Χάντμπολ 2016-2017
Re: Χάντμπολ 2016-2017
Ποια λεωφορεία παίρνουμε για να παμε στην μικρα αλάνια μου;;;;;;;;
Θυμαμαι απο Τσιμισκή καποιο έπαιρνα.... Αλλα δεν θυμαμαι ποιο.....
Θυμαμαι απο Τσιμισκή καποιο έπαιρνα.... Αλλα δεν θυμαμαι ποιο.....
Ευχαριστω πολυ!!!!! Θα ειναι κανενας σας παιδια;;; χωρις παρεα θα παω... Ξεμπαρκος.....
- V-olakiotis
Α ρε Πυργιώτη να μην είμαι Σαλόνικα να πάμε παρέα....Πολύ σε χαίρομαι για αυτό που κάνεις αδελφέ!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
PAOK for ever.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
PAOK for ever.
Χρειαζόμουν μια γερή δώση αδελφέ!!!! Και μετα την ξενέρωτη κερκίδα με την Σάλκε περιμενω κατι καλο στο χαντμπολ που συνηθως ειχε.... Με τρομάζει που παίζουμε με την καλυτερη ομαδα (μαλλον) φετος και ισως στραβώσει το παιχνιδι και ξενερώσει ο κοσμος....
υπαρχει πιθανότητα να εχει σημερα ζωντανό σχολιασμό του αγώνα στο web radio.
το νου σας να ακουσετε να μάθετε λιγο χαντμπολάκι να πουμε.
το νου σας να ακουσετε να μάθετε λιγο χαντμπολάκι να πουμε.
Πραγματικά δεν χρειάζονται συγχαρητήρια για την στάση σου ΠΑΟΚ είσαι αφού.... Αλλά μπράβο Ρε μάγκα.....pyrgioths έγραψε:Χρειαζόμουν μια γερή δώση αδελφέ!!!! Και μετα την ξενέρωτη κερκίδα με την Σάλκε περιμενω κατι καλο στο χαντμπολ που συνηθως ειχε.... Με τρομάζει που παίζουμε με την καλυτερη ομαδα (μαλλον) φετος και ισως στραβώσει το παιχνιδι και ξενερώσει ο κοσμος....
Tώρα ρε μάγκες τι να πω; Είναι δυνατόν να χάνουμε αυτό το παιχνίδι ενώ έχουμε περάσει μπροστά και έχουμε το μομέντουμ; Ελεεινά τα κοράκια αλλά πόσα τετ α τετ χάσαμε στο τελευταίο τρίλεπτο; Tον κάναμε μάγκα τον τερματά τους. Και από την άλλη ο Λοΐζος σε κακή μέρα. Δε ξέρω τι συμβαίνει αλλά βλέπω την ομάδα να αποδυναμώνεται κάθε χρόνο. 2 παίκτες μας έβαλαν σχεδόν όλα τα γκολ. Σημαντική η απουσία Κοκκώνη βέβαια αλλά φάγαμε μεγάλη πίκρα.
Το ματς στο κύπελλο μάλλον είναι ο αγώνας της χρονιάς οπότε δώστε τα όλα εκεί.
Επίσης πάλι οι γνωστοί σήμερα στην κερκίδα, προσπαθήσαμε προς το τέλος να σπρώξουμε. Έπαιζε κάπου αλλού ο ΠΑΟΚ σήμερα και δεν το ξέρω;
Το ματς στο κύπελλο μάλλον είναι ο αγώνας της χρονιάς οπότε δώστε τα όλα εκεί.
Επίσης πάλι οι γνωστοί σήμερα στην κερκίδα, προσπαθήσαμε προς το τέλος να σπρώξουμε. Έπαιζε κάπου αλλού ο ΠΑΟΚ σήμερα και δεν το ξέρω;
Κρίμα και πάλι κρίμα...Έχει απόλυτο δίκαιο ο flash4...Κάναμε ήρωα τον τερματά τους και χάσαμε το ματς!!!!
Στο τελευταίο τρίλεπτο 5 τετ α τετ, εκ των οποίων ένα πήγε στο δοκάρι, ένα πάνω στον τερματά που μάλιστα είχε γυρίσει πλάτη και τρία πλασέ που τα έκοψε σαν με "φιστίκι" στο μπάσκετ...
