Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Re: Rosa Radom-Π.Α.Ο.Κ. 93-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Δηλαδή το πρόβλημα μας είναι ο Σούλης και η διοίκηση? Αντε πες αλλάζει η διοικηση και έρχονται άλλοι , αυτοί θα έχουν λεφτά ή θα είναι τόσο μπασκετόφατσες που με το 1/10 του μπατζετ του βαζελου και του γαυρου θα τους κοντράρουν?
Για συγκρινε πέρσι τις χρονιές μας με τα νεόπλουτα σκουλίκια ή την ΑΕΚ , ήταν τόσο καλύτερη η δικιά τους? Αν θυμάμαι καλά ευρώπη στην ίδια φάση φτάσαμε , και στα πλευ-οφ μας απέκλεισαν με το ζόρι και όλα αυτά με μπάτζετ 2 και 3 φορές όσο το δικό μας. Και αυτό σε μια από τις κακές χρονιές μας.
Φιλε psc όσο πλάκα σου κάνουν ο Φαρος,ο Προμηθεας,ο Θησεας και ο Οδυσσεας τόσο κάνεις και εσύ στην Βαλένθια, τον βάζελο και όποια ομαδα έχεις νικήσει ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Το να συγκρίνεις τους αθλητές και τις ομάδες του NBA με τους δικούς μας είναι το λιγότερο αστείο.
Κατι τελευταίο για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σούλη Μαρκόπουλο
ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΛΗ
2002-3 7η θέση
2003-4 6η θέση
2004-5 6η θέση
2005-6 6η θέση
2006-7 6η θέση
2007-8 12η θέση
2008-9 7η θέση

ΜΕ ΣΟΥΛΗ
2009-10 5η θέση
2010-11 3η θέση
2011-12 8η θέση
2012-13 5η θέση
2013-14 3η θέση
2014-15 3η θέση
2015-16 5η θέση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε:Κατ δεν είναι έτσι ακριβώς,αλλά όλοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους..Ομάδες με μικρότερο μπάτζετ έχουν πολύ καλύτερες επιλογές παικτών..Όχι οτι ο κόσμος δικαιολογείται,όχι πως η διοίκηση έιναι άμοιρη ευθυνών.Φυσικά οι άνθρωποι ποτέ δεν υποχέθηκαν το παραμικρό και αυτό τους τιμά.

