Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Ajax

Glykos
1
1%
Leovac
1
1%
Tzavellas
22
17%
Crespo
2
2%
Matos
4
3%
Cimirot
26
20%
Shakhov
12
9%
Charisis
36
27%
Rodrigues
3
2%
Campos
7
5%
Athanasiadis
10
8%
Mystakidis
4
3%
Biseswar
2
2%
Koulouris
2
2%

Σύνολο ψήφων: 132

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mīngus »

Ζούμε deja vu. Tα ίδια με την μπαλάρα λέγαμε και όταν μας είχε αποκλείσει ο Άγιαξ στο παρελθόν και αφού περάσαμε και τη Φενέρ και φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε από χαβίτο και να καταλήγουμε 3ο-4οι.
Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να κάνει το βήμα παραπάνω. Να το χτυπήσει το γαμήδι το πρωτάθλημα επιτέλους.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι με 2 παικταράδες, έναν φορ κι έναν μεσοεπιθετικό, αυτό είναι εφικτό.
Ας γίνει η επένδυση που χρειάζεται, να χαμογελάσουμε στο τέλος κι όχι τώρα με θεωρίες και προφητείες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δημητρης17 έγραψε:
che4 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, μεσα σ αυτους που "τον βριζουν", οπως λετε, βαζετε κι αυτους που πλεον εχουν ξενερωσει με την παρτη του και θελουν να φερουμε ακριβο σεντερ φορ;;;; Δεν ειναι αδικο αυτο;;;;

συνονόματε στο θέμα κλαους εισαι χειρότερος απ οτι εγω με το λουκας

Και εγω αντε εχω λόγους που ανέλυσα εκατό φορές

Εσυ γιατι τέτοια εμπάθεια

Δηλαδη το γκολ που έβαλε θα το έβαζαν πολλοί νομίζεις

Το οτι κρατήθηκε στη γραμμή για να μη βγει οφσαιντ

Εντάξει δεν το βάλε αλλα ποσα αλλα έβαλε χρυσά δε λες

Ναι θελουμε φορ αλλα οχι λόγω κλαους

Θελουμε φορ λόγω κουλουρη και Φακ
Ρε Τσε, εγραψα νωριτερα για την καψουρα που ειχα με την παρτη του απο εκεινο το ματς στην Λαρισα, μεχρι και προπερσι. Κανενα απ τα φορ που εχουμε πλεον, δεν ειναι φορ πρωτης γραμμης για το Γιουροπα, η για τα προκριματικα του Τσ. Λ. Για την Ελλαδα ο Κλαους ναι, ειναι!!! Δεν γινεται να εθελοτυφλω ομως. Αν ειχαν δωσει τρια τεσσερα χαρτια, τωρα θα τα ειχαμε παρει ηδη πισω και θα βαζαμε πλωρη για τα 25 μιας κι ο γαβρος μας τελειωσε. Οπως επισης, αν ειχαν φερει νωριτερα Βαρελα και Κανιας, οι Ολλανδεζες γκολ δεν θα βαζανε ουτε στο γηπεδο τους, ουτε εδω. Αν παντως εχουν βαλει στοχο για ψηλα, πρεπει ν παρουμε τον επιθετικο που θα παιρναμε αν μπαιναμε στους ομιλους του Τσ. Λ. Εννοω να δαπανηθει τετοιο ποσο, αν θελει βεβαια και ο παιχτης, τωρα που μαλλον θα περαουμε στους ομιλους του Γιουροπα!!! Οσο για τον Λουκας.... συμφωνω μαζι σου μεχρι κεραιας!!!
Ρε και εγω θελω αλλο φορ αλλα οχι γιατι ο καλούς μας τελείωσε