Αλήθεια ο τότε προπονητής μου θα με είχε κρεμάσει στα μανταλάκια αν είχα χάσει έστω ένα απ τα πέντε!!!! :ugeek:
Τι να πω για τον αγώνα??? Έχουμε εμφανέστατα καλύτερο ρόστερ απ των ΙΕΚ ξυνών, αλλά δεν φαίνεται η ομάδα να έχει όχι καν ομοιογένεια αλλά ούτε καν χημεία, ακόμα ως τώρα τουλάχιστον...Περιμένω να δω την συνέχεια...
Υ.Γ. Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!!
Υ.Γ. 2...Τον αγώνα τον είδαμε παρέα με τον Pyrghiotis, ο οποίος είναι παλίκαρος και μόνο για το "Π.Α.Ο.Κ.-tour" δύο εβδομάδων που κάνει στην Θεσσαλονίκη για να "ξεδιψάσει" από Π.Α.Ο.Κ.άρα...Respect Γιώργο!!!!
Στο τελευταίο τρίλεπτο 5 τετ α τετ, εκ των οποίων ένα πήγε στο δοκάρι, ένα πάνω στον τερματά που μάλιστα είχε γυρίσει πλάτη και τρία πλασέ που τα έκοψε σαν με "φιστίκι" στο μπάσκετ...
Αλήθεια ο τότε προπονητής μου θα με είχε κρεμάσει στα μανταλάκια αν είχα χάσει έστω ένα απ τα πέντε!!!! :ugeek:
Τι να πω για τον αγώνα??? Έχουμε εμφανέστατα καλύτερο ρόστερ απ των ΙΕΚ ξυνών, αλλά δεν φαίνεται η ομάδα να έχει όχι καν ομοιογένεια αλλά ούτε καν χημεία, ακόμα ως τώρα τουλάχιστον...Περιμένω να δω την συνέχεια...
Υ.Γ. Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!!
Υ.Γ. 2...Τον αγώνα τον είδαμε παρέα με τον Pyrghiotis, ο οποίος είναι παλίκαρος και μόνο για το "Π.Α.Ο.Κ.-tour" δύο εβδομάδων που κάνει στην Θεσσαλονίκη για να "ξεδιψάσει" από Π.Α.Ο.Κ.άρα...Respect Γιώργο!!!!
Eorptol και goran σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!
Η αληθεια ειναι πως ο κοσμος ηταν ελάχιστος στην μικρα.... Αναμενόμενο απο την μια, απαράδεκτο απο την αλλη για την κρισιμότητα του παιχνιδιού....
Το χειρετερο ειναι πως "κερκίδα" στην ουσια δεν εγινε.... Κατα διαστήματα και με βαρετά συνθήματά.....
Αγωνηστικα αδικησαμε τους εαυτός μας ,κυριως για την σχετικα καλη αμυνα που παίξαμε...
Για τον Λοιζα θα διαφωνήσω... Δεν ηταν τοσο κακός.... Απλα δεν ηταν σταθερός....
Επισης αυτοι που διωξαν τον Αλβανό το καλοκαιρι, δεν πρεπει να ένιωσαν και πολυ δικαιωμένοι.....

Η αληθεια ειναι πως ο κοσμος ηταν ελάχιστος στην μικρα.... Αναμενόμενο απο την μια, απαράδεκτο απο την αλλη για την κρισιμότητα του παιχνιδιού....
Το χειρετερο ειναι πως "κερκίδα" στην ουσια δεν εγινε.... Κατα διαστήματα και με βαρετά συνθήματά.....
Αγωνηστικα αδικησαμε τους εαυτός μας ,κυριως για την σχετικα καλη αμυνα που παίξαμε...
Για τον Λοιζα θα διαφωνήσω... Δεν ηταν τοσο κακός.... Απλα δεν ηταν σταθερός....
Επισης αυτοι που διωξαν τον Αλβανό το καλοκαιρι, δεν πρεπει να ένιωσαν και πολυ δικαιωμένοι.....