Τέλος πάντων πονάει η συζήτηση και καταλαβαίνω τι λες,άλλωστε μέχρι πρόσφατα ήμουν ένας από τους σταθερούς 400..
Odi οσες ομαδες δεν εχουν χοσαδα φυτοζωουν και φυσικα δεν εχουν καλυτερους ξενους.Οσο κι αν εψαξα μπατζετ ομαδων δε βρηκα παρα μια συγκριση ΠΑΟΚ ρουλη οπου εχουμε τα μισα.Αν δε μιλας υποθετικα δωσε στοιχεια.
Σε οσους μιλανε για ντροπες και ξεφτιλες δειτε και τα δικα σας περσινα σχολια μετα την Κηφησια την ιδια εποχη.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8&start=30
Ολοι αχρηστοι ,ολοι ανυπαρκτοι ,ξεφτιλα κλπ.Τα ιδια καθε χρονο και ο Μπανε με το Σουλη για κρεμασμα.
Μετα κερδισαμε κατι παλτα οπως Λιμοζ ,Valencia κλπ και φωναζαμε "Παρτε το πρεφα...".Μια ζωη τα ιδια.
Να υπενθυμισω ακομα οτι φετος η ομαδα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ,με βασικη πενταδα ατομα που δεν εχουν ξαναπαιξει ουτε μια φορα μαζι,απο διαφορετικα πρωταθληματα κλπ.Το Σαββατο του φωναζαν του "Κομπε" :mrgreen: να κοψει απεναντι για ελευθερο σουτ γιατι δεν ηξερε που να παει.Ακομα δηλαδη δε ξεραν καλα καλα τα συστηματα.
........
Διαλειμμα γιατι η σκηνη μου θυμισε Δεδα και συγκινηθηκα :mrgreen:
.........
Ολο αυτο το συνοθυλευμα για να γινει ομαδα θελει χρονο.Δε θα σου βγουνε ολοι (οπως και περσι)
αλλα η εικονα πιστευω θ αλλαξει.Μη πυροβολειτε ακομα.
Για καποιους που λενε τι σοι κουραση ειναι οι 3 παρατασεις δεν αξιζει ν απαντησω .Εμφανως δεν εχουν καμια σχεση με αθλητισμο,το πολυ πολυ στη ζωη τους να χουν δει 3 αγωνες σερι στη καφετερια
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω οτι όταν αυτή η ομάδα δέσει θα δούμε γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ όπως έχει ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ από τους ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. Φαίνεται άλλωστε η πίστη των ανθρώπων στο οτι παίζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ UPTEMPO basket στη regular που παίζαμε και στα φιλικά. Αποδεικνύεται δέ από τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ στα μάτια τους χτες όταν η κάμερα ζούμαρε στον πάγκο μας (στα time outs ή σε άλλες στιγμές του παιχνιδιού).
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δηλαδή επειδή βγήκαμε πέρσι 5οι θα μου πείτε ότι σας άρεσε η ομάδα ?
Εγώ τη περσινή ομάδα την έχω στις χειρότερες και πιο αντιεμπορικές ever ας μπαίναμε και τετράδα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