Δεν υπαρχει σοβαρή ομαδα με έναν παίχτη σε καθε θέση θες δυο ισάξιους

stelyk έγραψε:Άντερλεχτ-Ροστόφ 0-2 (το 0-1 ο Νομπόα. Πέρασε η Ροστόφ μετά το 2-2 στο πρώτο ματς) Χαρά ο Ιβάν... :lol:
Μονακό-Φενέρμπαχτσε 3-1 (πέρασαν οι Γάλλοι μετά την ήττα 2-1 στην Τουρκία)
Γιουνγκ Μπόις-Σαχτάρ 2-0 και 4-2 στα πέναλτι. Πέρασαν οι Ελβετοί!
Στεάουα-Σπάρτα Πράγας 2-0 (πέρασαν οι Ρουμάνοι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα) Ουπς και ο Μπεκάλι, Σάμπο και Χάτζη χασανε χρυσή ευκαιρία...
Όλοι οι αδύναμοι περάσανε εκτός από έναν, βρείτε το αν μπορείτε...
Οταν ελεγα εγω οτι είχαμε τη χειρότερη κλήρωση πέφτατε να με φάτε

Και Ολλανδοί και τέσσερα τσουλου

Με όποιον αλλο μαύτη την ομαδα θα περνούσαμε ειμαι σιγουρος και πάω να σκάσω
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μπράβο στην ομάδα και τον Ιβιτς. Δεν υστερησε κανείς. Σταρχιδια μου ο Αγιαξ και το Τσ.Λ.
Με την ομάδα που φτιάχνω φέτος θα τους γ@μησω όλους!
Φορτσα ΠΑΟΚαρα!

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ksenitemenos4 έγραψε:.

Υγ: φτανει πια με το συνθημα μια ωρα ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ και φτσνει με τα οκτω κιλα σπορια που τρωτε καποιοι,μπουκωμενοι δεν γινεται να φωναξετε
Γυρω στο 20λεπτο, εχει καθισει η 7, οποτε ξελαρυγγιαζομαι μονος μου κ γυριζει ενας μαστορας κανα δυο σειρες πιο κατω: "φτανει ρε παλικαρι". Εχουμε χασει την επαφη πια...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

chrisg4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:απαπα τι συγχαρητηρια!μην το παμε και στο αλλο ακρο,δυο γκολ φαγανε στηνε δρα τους ,35% κατοχη ειχαν και αποκλειστηκαν οχι απο τον αγιαξ του σουαρες,αλλα απο αυτον του ντολμπερκ,(καλος παιχτης παρεμπιπτοντως),απο μια απλα καλη ομαδα
ειδα 125 λεπτα απο τα δυο ματς,δεν πιστευω να γιναν θαυματα στα πρωτα 55 σημερα.

ουτε ατυχια,ουτε συγχαρητηρια,απλα αποκλεισμος,οχι εντιμος,αποκλεισμος.σκετο.
αλλα προχωρουμε
πιστευω φετος θα ειναι καλη χρονια,υλικο υπαρχει,καλος προπονητης υπαρχει,παμε
Επειδή δεν είδες τα πρώτα 55 λεπτα πιστεύεις ότι δεν τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Ajax είναι ο Ajax. Σε ότι κατάσταση και να βρίσκετε είναι κλάσεις ανώτερος από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα και οποιαδήποτε καλή εμφάνιση αξίζει συγχαρητήρια. Μιλάμε για μια από τις πιο βαριές φανέλες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!!!
αν τα βρω καπου θα τα δω

ως ομαδα δεν ειναι κατι εξαιρετικο,δεν ειμασταν φυσικα το φαβορι,αλλα ειχαμε μοιρασμενες πιθανοτητες για την προκριση και αυτο φανηκε
στο πρωτο ματς βεβαια ειχε καλους αυτοματισμους και σουτ,ωραιο passing game,ημασταν αρκετα τυχεροι που φυγαμε με 1-1
στο δευτερο σε αυτο που ειδα ηταν χειροτεροι οι ολλανδοι,αλλα και ο ΠΑΟΚ ακομα πιο κακος

