7. Mame Baba Thiam
- back in black
Re: 7. Mame Baba Thiam
Δεν ξέρω αν βάζει γκολ, ο τρόπος όμως που χρησημοποιεί τα μακρυά του πόδια με κάνει να ελπίζω.
Πολύ ενθαρρυντικά τα στοιχεία της ταχύτητας και της άμεσης αίσθησης των φάσεων που έδειξε εχθές!!!!
Μπορεί και να παραξηγηθεί!back in black έγραψε:Δεν ξέρω αν βάζει γκολ, ο τρόπος όμως που χρησημοποιεί τα μακρυά του πόδια με κάνει να ελπίζω.
- back in black
Ενδεχομένως!!!KOSTAS54 έγραψε:Μπορεί και να παραξηγηθεί!back in black έγραψε:Δεν ξέρω αν βάζει γκολ, ο τρόπος όμως που χρησημοποιεί τα μακρυά του πόδια με κάνει να ελπίζω.
Πλάκα κάνεις ρε μεγάλε? Πάσα ρε πάσα γάμω το φελεκι μου τόσο δύσκολο είναι γάμω τα λεφτά που περνεται αι σί χτιρ
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ok. Χλεβαζεις μανιακε. Κανένα πρόβλημα. Για αυτό θα μείνουμε μέτριοι μια ζωη
- Chuck Norris
Ή αλήθεια είναι ότι ο Μανιακός είναι ένας από τους κύριους λόγους που είμαστε μέτριοι !
- PAOK_Antarctica
Έτσι, κάποιοι χλευάζετε αλλά χωρίς σωματική βία δεν ξεφεύγεις από την μετριότητα. ΟΛΟΙ το ξέρουν. Δεν θα λέμε τα αυτονόητα τώρα.
- sourmenetes
- Moderator
Sorry αλλα αν λετε για πασα θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο ετσι οπως ερχεται η μπαλα να κανει πασα..
Θελω να το ξαναδω βεβαια.
Θελω να το ξαναδω βεβαια.
σουρμε, το ευκολο στη φαση ηταν να κανει πασα...
δεν πειραζει, το παθημα μαθημα ομως γιατι την επομενη, πρεπει να τη σπασει. η ομαδα δεν ψαχνει ηρωες, αλλα νικες.
δεν πειραζει, το παθημα μαθημα ομως γιατι την επομενη, πρεπει να τη σπασει. η ομαδα δεν ψαχνει ηρωες, αλλα νικες.