να μην ξεχνάμε οτι η περσινή ομάδα είχε βασικό άσσο τον Tepic (πού παίζει ο Tepic ξέρεις κανείς γιατί μας είχε standby?) και 5 τον Balaban (επειδή σε όλη την Ευρώπη δεν υπήρχε αμερικανός ψηλός που να αντέξει το ΑΓΧΟΣ της 5ης θέσης στην ελληνική Α1 και το πέρασμα ενός γύρου στo Eurocup).
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Βρε χάλια ήταν η ομάδα.
Μαζί σου.
Το ζήτημα είναι, πως με αυτά τα μέσα που διαθέτουμε, αυτό είναι το ταβάνι μας.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ale έγραψε:
psc1998 έγραψε:Αυτο με την κουραση πλεον εχει κουρασει,τ αυτακια μου και τα ματακια μου.Ποια κουραση ?? Επαγγελματιες που κανουν πρωταθλητισμο δεν υπαρχει αυτη η λεξη,το επικαλουνται καποιοι που θελουν να κρυψουν τις αδυναμιες τους ειτε προσωπικες ειτε ομαδικες.Δηλαδη αυτοι που παιζουν καθε τρεις μερες στην Αγγλια(ποδοσφαιρο) η στο NBA(μπασκετ) δεν ειναι ανθρωποι?
Ακομα δεν ξεκινησαν τα παλικαρακια μας στο μπασκετ κουραστηκαν,αρα γεννηθηκαν κουρασμενοι.Δεν θελουμε τετοιους παιχτες.
Αλλο φαινομενο,φορτωνουμε ευθυνες στον κοσμο που δεν παει στο γηπεδο...Αυτο κι αν ειναι για γελια.Να παει να δει τι? Πως κανουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τις υπερδυναμεις του μπασκετ? Χασαμε απο την Λευκαδα? Αν κανει του χρονου ομαδα κανενα μπιτς-μπαρ στην Παργα ικανους μας κοβω.
Διοικηση! Μαλιστα.Καθε χρονο τα ιδια.Στηριξη,λεφτα και εμεις λαθη πολλα λαθη! Προπονητης!! Σουλης,ισοβια στον ΠΑΟΚ! Εχει παρει 15 πρωταθληματα και τιμης ενεκεν δεν τον κουναμε!! Ποιος φτιαχνει το ροστερ καθε χρονο και μετα απο 2-3 αγωνες θελουμε αλλαγες σε ολες τις θεσεις? Ο φιλαθλος που δεν παει στο γηπεδο?? 3-4 μηνες το καλοκαιρι μπορουμε να διαλεξουμε παιχτες,με την εμπειρια και το ματι που εχουμε.Ναι ξεχασα δεν εχουμε λεφτα!!! Η Φαρος,ο Προμηθεας,ο Θησεας και ο Οδυσσεας εχουν επενδυτες και 5,000 διαρκειας γι αυτο μας κανουν πλακα!
Και καποιοι καθονται και κραζουν τους αλλους που δεν πανε να στηριξουν!!!! Τι??? Να πιανουμε την φανελα του πιτσιρικα του Σερβου για να μην του πεσει?
Να κανουμε και μια συγκριση με το βολευ? Εκει ποσο στηριξη υπαρχει και ποσα λεφτα απο πισω για ερχονται τετοιοι παιχτες?
Ας σταματησουμε τις δικαιολογιες και ας αλλαξουμε τροπαριο,διοτι καταντησαμε πιο γραφικοι και απο τον Αλεφαντο...
Εννοειται πως αν ημουν Θεσσαλονικη θα ημουν σε καθε παιχνιδι μεσα και τα ιδια θα εγραφα.
Φιλικα παντα σε καθε παιδι που διαβαζει το σαιτ.
Αποψη μου ειναι η παραπανω.
Σοβαρά τώρα;
Αν θελεις μου λες σε τι διαφωνεις,γιατι αυτο που εγραψες δεν μου δινει να καταλαβω κατι.Παντα μιλαω σοβαρα,δεν θα χαραμισω το χρονο μου για να γραψω ασοβαρα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