αλλα οκ ειπαμε τα 55 λεπτα,αν τα βρω θα τα δω για να εχω ολοκληρωμενη εικονα

παντως εγω πιστευω την ομαδα και τον προπονητη,θα παμε καλα,στηριξη και παμε γερα
εχουμε ωραια πραγματα ακομα
europa,πρωταθλημα,κυπελο
ελπιζουμε φετος η διοργανωση να ειναι σωστη
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Μόλις ηρέμησα, σχετικά. Τελικά, αποκλεισμός ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο. Ευκαιρίες που δεν έχουμε ξαναχάσει από ότι θυμάμαι σε ευρωπαϊκό αγώνα.
Δεν μπορώ να πω πολλά, η στεναχώρια είναι μεγάλη. Η ομάδα σε γενικές γραμμές έπαιξε ικανοποιητικά, να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Εμφανώς κουρασμένοι στο δεύτερο, ατυχία, όλα μαζί. Ααα, να μην ξεχάσω και το κοράκι. Κατά τη γνώμη μου είχε πρόθεση να βοηθήσει τους Ολλανδούς και φάνηκε ξεκάθαρα στ μάτια μου σε 3-4 φάσεις μέσα στο παιχνίδι.

Είμαστε συνηθισμένοι, το ξέρω, αλλά πάντα η πρώτη νύχτα είναι δύσκολη.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

MANIAKOS έγραψε:Αποψη σου ντεσπε

Για μενα παντα πρεπει να κοιτάμε πρωτα τι δεν καναμε εμεις σωστα ....αυτοι ομως το καθάρισαν με μισή ευκαιρία στο τελος ... Κατι λεει αυτο ..

Τη φαση του πέναλτι θα τη δω σε κανα χρονο οποτε αποψη δε θα πω
Μην ανησυχεις Μανιακ, θα σου βρουμε λινγκ πιο νωρις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΚΑΤΑΡΑ...

[youtube]LFKiWc8arL0[/youtube]

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ,
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ!!!

απορώ με την αντοχή μας, αλλά και πάλι εκεί θα είμαστε
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!

Αγιαξ = 1,5 ευκαρία σε 2 ματς, 3 γκολ. Αυτά. Αποδώθηκε ποδοσφαιρική Α-δικαιοσύνη.
ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΥΧΗ μόνο ΠΑΟΚ δεν είσαι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

farmak76 έγραψε:

Υγ: φτανει πια με το συνθημα μια ωρα ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ και φτσνει με τα οκτω κιλα σπορια που τρωτε καποιοι,μπουκωμενοι δεν γινεται να φωναξετε
Γυρω στο 20λεπτο, εχει καθισει η 7, οποτε ξελαρυγγιαζομαι μονος μου κ γυριζει ενας μαστορας κανα δυο σειρες πιο κατω: "φτανει ρε παλικαρι". Εχουμε χασει την επαφη πια...
τα χουμε πει για την 7.

δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη θυρα στον πλανητη γη.

κατι "οικογενειαρχες" που βγαζουν λαρυγγια βριζοντας απο το 1 ως το 93 τον ιδιο παικτη του ΠΑΟΚ μπροστα στα παιδια τους
κατι λουμπεν στοιχεια που απορεις που μπορει να βρισκονται στην καθημερινοτητα τους. πολλοι μαλιστα φορανε ακουστικα ραδιοφωνου (και προφανως προτιμανε να ακουνε εγγυρους μη δημοσιογραφους παρα την κερκιδα)

