Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
- Kostomanolis
Re: Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Μετα απο 2 ριπλευ απο διαφορετικες ληψεις δεν φαινεται να υπαρχει επαφη. Ισως ο διαιτητης ηθελε να ρεφαρει ατο πεναλτυ του Πριγιοβιτς που δεν το εδωσε. Η ομας ειναι λιγο ασυνδετη λογω και των πολλων νεων παοκτων και αυτων που δεν ειναι του βασικου κορμου. Κιτσιου, Κατσε, Σακχοφ στα ορια του μετριου προς το κακο (ειδικα οι 2 πρωτοι κανουν τραβηγμενες ενεργειες για να δειξουν οτι ο Ιβιτς ειναι λαθος, αλλα τον δικαιωνουν), ο Γουαρντα πολυ κινητικος, εχει επιχειρησει πολλες αστοχες σεντρες, Πριγιο κανονινος σεντερ φορ, Ενρικε μαμουνι, Καμπος, Ματος αφαντοι, Μαλεζα, Βαρελα, Γλυκος θεατες
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αυτο ειδα και εγω και φανηκε να πληρωνει το οτι πρεπει καπως να βρει θεση ο Καμπος και αντι να τα ακουσει ο δευτερος τα ακουσε ο πρωτος.BlackBlockAttack έγραψε:Μια χαρα ηταν ο Ουαρντα ειδικα οταν επαιζε σαν 10αρι και οχι δεξια...joshua έγραψε:Δηλαδη απο ολη την ομαδα αυτος που προκαλει τον εκνευρισμο του Ιβιτς και κινειται για να τον βγαλει ειναι ο Ουαρντα?
- desperando
- Επικοινωνία:
Εμένα μου δείχνει το πρι γκειμ της κουλας με τον γαυροSTRAFNIK έγραψε:παιδιά το εχει εδω http://www.aklautoi.live/paok-veroia/
και δεν κολλάει ,αλλά θέλει μια απλή εγγραφή,τπτ το ιδιαίτερο
- Kostomanolis
Ο κοσμος δεν ειναι πολυς, αλλα με Βεροια με κρυο και μετα απο την Σαλκε που καναν το χρεος τους οι πανηγυρτζηδες, θεωρω οτι ειναι λογικο...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- efthimis_paok
Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Βρίσκουν τα πόδια τους στο τρέξιμο όταν είναι πίσω ψιλά. Δεν το χτυπάει ρεύμα κ πέφτει. Τον ακούμπησε έπεσε, το πήρε. Γιαυτο μια ζωή θα μας δουλεύουν και θα βγάζουν γλώσσα οι από κάτω όταν διαβάζουν τέτοια εδώ μέσα.pxp920 έγραψε:Βουτιά αλά Φορτουνης το πέναλτυ. Εμένα ο Ουαρντα μου αρέσει πολύ, δείχνει φοβερά στοιχεία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Αιγύπτιος αρκετά αβίαστα χωρίς πίεση λάθη στις πάσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 19 Φεβ 2017, 18:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Στον κωδικό τι σημαίνει μόνο χαρακτήρες και ψηφία;STRAFNIK έγραψε:παιδιά το εχει εδω http://www.aklautoi.live/paok-veroia/
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica και λοιποί παρόντες, πολλά μπράβο από εμένα!
Στο κλειστό είναι εύκολο να πηγαίνεις, στο ανοιχτό του ποδοσφαίρου με βροχή, όχι.
Να μην έχεις σημεία στίξης και κενά (space) δηλαδή " ".
Στο κλειστό είναι εύκολο να πηγαίνεις, στο ανοιχτό του ποδοσφαίρου με βροχή, όχι.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον κωδικό τι σημαίνει μόνο χαρακτήρες και ψηφία;STRAFNIK έγραψε:παιδιά το εχει εδω http://www.aklautoi.live/paok-veroia/
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ίδια με την Ελλάδα διαδικασία. Κεραία, αποκωδικοποιητη, συμβόλαιο με νοβα.av44 έγραψε:Sorry αν απαντηθηκε πιο πανω, αλλα ποια ειναι η διαδικασια για αυτο;;Μαυρο Χιονι έγραψε:Αδερφέ, εξωτερικό μένω, βλέπω νοβα τώρα. Είμαι παράνομος. Στους όρχεις μουaoratos έγραψε: Τα links που βλεπεις τα ματσακια στο internet δεν ειναι παρανομα??! Αλλα εκει ειναι τζαμπα οποτε δεν πριζονται οι ορχεις.
- loukas karadimos
δυστυχως αυτη η εικονα ειναι μονιμη φετος. σε σημειο που οταν παει κοσμος στο γηπεδο η ομαδα δεν ξερει πως να το διαχειριστη.Kostomanolis έγραψε:Ο κοσμος δεν ειναι πολυς, αλλα με Βεροια με κρυο και μετα απο την Σαλκε που καναν το χρεος τους οι πανηγυρτζηδες, θεωρω οτι ειναι λογικο...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
νιωθω οτι ο κοσμος εχει γινει ξενος με το γηπεδο, παει και ειναι μουδιασμενος, δε φωναζει, περιμενει κατι.
ο λαος του ΠΑΟΚ πανηγυρτζης δεν ειναι, αλλα για να γυρισει και να θυμηθουμε τα παλια, την ΚΑΥΛΑ, θελει να επιστρεψει σιγα σγια σε μονιμη βαση.
στο ημιχρονο παιζουν αλλα πραγματα τωρα ξαναέχει εικονα
άσχετο με το τσάτ τι παίζει ; πάλι δεν μπορω να μπώ
άσχετο με το τσάτ τι παίζει ; πάλι δεν μπορω να μπώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STRAFNIK την Κυρ 19 Φεβ 2017, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιατί ρε συ Τζος, συγγενής του είναι ο κάμπος και τα χώνει στον ουαρντα αντί του κάμπος?joshua έγραψε:Αυτο ειδα και εγω και φανηκε να πληρωνει το οτι πρεπει καπως να βρει θεση ο Καμπος και αντι να τα ακουσει ο δευτερος τα ακουσε ο πρωτος.BlackBlockAttack έγραψε:Μια χαρα ηταν ο Ουαρντα ειδικα οταν επαιζε σαν 10αρι και οχι δεξια...joshua έγραψε:Δηλαδη απο ολη την ομαδα αυτος που προκαλει τον εκνευρισμο του Ιβιτς και κινειται για να τον βγαλει ειναι ο Ουαρντα?
- ΑποστόληςΑ
Βάζω γράμματα και νούμερα και μου γράφει ότι είναι λάθος: Μόνο χαρακτήρες και ψηφία. Χωρίς κενά.RoMaN έγραψε:PAOK_Antarctica και λοιποί παρόντες, πολλά μπράβο από εμένα!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον κωδικό τι σημαίνει μόνο χαρακτήρες και ψηφία;STRAFNIK έγραψε:παιδιά το εχει εδω http://www.aklautoi.live/paok-veroia/
-
Πάντως δεν έχουμε την κατοχή και την κυριαρχία που είχαμε σε αλλα ματς στο κέντρο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ΑποστόληςΑ
Ο Warda που είδα στο πρώτο 15λεπτο ήταν με διαφορά ο καλύτερος.