psc1998 έγραψε:Αυτο με την κουραση πλεον εχει κουρασει,τ αυτακια μου και τα ματακια μου.Ποια κουραση ?? Επαγγελματιες που κανουν πρωταθλητισμο δεν υπαρχει αυτη η λεξη,το επικαλουνται καποιοι που θελουν να κρυψουν τις αδυναμιες τους ειτε προσωπικες ειτε ομαδικες.Δηλαδη αυτοι που παιζουν καθε τρεις μερες στην Αγγλια(ποδοσφαιρο) η στο NBA(μπασκετ) δεν ειναι ανθρωποι?
Ακομα δεν ξεκινησαν τα παλικαρακια μας στο μπασκετ κουραστηκαν,αρα γεννηθηκαν κουρασμενοι.Δεν θελουμε τετοιους παιχτες.
Με δύο παρατάσεις μεσοβδόμαδα στην Πολωνία, λες πως η κούραση είναι δικαιολογία;
Και φέρνεις και ως παράδειγμα τα δύο βασίλεια της ντόπας, του στησίματος και του ξεπλύματος, που πλέον δεν έχουν καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ως αθλήματα.
psc1998 έγραψε:Αλλο φαινομενο,φορτωνουμε ευθυνες στον κοσμο που δεν παει στο γηπεδο...Αυτο κι αν ειναι για γελια.
Εδώ μάλλον θα εννοείς, πως οι απόψεις κάποιων είναι για γέλια. Ωστόσο παρεξηγείσαι, όταν σε ρωτήσει κανείς, αν αυτά που λες, τα λες στα σοβαρά.
psc1998 έγραψε:Να παει να δει τι?
Να πάει να φωνάξει ΠΑΟΚ.
psc1998 έγραψε:Πως κανουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τις υπερδυναμεις του μπασκετ? Χασαμε απο την Λευκαδα? Αν κανει του χρονου ομαδα κανενα μπιτς-μπαρ στην Παργα ικανους μας κοβω.
Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την νίκη. Και ναι, η ποιότητα του ρόστερ μας αυτήν την στιγμή είναι για εξάδα. Ο,τιδήποτε παραπάνω θα είναι υπέρβαση.
psc1998 έγραψε:Διοικηση! Μαλιστα.Καθε χρονο τα ιδια.Στηριξη,λεφτα και εμεις λαθη πολλα λαθη!
Λεφτά; Στήριξη; Πού τα βρήκες αυτά; Στις κροτίδες και τις τιμωρίες στα ντέρμπι; Στα τριψήφια διαρκείας;
Και ποιά είναι τα λάθη; Η αποπληρωμή των χρεών; Τα πλέη οφφ κάθε χρονιά και οι τρίτες θέσεις; Η συντήρηση του κλειστού;
psc1998 έγραψε:Προπονητης!! Σουλης,ισοβια στον ΠΑΟΚ! Εχει παρει 15 πρωταθληματα και τιμης ενεκεν δεν τον κουναμε!! Ποιος φτιαχνει το ροστερ καθε χρονο και μετα απο 2-3 αγωνες θελουμε αλλαγες σε ολες τις θεσεις? Ο φιλαθλος που δεν παει στο γηπεδο?? 3-4 μηνες το καλοκαιρι μπορουμε να διαλεξουμε παιχτες,με την εμπειρια και το ματι που εχουμε.Ναι ξεχασα δεν εχουμε λεφτα!!!
Εδώ ακροβατείς ανάμεσα στην πίκρα και στην αχαριστία.
Να φέρουμε πίσω τον Πιλαφίδη, τον Πεδουλάκη και τον Σούμποτιτς, οι οποίοι έφεραν από τουλάχιστον τρεις μαστραπάδες ο καθένας, μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς με την Φενέρ.
Μετά από τρεις αγώνες είναι δικό σου το συμπέρασμα, πως θέλουμε αλλαγές.
