Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

ωραια πες τι γνωριζεις τοτε?
ζηταει πολλα?που κολαει?
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Το θέμα από ότι κατάλαβα είναι καθαρά οικονομικό?
thegrayscaleart

οκ καταναητο αν και ειμαι αλλης αποψης περι γνωσεων το σεβομαι...
το μονο που θελω να μαθω αν μπορεις ν μου πεις ειναι ποια μερια κολλαει?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωωω τώρα έπεσα πολύ... όχι ρε αρχηγέ.. σε πάω πολύ κιόλας.. επειδή μάλλον ζητάς πολλά χρήματα, κατέβασε τις απαιτήσεις σου γιατί ΠΑΟΚ δε θα βρεις πουθενά
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Σεβομενος τον olivarez και σαν παιχτη και σαν μελος του site,θα πω οτι αυτο που ξερω ειναι οτι ο αρχηγος θα μεινει και με λιγοτερα χρηματα γιατι καραγουσταρει να μεινει στον ΠΑΟΚ...Ειδομεν
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Μακάρι γιατί από οτι βλέπω αρκετοί από εμάς μπήκαν σε διαδικασίες σκέψεις.
:) :)
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Εγω πιστευω πως ο αρχηγος θα ειναι απο τους πρωτους που θα ανανεωσουν...Τον γουσταρει τον ΠΑΟΚ...δεν πιστευω να φυγει.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Προέχει το Κυριακάτικο ματς όπου θέλω να τον δω να αλωνίζει πάλι. Τα υπόλοιπα προσεχώς. Νομίζω ότι η διοίκηση και ο Σάντος θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν τον Σέρτζιο μέχρι το φινάλε της καριέρας του στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Καλά γιατί τρελαθήκατε όλοι λες και θα φύγει ο Ζιντάν;
Προσωπικά ελπίζω ότι στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, ο Σέρτζιο θα έχει τη θέση του φετινού Λάκη. Εσείς περιμένετε και του χρόνου να είναι βασικός; Αν είναι τόσο χαζός ας φύγει .. εδώ φέραμε Γκαρσία και Κοντρέρας όντας 9οι, δε θα φέρουμε τον αντι-Σέρτζιο του χρόνου που θα είμαστε και Ευρώπη; Μη τρελαθούμε ..

Από την άλλη αν το δει κανείς, ο Σέρτζιο ήρθε στον 9ο της Ελλάδας πέρυσι .. σαν κίνηση ενός μεγάλου παίχτη αυτή φανερώνει απελπισία για μένα. Από τη στιγμή που ήρθε και έκατσε στον 9ο ΠΑΟΚ είναι δυνατόν να φύγει τώρα που ο ΠΑΟΚ απ' ότι φαίνεται βγαίνει 4ος στη χειρότερη; Θα πάει στον Ολυμπιακό ή μήπως στη Λάτσιο; Μη τρελαθούμε ..
Ο μόνος λόγος για να μην ανανεώσει όπως το βλέπω εγώ, είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

+1
thegrayscaleart

συμφωνω μ γιανκο...εκτος αν ο σετρζιο ζητα ιδια η αυξηση συμβολαιου και η παε θελει ν του το μειωσει ως μεγαλυτερος...
και γω πιστευω πως ο λακης αν δεν φυγει τωρα τα χριστουγεννα θα φυγει καλοκαιρι,και ο σερτζιο θα παιζει αλλαγη,αλλαγη με την εννοια οτι θα μπορει ν βγαλει ενα καλο μισαωρο,η να ναι μια αξιοπιστη λυση στον παγκο...ο ΠΑΟΚ αλλαζει..
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

μα γιατί το πέρνετε στραβά? Ο κονσεισάο μέχρι τώρα ήταν άψογος.
Αν δεν τα βρούνε στο οικονομικό φυσικά και θα φύγει, με ψηλά το κεφάλι και ελπίζω με μια καλή πορεία φέτος με τον ΠΑΟΚ για να μας μείνουν και σε αυτόν και σε εμάς καλές αναμνήσεις. Φυσικά και δεν θα καθίσει αν κάποιος του προσφέρει περισσότερα...

Ξέρετε κανένα παίκτη ή προπονητη ο οποίος δεν σκέφτεται πρώτα το οικονομικό?

ΘΕΛΩ να ακούσω ονόματα...
thegrayscaleart

το θεμα ειναι το αλλο
επειδη εχουμε δυσκολη συνεχεια...αν ο σερτζιο δεν υπογραψει..θα ψαχνει αλλη ομαδα,θα βγει απο τον ρυθμο του και θα χαλασει η ψυχολογια...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Οταν εχεις φτασει σε τετοια ηλικια και το ονομα σου δεν ειναι "Μαραντονα" , "Ζινταν" η κατι αλλο ιδιου βεληνεκους , τοτε νομιζω οτι δεν ψαχνεις ομαδα , αλλα απλα κοιτας μηπως και καμια ομαδα ψαχνει εσενα....

Εξαλλου ο ιδιος ο Σερτζιο εχει πει προσφατα , οτι μαλλον το καλοκαιρι θα σταματησει την καριερα του
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Δεν το νομίζω φίλε greyscaleart. Ίσα ίσα θα κοιτάξει να παίξει καλύτερα για να πείσει οτι μπορεί να παίξει ακόμα και να κερδίσει ενα καλύτερο συμβόλαιο είτε εδώ είτε κάπου αλλού.

Άλλωστε δεν είναι κανένα παιδάκι, εχει φάει τα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, δεν τον αγγίζουν αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”