γενικα η 7 ειναι για σφαλιαρες αδιακριτως πλην των παιδιων κατω των 17.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κριμα κι αδικο
πικρα ατελειωτη
στο δρομο στη μουσθενη ΠΑΟΚτσακια να κλαινε...ολοι πικραμενοι και ταλαιπωρημενοι στο δρομο της επιστροφης
προκριση μεγαλη στην Τουμπα ξεχασαμε ποτε πηραμε...
ξανα να παιζαμε διπλους με Αγιαξ, ξανα θα μας απεκλειαν, ολοι οι υπολοιποι περασανε απο τους αδυναμους, θα τρελαθω
δε γινεται σε τοσο σημαντικο ματς να χανεις τοσες ευκαιριες ματια..
αν θες να κανεις ομαδα να ανεβει επιπεδο παιρνεις φορ, τελεια και παυλα
ο κλαους μεχρι ελλαδα ειναι, τοσο το επιπεδο του, δε το ξεπερασε ποτε, δεν εκανε την κινηση να παιξει εξω ποτε, δε μπορει.. προσπαθησε, ετρεξε αλλα δεν το εχει ,πως να το κανουμε..μεχρι και ο Μουσλι με τα μονοψηφια τερματα, ειχε να δειξει μια μεγαλη στιγμη, ειχε τα κακαλα μεσα στο σουκρου σαρατσογλου να γραψει ιστορια
παμε γι αλλα, και καλη κληρωση την Παρασκευη
ΟΧΙ ολλανδικη, και λιμο να ειναι θ αποκλειστουμε
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

farmak76 έγραψε:

Αδερφε καποιοι τα βαζουν με την 4 και με τις χοντραδες που ομολογουμενως καμμια φορα κανει. Χωρις τους οργανωμενους της 4 ομως... no future!!! Και εννοειται πως ειναι απαραδεκτοι αυτοι που την πεσανε σε Κλαους - Γλυκο, τοσο ομως απαραδεκτοι οσο και αυτοι οι σκατιάδες που σου βαλανε χερι επειδη εκαιγες το λαρυγγι σου!!!Τσε, αν ειναι να παρουμε σεντερ φορ ισοδυναμο του Κλαους και να μοιραζονται τον χρονο... αστα!!! Δυο μετριους δηλαδη για την Ευρωπη;;; Εγω λεω εναν παιχταρα -αν μπορουμε- και τον Κλαους δευτερο στη σειρα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

stelyk έγραψε:Άντερλεχτ-Ροστόφ 0-2 (το 0-1 ο Νομπόα. Πέρασε η Ροστόφ μετά το 2-2 στο πρώτο ματς) Χαρά ο Ιβάν... :lol:
Μονακό-Φενέρμπαχτσε 3-1 (πέρασαν οι Γάλλοι μετά την ήττα 2-1 στην Τουρκία)
Γιουνγκ Μπόις-Σαχτάρ 2-0 και 4-2 στα πέναλτι. Πέρασαν οι Ελβετοί!
Στεάουα-Σπάρτα Πράγας 2-0 (πέρασαν οι Ρουμάνοι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα) Ουπς και ο Μπεκάλι, Σάμπο και Χάτζη χασανε χρυσή ευκαιρία...
Όλοι οι αδύναμοι περάσανε εκτός από έναν, βρείτε το αν μπορείτε...
Πλάκα θα έχει να ήμασταν στους ισχυρους αν περνούσαμε :roll:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Η ομαδα χρειαζεται εναν ηγετη μεσοεπιθετικα.. και εναν επιθετικο ολκης.

Με αυτες τις 2 προσθηκες η ομαδα θα ειναι υπερπληρης..

Ειναι αργα για δακρυα.. προχωραμε παρακατω.. οσο δυσκολο και αν ειναι...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Ε καλά ΠΑΟΚ είσαι από πίκρες άλλο τπτ !!
Πάμε γερά και είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε καλά γούστα φέτος..
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

slidar έγραψε:Η ομαδα χρειαζεται εναν ηγετη μεσοεπιθετικα.. και εναν επιθετικο ολκης.

Με αυτες τις 2 προσθηκες η ομαδα θα ειναι υπερπληρης..

Ειναι αργα για δακρυα.. προχωραμε παρακατω.. οσο δυσκολο και αν ειναι...
Καθολου δυσκολο. Παμε τωρα για ομιλους Γιουροπα και μου φαινεται οτι το πρωτο νταμπλ της ιστοριας μας ειναι πολυ κοντα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”