Ο Σούλης ούτε είναι ο μόνος, ο οποίος μπορεί να ξεχωρίσει καλούς παίκτες στην πιάτσα, ούτε είναι μάγος να φέρει παίκτες του εκατομμυρίου με λιγότερα από όσα παίρνω εγώ, που είμαι γκαρσόνι στην Αγγλία.
psc1998 έγραψε:Η Φαρος,ο Προμηθεας,ο Θησεας και ο Οδυσσεας εχουν επενδυτες και 5,000 διαρκειας γι αυτο μας κανουν πλακα!
Ο Φάρος και ο Προμηθέας δεν μας κάνουν πλάκα.
Αγωνίζονται για την νίκη, στην οποία έχουν και αυτοί δικαίωμα.
Όταν τα καταφέρνουν, είναι ιστορική στιγμή γι' αυτούς.
Θα μας έκαναν πλάκα, αν τερμάτιζαν πάνω από εμάς στην βαθμολογία.
Εξ άλλου, όπως είπε και κάποιος παραπάνω, προτιμάς Τσαλδάρη και Ταπούτο; Γιατί αυτό το ρόστερ έχουν αυτές οι ομάδες.
psc1998 έγραψε:Και καποιοι καθονται και κραζουν τους αλλους που δεν πανε να στηριξουν!!!! Τι??? Να πιανουμε την φανελα του πιτσιρικα του Σερβου για να μην του πεσει?
Να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ!!!!
Ναι!!! Να πιάνουμε την φανέλα του κάθε πιτσιρικά, ή άμπαλου, γιατί για την φανέλα είμαστε ΠΑΟΚ!!!
Όπως κάναμε και με τον Τζέκο και με τον Μπαζάρεβιτς και με τον Κρίστμας.
psc1998 έγραψε:Να κανουμε και μια συγκριση με το βολευ? Εκει ποσο στηριξη υπαρχει και ποσα λεφτα απο πισω για ερχονται τετοιοι παιχτες?
Στο βόλεη υπάρχει επενδυτής, ο οποίος ΧΑΝΕΙ λεφτά κάθε χρόνο. Και έχει κοινό τριακόσιους κάθε φορά.
Άλλη ΠΑΟΚτσήδικη οπαδική ντροπή και αυτή.
Το μπάσκετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ επενδυτή και ο Μπάνε ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικαίωμα να παρουσιάσει αρνητικό ισολογισμό.
psc1998 έγραψε:Ας σταματησουμε τις δικαιολογιες και ας αλλαξουμε τροπαριο,διοτι καταντησαμε πιο γραφικοι και απο τον Αλεφαντο...
Δεν είναι δικαιολογίες, είναι η πραγματικότητα. Γραφικοί γινόμαστε, όταν περιμένουμε με 500.000Ε μπάτζετ, να αποδίδουμε όπως ομάδες με εξαψήφιους και επταψήφιους προϋπολογισμούς.
psc1998 έγραψε:Εννοειται πως αν ημουν Θεσσαλονικη θα ημουν σε καθε παιχνιδι μεσα και τα ιδια θα εγραφα.
Φιλικα παντα σε καθε παιδι που διαβαζει το σαιτ.
Αποψη μου ειναι η παραπανω.
Υποθετικά μιλάς.
Αλλά ακόμη και να πήρες διαρκείας, για να στηρίξεις την προσπάθεια, έστω και από μακριά, ακυρώνεις τα πάντα με την στάση σου.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ale +1926.
Αυτη η ομαδα εχει τοσο αχαριστους οπαδους.....αυτοι ειμαστε.
Δεν μας αξιζει η προσπαθεια του Μπανε-Σουλη-Ματζικ-Γαλατσοπουλου-Τελη.
Θελουμε Πανελουδηδες και Δροσους για να στρωσουμε.
Μπανε παρτους και φυγε και αυτοι που κραζουν τωρα να πανε να δοιηκησουν.

