5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Σωστάback in black έγραψε:Ηταν πολύ καλός παρά τη μ@λακία στο τέλος. Έχω την αίσθηση ότι το σημερινό του λάθος θα μας βγεί σε καλό, καθώς θα τον κρατάει πιο τσιτωμένο στο μέλλον.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είδα όλο το παιχνίδι. Πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά το λάθος στο τέλος χάλασε την εικόνα του. Κρίμα γιατί σε ένα ματς που ο Παναιτωλικός δεν είχε υποψία φάσης , του έκανε δώρο το γκολ. Ανεπίτρεπτο.
- thanos-xanthi
τουλαχιστον δε κοστισε η μπαρουφα
σε ολο το υπολοιπο ματς δυνατος και σοβαρος
σε ολο το υπολοιπο ματς δυνατος και σοβαρος
- Παλαιολόγος
- desperando
- Επικοινωνία:
Το είχε παίξει over και μια και δεν βάζαμε εμείς.....giapas έγραψε:Είδα όλο το παιχνίδι. Πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά το λάθος στο τέλος χάλασε την εικόνα του. Κρίμα γιατί σε ένα ματς που ο Παναιτωλικός δεν είχε υποψία φάσης , του έκανε δώρο το γκολ. Ανεπίτρεπτο.
Ήταν σταθερός στα 90΄ του αγώνα, είναι δυνατός, βγαίνει πρώτος στην μπάλα και έχει καλή μακρινή μεταβίβαση. Απαράδεκτο το λάθος στο 91΄, σε άλλο αγώνα μπορεί να στοιχίσει και ο Ίβιτς πρέπει να του τρίξει τα δόντια για το ότι η μπάλα έξω από την περιοχή μας δεν μεταβιβάζεται παράλληλα προς το κέντρο της περιοχής, γιατί εκεί πρεσσάρει συνήθως κάθε αντίπαλος.
Παικταρα...άρχοντας ... The beast...σαν μπαμπάς φαινόταν πάλι... Το λάθος κλαιν ... Τυχαίο ήταν ... Μακαρι να πάμε με βαρελα κ Τζαβέλλα την Πέμπτη...
- Panos Fanfaras
Αρχοντικος. Απιστευτη κορμοστασια και τοποθετησεις. Συμφωνω πως καλυτερα που εγινε τωρα το λαθος. Απογοητευτηκε κι ο ιδιος οπως φανηκε και θα ειναι πιο προσεκτικος στη συνεχεια.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/1cbe5773a419b0c6463d8bbcc673c931.jpg[/img]
- kataramenos5
Ναι βρε προφανώς και ήταν η κακιά στιγμή. Αλλά όπως και να το κάνεις, για αυτό το επίπεδο τσούζει πολύ τέτοιο λάθος. Ο παίκτης έδειξε πολύ καλά στοιχείαnikolasf έγραψε:Το είχε παίξει over και μια και δεν βάζαμε εμείς.....giapas έγραψε:Είδα όλο το παιχνίδι. Πολύ καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά το λάθος στο τέλος χάλασε την εικόνα του. Κρίμα γιατί σε ένα ματς που ο Παναιτωλικός δεν είχε υποψία φάσης , του έκανε δώρο το γκολ. Ανεπίτρεπτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- navigator11
Κι ο ίδιος φάνηκε ότι πειράχτηκε. Και δεν είναι και παράλογο.