15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
βλεποντας τον και απο κοντα σιγουρευομαι οτι εχει θεμα στην προσωπικη μονομαχια αλλα εχει και καποια ωραια χαρακτηριστικα οπως η καλυψη στο χωρο...
και στην οργανωση θα βοηθησει πιστευω...
και στην οργανωση θα βοηθησει πιστευω...
Μια χαρα ειναι ο παίκτης.Υστερει σε δύναμη απο τον Βιτορ,αλλα σε ολα τα αλλα ειναι μια κλάση πιο πάνω.
- ΑποστόληςΑ
Από το λίγο που τον είδα συμφωνώ με Οδυσσέα. Πιο αξιόπιστες κρίσεις μετά τον Άγιαξ.
- ΑποστόληςΑ
Να και μια καλή κουβέντα για τον Κρέσπο και μάλιστα από το PNG!
Με σιγουριά πλέον μπορώ να πω, ότι ο Κρέσπο είναι ένα στόπερ που γνωρίζει ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερος του Μιγκέλ Βίτορ, πιο γρήγορος κι έχει υψηλότερες παραστάσεις. Το θέμα είναι αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην Ευρώπη, που η σωματική επαφή κυριαρχεί και δεν έχει ακόμα την κολώνα δίπλα του, Βαρέλα, αλλά τον Γιώργο Τζαβέλλα. Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα, αν ο Βαρέλα βγει τόσο καλός, όσο λέγεται, δεν βλέπω πως θα χαλάσει το δίδυμο με τον Ισπανό, καθώς είναι ικανοί να παίξουν ψηλά, να πιέσουν, να σώσουν την κατάσταση, αν φάμε μία κόντρα. Μου άρεσε ο Κρέσπο, είναι υπερπολύτιμος για παιχνίδια, όπως το χθεσινό στην Τούμπα. Στην Ολλανδία επιμένω, ότι για πολλούς λόγους θα έβαζα τον Μαλεζά, και τον Μαλεζά, αλλά ο Ίβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του κι είμαι μαζί του. Μακάρι να δικαιωθεί. Θέλουμε τύχη!
Με σιγουριά πλέον μπορώ να πω, ότι ο Κρέσπο είναι ένα στόπερ που γνωρίζει ποδόσφαιρο. Είναι καλύτερος του Μιγκέλ Βίτορ, πιο γρήγορος κι έχει υψηλότερες παραστάσεις. Το θέμα είναι αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην Ευρώπη, που η σωματική επαφή κυριαρχεί και δεν έχει ακόμα την κολώνα δίπλα του, Βαρέλα, αλλά τον Γιώργο Τζαβέλλα. Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα, αν ο Βαρέλα βγει τόσο καλός, όσο λέγεται, δεν βλέπω πως θα χαλάσει το δίδυμο με τον Ισπανό, καθώς είναι ικανοί να παίξουν ψηλά, να πιέσουν, να σώσουν την κατάσταση, αν φάμε μία κόντρα. Μου άρεσε ο Κρέσπο, είναι υπερπολύτιμος για παιχνίδια, όπως το χθεσινό στην Τούμπα. Στην Ολλανδία επιμένω, ότι για πολλούς λόγους θα έβαζα τον Μαλεζά, και τον Μαλεζά, αλλά ο Ίβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του κι είμαι μαζί του. Μακάρι να δικαιωθεί. Θέλουμε τύχη!
προσυπογραφωΑποστόληςΑ έγραψε:Να και μια καλή κουβέντα για τον Κρέσπο και μάλιστα από το PNG!
+1926Dimg4 έγραψε:Ηταν ο μπαλαφας, ηταν ο σαλπι, ηταν ο τζαβελλας και τωρα βρηκατε τον κρεσπο. Εγω λεω βγειτε καμια βολτα να ξεχαρμανιασετε γιατι βαρεθηκα να διαβαζω χρονια τωρα ανελεητο κυνηγι για εξιλαστηριο θυμα. Προτεινω στους μοντ να γινουν πιο αυστηροι στο τοπικ αυτο γιατι ηδη καλλιεργειται ενα ακρως αρνητικο κλιμα για εναν παικτη μας χωρις λογο. Μαλιστα ΠΡΙΝ αρχισει καν επισημα η σεζον.
++++ Η διαφορά στην δύναμη υπερκαλύπτεται επάξια με την ταχύτητα και την ευστροφία του...Odi έγραψε:Μια χαρα ειναι ο παίκτης.Υστερει σε δύναμη απο τον Βιτορ,αλλα σε ολα τα αλλα ειναι μια κλάση πιο πάνω.

Άμα δουλεύει το ρημάδι και δεν κολλάει, δεν χρειάζεται να "κουτράς" σαν το κριάρι με κάθε αντίπαλο για να τον αντιμετωπίσεις-σταματήσεις!!!!

Αυτος ειχε φουλ στηριξη μεχρι που τα εκανε σκαταMANIAKOS έγραψε:Τον τουντορ ξεχάσαμε
- anekfrastos
- teo4giannitsa
Portable Network Graphics, τύπος αρχείου εικόνας.
Στο δικό μας φορούμ βέβαια είναι ο PAOKNextGeneration, παπατζής στο Facebook
Στο δικό μας φορούμ βέβαια είναι ο PAOKNextGeneration, παπατζής στο Facebook
- anekfrastos