Υ.Γ. Καλα ρε μαγκες εσεις δεν εισαστε που κραζατε τον Σουλη οταν ηρθε ο γαυρος
και μας τα εσκαγε (200.000 και τον Σφαιροπουλο πληρωμενο για 1 χρονο) για να
παρουν τον αμπαλο προπονητη που ειναι ισοβια στον ΠΑΟΚ και δεν φευγει επειδη
εχει κονε με την δοιηκηση???

Μην το παρει κανενας προσωπικα....μιλαω για το γενικο κλιμα που επικρατει στον
ΠΑΟΚ....εδω ανθρωποι βριζουν τον Ιβαν που μπηκε στο ματι του ΠΟΚ και προσπαθουν
με καθε τροπο να τον ριξουν και δεν μπορουν.

Τα καστρα πεφτουν απο μεσα....η ιστορια αυτο εχει δειξει και το επαναλαμβανουμε
με μαθηματικη ακριβεια.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

MVP στην 1η της Α1 ο Dez Wells της Δόξας, MVP Της 1ης του CL ο Tyrone Brazelton. όλεεεεε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μπράζελτον, φίλε. Παίζει να μην έχει ξανά στην ζωή του τέτοια ευστοχία ούτε στο χέσιμο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αλε, συμφωνώ 100% μαζί σου αδερφέ και μπράβο για το ΠΑΟΚτσίδικο πνεύμα, απλά μια μικρή συμπλήρωση σε όλο αυτό! Μόνο να ΜΗΝ βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι της αχαριστίας των οπαδών και αυτούς που απλά είναι πικραμένοι μέχρι το κόκκαλο και εκφράζουν τον πόνο τους και την δίψα τους για ν' αλλάξει κάτι! Επίσης ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο όσοι είστε εκεί τριγύρω και μπορείτε να στηρίζετε καθημερινά την ομάδα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΠΑΟΚ είμαστε και μακρυά που την στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και ανάλογα τα οικονομικά μας φυσικά! (Με αγορές από την μπουτίκ, όταν έρχεται η ομάδα στην πόλη μας ή παραδίπλα και κτλ κτλ) Το λέω γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι σαν οπαδοί χάσαμε το δικαίωμα να έχουμε γνώμη για την ομάδα! Δηλαδή κάποιος που είναι μακρυά ή κάποιος που δεν έχει μία στην τσέπη, δεν έχει δικαίωμα να πει την πίκρα του? Απαγορεύετε? Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτός?
(Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά. Σε σένα πάει μόνο η πρώτη γραμμή) ;)
Υ.γ. ΞΑΝΑΛΕΩ, είμαι και γω κατά της αχαριστίας και μερικές εκφράσεις που τέθηκαν εδώ είναι απαράδεκτες, απλά μην τα τσουβαλιάζουμε όλα! Υπάρχουν και υγιής .. πικραμένοι! Ειδικά αυτοί που μεγαλώσαμε μέσα στο ΠΑΛΕ και ακόμα και σήμερα υπάρχει η στάμπα του κώλου μας σε διάφορα καθίσματα εκεί. :mrgreen:
Εγώ προσωπικά ΘΛΙΒΟΜΑΙ με την εικόνα που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χασιο μη μπερδευουμε τη γνωμη με την απαξιωση και το χλευασμο ανθρωπων που προσφεραν.κανεις δεν ειπε οχι στην κριτικη γι αυτο που βλεπει.Εμας δηλαδη μας αρεσει και τα βρισκουμε ολα καλα?

Ναι μεν κυριε Palok αλλα και τι να κανουμε?Καταληψη στα γραφεια και κρεμασμα του Σουλη στη Καμαρα?Ριχτε καμια ιδεα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

περίμενα λίγο από χθες να μην πω κι εγώ καμιά χοντράδα πάνω στην πίκρα μου...μαζί με όλους αυτούς που εμφανίζονται με μαθηματική ακρίβεια από το ποδοσφαιρικό forum στις κακές ήττες κι έχουν και τις κρεμάλες έτοιμες...

θα ήθελα να αφήσουμε αν γίνεται κατά μέρος την απίστευτη πίκρα και να κάτσουμε να δούμε τι μπάσκετ έπαιξε η ομάδα στα 4 πρώτα της παιχνίδια...
αν μπορεί κάποιος που το κατέχει λίγο παραπάνω, ας μας πει τι δεν βγαίνει στο σχεδιασμό και ποιο το τελικό αποτέλεσμα, όπως και τι διαφαινόμενες ελπίδες υπάρχουν να ανατραπεί η εικόνα με αυτό το υλικό...

Π.χ. υπάρχει τελικά το γρήγορο μπάσκετ έστω και σαν πρόθεση που δεν υλοποιείται σωστά;
Στο ριμπάουντ αρκούν οι 2 δεινόσαυροι και τα ψηλά τριάρια;
Η άμυνα αν πούμε ότι άλλαζε κάτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη;

Ατομικά, αν πούμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο ανέβει η ψυχολογία μπορούμε να περιμένουμε κάτι από τον Σέρβο και τον Τέιλορ;; γιατί δεν δίνουν τίποτα τώρα...
Ο άλλος μαύρος ο Μπράιαντ γιατί έτσι πεσμένος;; δεν έδειχνε να το έχει το τόπι και την επαφή με το καλάθι;;

Τον πολύ καλό σουτέρ Σάιμπερτ έχουμε κάνα οργανωμένο τρόπο να βγει να σουτάρει ελεύθερος ή περιμένουμε πότε θα κάνει μη λάθος πάσα ο Τσόχλας;;

Ζώνη στην άμυνα παιζει ποτέ ο κόουτς;;

ποιό είναι τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας;; η ψυχολογία;; γιατί παίζουνε σα χεσμένοι απέναντι σε άσημους αντιπάλους;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να ρωτήσω απο τα μαυρακια αξίζει κανεις να κανει καλη καριέρα ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Champions League”