κάνε μου τη χάρη που θα συγκρίνεις τον Μαλεζά με τον κύριο ανύπαρκτο.john4serres έγραψε:Και ο Μαλεζάς πήρε στο ΟΑΚΑ μια κόκκινη, αλλά δεν θυμάμαι τέτοια ποσταρίσματα.Sick Bastard έγραψε:Λήξη συμβολαίου άμεσα.
Για μένα τελείωσες.
2.Carlos Zambrano
- Sick Bastard
Re: 2.Carlos Zambrano
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
- Sick Bastard
Καθόλου.
Αν αυτός είναι παίχτης του 1,2 μυρίου
ο Βράνιες κι ο Μολέδο κάνουν 3 μύρια.
Ανύπαρκτος ως παίχτης.
Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει τι έκανε στη Ρωσσία ή τη Γερμανία ή το Περού
με νοιάζει τι κάνει στον ΠΑΟΚ.
Και σε παρακαλώ πολύ μη μου αρχίσεις τις πίπες για όσους έχουν πάρει κόκκινες
κατά καιρούς, Μπερμπάτοφ, Σορλέν, Γκαρσία και όλους τους άλλους στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ
που έχουν πάρει κόκκινη.
Αν αυτός είναι παίχτης του 1,2 μυρίου
ο Βράνιες κι ο Μολέδο κάνουν 3 μύρια.
Ανύπαρκτος ως παίχτης.
Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει τι έκανε στη Ρωσσία ή τη Γερμανία ή το Περού
με νοιάζει τι κάνει στον ΠΑΟΚ.
Και σε παρακαλώ πολύ μη μου αρχίσεις τις πίπες για όσους έχουν πάρει κόκκινες
κατά καιρούς, Μπερμπάτοφ, Σορλέν, Γκαρσία και όλους τους άλλους στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ
που έχουν πάρει κόκκινη.
- PAOK_Antarctica
Ανύπαρκτος δεν ξέρω αν είναι, αλλά προς το παρόν ο Ζαμπράνο είναι ένας δανεικός παίκτης ο οποίος είναι και βασικό σέντερ μπακ μας σε μια διόλου κολακευτική χρονιά. Έχει επίσης στο ενεργητικό του την γκάφα με τον γκέι και την κόκκινη με την αεκ, 2/2 σε ντέρμπι δηλαδή.
Μέχρι τώρα δηλαδή, η συνεισφορά του δεν είναι μεγαλύτερη απ'ό,τι θα ήταν του Κρέσπο και το ότι είναι "καλύτερος" είναι απλά στα χαρτιά.
Μέχρι τώρα δηλαδή, η συνεισφορά του δεν είναι μεγαλύτερη απ'ό,τι θα ήταν του Κρέσπο και το ότι είναι "καλύτερος" είναι απλά στα χαρτιά.
Ντάξει ανύπαρκτος δεν είναι αλλά η στάση του ήταν πολύ "στα τέτοια μου". Και μη μου συγκρίνεται τις άλλες περιπτώσεις με αυτήν εδώ την ηλίθια κάρτα μπροστά από το κέντρο μας στο 35 με την αεκ να μην έχει κάνει τελική ακόμη (με επιφύλαξη αυτό)!
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Ο κάθε παίχτης κρίνεται απ την ''τιμή'' του και τους στόχους που έχει η ομάδα.
Η υπομονή μου τελείωσε. Σήμερα. Εδώ.
Ο παίχτης με βάση τα δύο παραπάνω κριτήρια είναι ανύπαρτος
και δεν θέλω να τον ξαναδώ να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Η υπομονή μου τελείωσε. Σήμερα. Εδώ.
Ο παίχτης με βάση τα δύο παραπάνω κριτήρια είναι ανύπαρτος
και δεν θέλω να τον ξαναδώ να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Σωστά το γκολ είχε μπει ήδη. Ναι ισχύει ότι του ξέφυγε αλλά ήταν και όλη η φάση με τη τροχιά της μπάλας τόσο... ΠΑΟΚ
Απαράδεκτη η δεύτερη κίτρινη, για έναν παίχτη της ποδοσφαιρικής κλάσης του...Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η !!!!

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κίτρινη. Τραβάει το πόδι του και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τον βρίσκει. Όπως ανύπαρκτη και η κίτρινη του Σάκχοβ .Hermann έγραψε:Ντάξει ανύπαρκτος δεν είναι αλλά η στάση του ήταν πολύ "στα τέτοια μου". Και μη μου συγκρίνεται τις άλλες περιπτώσεις με αυτήν εδώ την ηλίθια κάρτα μπροστά από το κέντρο μας στο 35 με την αεκ να μην έχει κάνει τελική ακόμη (με επιφύλαξη αυτό)!
ίσως αλλά έχει τραβήξει το πόδι του. Ας μην ήμαστε υπερβολικοί με τον Ζαμπράνο. Το γκολ ξεκινάει (πάλι) από τον Λέοβατς που χάνει τον οικοδόμο και βγάζει σέντρα άνετος..
Ενώ έχει κίτρινη(και τέτοιο φάουλ που ξέρει οτί θα την φάει την 2η κίτρινη) αδικαιολόγητος, για τέτοιου παίχτη που έχει γυρίσει Schalke/Frankfurt/Rubin Kazan α-π-α-ρ-α-δ-ε-χ-τ-ο-ς. Τέλος!
- denyparxeisalio
Άστα να πάνε με αυτόν που μπλέξαμε.... Μας φέραν και για αντικαταστάτη του τον γυάλινο και έδεσε το γλυκόtsapgeo έγραψε:Το γκολ ξεκινάει (πάλι) από τον Λέοβατς που χάνει τον οικοδόμο και βγάζει σέντρα άνετος..