Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg 79-82, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Π.Α.Ο.Κ-Oldenburg 79-82, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από palok »

πάντως ψοφάω για τέτοιες συζητήσεις. δεν ξέρω μερικές φορές ξαναδιαβάζω και εγώ τα ποστς μου και λέω από μέσα μου τί νομίζει τώρα οτι μας λέει αυτός ο ντολμάς? βασικά δε λέω τίποτε άλλο από αυτό που νομίζω. με το μπάσκετ που ξέρω και καταλαβαίνω. τώρα αυτά τα έχω παίξει μπάσκετ κλπ. για μένα δεν ισχύουν. έπαιζα μικρός και ο προπονητής μου είναι τώρα προπονητής στην Α1. και? μιλάω για μένα. μπορεί παιδιά να παίζουν ή να συνεχίζουν να παίζουν και πράγματι στην ελλάδα να μαθαίνουν πώς να παίρνουν θέσεις σε 1-2-2 επίθεση και ο άσσος να κάνει σκιπ πάσα στη γωνία για το ανοιχτό τρίποντο (by the way η basconia πρέπει να φαγε αυτή τη φάση 20 φορές και ακόμα ο σίτο δεν την κατάλαβε!). να τα μαθαίνουν αυτά στην Α' εκασθ πλέον. δεν ξέρω. θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω και να συζητήσω αλλά δεν έχω χρόνο, ούτε έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον κόουτς σε τέτοιες ηλικίες. πάντως έτσι τελείως αυθαίρετα, και επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με παιδιά 18-22 ετών (φυσικά άσχετη με αθλητισμό), βλέπω μια επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων κάτι που με κάνει να νιώθω (πάλι αυθαίρετα) οτι τα παιδάκια που μαθαίνουν μπάσκετ περισσότερο τους ενδιαφέρει πώς θα νικήσουν παρά πώς θα μάθουνε το άθλημα (ώστε να γίνουν καλύτεροι).

Φυσικά εξαιρέσεις λίγες αλλά κάνουνε μπάμ πλέον στην ελλάδα. ελάχιστοι οι παίκτες που δουλεύουν ασταμάτητα και καλλιεργούν το ταλέντο τους καθε μέρα. πρώτοι οι 3δ και βι-σπαν. πρέπει αυτοί οι 2 να δίνουν κάθε μέρα από μια διάλεξη σε παιδιά πώς διάολε κατάφερναν κάθε χρόνο να ναι και καλύτεροι. έβλεπα χτες τον παπαπέτρου που είναι παρόμοιος παίκτης με τον δικό μας το λίνο. 23 ο ένας, 25 ο άλλος. δλδ ρε φίλε τί να λέμε τώρα? σαν να συγκρίνεις τον λεμπρόν με τον μακαρά (στις κακές στιγμές του λίνου αδικώ τον Μακαρά).

το είπα εγώ μη με αφήνετε να γράφω, δε σταματάω. και πάω στο οντοπικ του Σταύρου. Μπήκα σε σκέψεις λοιπόν χτες και κάθησα κα χάζευα και το γαύρο αλλά και τη ρεάλ πρίν. ομάδες που έχουν σχήματα με σουτέρ στο 2 (και όχι δημιουργούς). για τον γαύρο τα γραψα και μίλησα για το γαύρο χωρίς σπανούλη μέσα (εκεί θα ήταν εύκολη η κρίση). η ρεάλ κάποια στιγμή παίζει με γιουλ-ροντριγκεθ-taylor στο backcourt. οι λιθουανοί κάτι γρήγορους κοντοπούτανους στην περιφέρεια. ε δεν μπορούσε η ρεάλ. τους το γύρισαν αμέσως. έβαλε μέσα κάρολ και κατέβασε ροντρίγκεθ στο 3, πάλι περίπου τα ίδια. και μιλάμε για ομάδες fast pace και motion offence με καταπληκτικό spacing και γρήγορο Passing game. ε μόλις κόλλησε τον ντοντσιτς μαζί με γιούλ, πάρτον τέζα τον καμπούρη. δλδ πάλι καταλήγω οτι ίσως τέτοια σχήματα να σου δίνουν κάτι για κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά σε clutch καταστάσεις no way. να πάλι απέδειξα αυτό που ήθελα :D παπαδογιάννης έχω γίνει :opaokara:

PS: και είμαι τόσο παπαδογιάννης που απαντάω και στο ερώτημα που ΕΓΩ είχα θέσει για το αρχικό σχήμα με sibert στο 2 και peiners στο 3. βασικά για μένα όλο το ΠΡΩΤΟ ημίχρονο είναι garbage time στην Ευρώπη. κάνε όποιο σχήμα θές, ξεκούρασε εκεί Clanton, βάλε γλυνιαδάκη (noot!!!), βάλε Λίνο στο 3 (noot!!), βάλε Απόλλωνα. ε αυτός νομίζω είναιο απλός λόγος που αυτό είναι το ΑΡΧΙΚΟ και όχι φυσικά το ΤΕΛΙΚΟ σχήμα για τον κόουτς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

palok έγραψε:η ρεάλ κάποια στιγμή παίζει με γιουλ-ροντριγκεθ-taylor στο backcourt.

Ο άνθρωπος πρόκοψε μετά από εμάς, πάει για μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, και εσείς δεν λέτε τίποτα από τη ζήλια σας...

Μεγάλε Brandon, τιμή μας που φόρεσες τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λουκάς Λουκετόπουλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Champions League”