20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Σαν ποδοσφαιριστής είναι δύο επίπεδα πάνω από αυτόν που εφηγε, απλά ο τραυματισμός του 13 του στέρησε την πλαστικότητα που είχε.
Πάντως σήμερα ο Μάτος δεν του συμπεριφέρθηκε σωστά, κάποιος να του πει ότι ο Βιερίνια δεν είναι τζαλμα
Πάντως σήμερα ο Μάτος δεν του συμπεριφέρθηκε σωστά, κάποιος να του πει ότι ο Βιερίνια δεν είναι τζαλμα
Εκεί που πρέπει θα είναι αυτός που πρέπει,τώρα απλά ζεσταίνεται.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Μετά το τέλος της αναμέτρησης (Σημείωση δική μου: με ΠΑΣ), ο Πορτογάλος άσος παρέδωσε τη φανέλα του στο Charity Idols προκειμένου τα έσοδα που θα προκύψουν από τη δημοπράτησή της να δοθούν υπέρ του δεκάχρονου Παναγιώτη Τσάκαλου από τη Νεάπολη, που νοσηλεύεται με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στην Αθήνα.
Από την περασμένη Δευτέρα έως σήμερα, η φανέλα του Βιεϊρίνια που φέρει και την υπογραφή του, έχει συγκεντρώσει πολλές προσφορές και η τελευταία ανέρχεται στα 400 ευρώ, με τη δημοπρασία να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη στις 22:00.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης (Σημείωση δική μου: με ΠΑΣ), ο Πορτογάλος άσος παρέδωσε τη φανέλα του στο Charity Idols προκειμένου τα έσοδα που θα προκύψουν από τη δημοπράτησή της να δοθούν υπέρ του δεκάχρονου Παναγιώτη Τσάκαλου από τη Νεάπολη, που νοσηλεύεται με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στην Αθήνα.
Από την περασμένη Δευτέρα έως σήμερα, η φανέλα του Βιεϊρίνια που φέρει και την υπογραφή του, έχει συγκεντρώσει πολλές προσφορές και η τελευταία ανέρχεται στα 400 ευρώ, με τη δημοπρασία να ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη στις 22:00.
Εσενα πουλακι μου τι σου εκαναν στην Γερμανια και φοβασαι πια να επιτεθεις? Ωραιες οι πασουλες με το εξωτερικο,ωραια και η ασιστ αλλα τον Λαμπρου τον ενιωσαν περισσοτερο οι αμυντικοι του τυριου.
φοβαται ακομα να δοκιμασει τον εαυτο του στο 100%,εχει βελτιωσει παρα πολυ το ποδι του παντως στο μοιρασμα του παιχνιδιου,ψιλοδεκαριζει ωρες ωρες.
Αν νιώθει έξω από τα νερά του, μήπως να γυρίσει πίσω και να έρθει πιο μπροστά ο Μάτος; Είναι κρίμα δηλαδή αυτό το θέαμα 
Το ελάχιστο που έχω να πω στην κατάσταση που είμαι, είναι ότι είσαι πλήρως ανέτοιμος για τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!! 
- Παλαιολόγος
να επανελθει στα κιλα που ηταν στην γερμανια για να βρει ταχυτητα και εκρηξη
πιστευω να τον εχουν στο προγραμμα
και αυτον και τον μακ
παντως οντως εκανε ωραιο μοιρασμα,ενω ειχε και σωστο timing σε δυο φασεις
πιστευω να τον εχουν στο προγραμμα
και αυτον και τον μακ
παντως οντως εκανε ωραιο μοιρασμα,ενω ειχε και σωστο timing σε δυο φασεις
- Παλαιολόγος
- ΑποστόληςΑ
Άλλον παίκτη είδα σήμερα. Αποκλείεται αυτός να ήταν ο Βιειρίνια.
-
mbison
Δεν σας φαινεται περιεργο που δεν εχει δοκιμασει να παει 1εναντιον 1 ποτε μεχρι τωρα;
Δεν βλεπετε οτι τραβιεται πιο εξω στην γωνια της περιοχης;
Ειναι καθαρα εντολη προπονητη να τραβαει 2 ατομα πανω του και να κοβει ο Ματος μεσα οπως εγινε και σημερα στο γκολ.
Και να καθεται και πιο πισω αν τυχον ο Ματος χασει την μπαλα για να αμυνθει.
Οποτε τα παραπονα σας στο συστημα και τον κοουτς
Δεν βλεπετε οτι τραβιεται πιο εξω στην γωνια της περιοχης;
Ειναι καθαρα εντολη προπονητη να τραβαει 2 ατομα πανω του και να κοβει ο Ματος μεσα οπως εγινε και σημερα στο γκολ.
Και να καθεται και πιο πισω αν τυχον ο Ματος χασει την μπαλα για να αμυνθει.
Οποτε τα παραπονα σας στο συστημα και τον κοουτς
Εγώ πάντως έναν φόβο μην μπερμπατευσει τον έχω για αυτό κ δεν ήθελα να φύγει ο Ταζ.
μεχρι στιγμης μονο ο Μακ εχει μπερμπατευσει . Στα 2 τελευταια παιχνιδια κατι προσφερε ο βιερινια,παρολο που δεν παιζει στο 100% των δυνατοτητων του
-
Dimg4