''Kερκίδα'' δεν έγινε γιατί τα λίγα άτομα που ανήκουν σε σύνδεσμο ( το μόνο που πηγαίνει παντού) είναι μιας κάποιας ηλικίας και οι υπόλοιποι ήμασταν μεμονωμένοι. Αλλά και στις προσπάθειες που έγιναν το υπόλοιπο γήπεδο δεν ανταποκρίθηκε. Πάντως τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ ολε κερδίζονται αν κερδίζονται από την κερκίδα, οπότε δε ξέρω ποια συνθήματα δεν είναι βαρετά και πότε πρέπει να τα φωνάζουμε. Μόνο σεβασμό μπορώ να έχω για αυτούς που είναι πάντα εκεί. Παλιά στη Μίκρα σχεδόν σε κάθε ματς είχε και τύμπανο. Τώρα έχει απαξιωθεί το τμήμα (πρώτα απ' όλα βέβαια από τον ίδιο τον Α.Σ.)...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ματς το Σάββατο και το λεω απο σήμερα για να ψήσω λαό να κατέβει.
θα ειμαι και εγώ, θα είναι και το PAOKMANIA Web radio για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! άρα, πάμε με αέρα στα πανιά μας με το ΑΧΑΣΤΟ να πάρουμε μια σημαντική νίκη.
Ο ΠΑΟΚ έχει 23 βαθμούς και απο πίσω γίνεται πανικός με κουλα και παννελλήνιο στους 22.
άρα το ματς του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο αποκτάει ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς είναι αγώνας...4αδας!!!
Η ομάδα όχι απλά χρειάζεται αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ η στήριξη μας σε ένα τμήμα που τόσες και τόσες χαρές μας έχει δώσει στο παρελθόν, σε ένα τμήμα που τα παλικάρια που αγωνίζονται το κάνουν ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, σε ένα τμήμα που απο τις χιλιες μυριες μαλακιες της ΟΧΕ δεν διάδυει τις καλύτερες του ημέρες.
Σάββατο, 6 η ώρα στη Μίκρα όλοι εκεί να στηρίξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

θα ειμαι και εγώ, θα είναι και το PAOKMANIA Web radio για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! άρα, πάμε με αέρα στα πανιά μας με το ΑΧΑΣΤΟ να πάρουμε μια σημαντική νίκη.
Ο ΠΑΟΚ έχει 23 βαθμούς και απο πίσω γίνεται πανικός με κουλα και παννελλήνιο στους 22.
άρα το ματς του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο αποκτάει ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς είναι αγώνας...4αδας!!!
Η ομάδα όχι απλά χρειάζεται αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ η στήριξη μας σε ένα τμήμα που τόσες και τόσες χαρές μας έχει δώσει στο παρελθόν, σε ένα τμήμα που τα παλικάρια που αγωνίζονται το κάνουν ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, σε ένα τμήμα που απο τις χιλιες μυριες μαλακιες της ΟΧΕ δεν διάδυει τις καλύτερες του ημέρες.
Σάββατο, 6 η ώρα στη Μίκρα όλοι εκεί να στηρίξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
Θα είμαι σίγουρα εκεί...Στα ορεινά, ως συνήθως...
Όσοι μπορείτε παίδες ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί Π.Α.Ο.Κ. γι αυτά τα αλάνια που αξίζουν την στήριξη μας!!!!

Όσοι μπορείτε παίδες ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί Π.Α.Ο.Κ. γι αυτά τα αλάνια που αξίζουν την στήριξη μας!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Άντε ρε στο χάντμπολ!! Δεν έχει και μπάσκετ εντός έδρας αυτό το Σάββατο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες!
5€ εισιτήριο... Εγώ θα τα δώσω για το καλό και ας μπω στις "ΜΜΕ" θέσεις του γηπέδου.
Όπως είπε ο Kgeo, το PAOKmania Web Radio θα είναι εκεί, για πρώτη φορά στο χάντμπολ..και έπεται συνέχεια.
Πάμε ρε να σηκώσουμε ψηλά όλα τα τμήματα της ΠΑΟΚάρας!!!! Π.Α.Ο.Κ. είναι ο λαός του, και το PAOKmania έχει μόνο αγνό λαό του Π.Α.Ο.Κ. μέσα.
Edit:
Για να συνεχίσει στα πλέι-οφ θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, κάτι που φαίνεται πολύ λογικό βάσει του προγράμματος που έχει απομείνει.
Στα πλέι-οφ οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι τέσσερις πρώτοι διαιρούνται με το 2 και οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους ένα μίνι πρωτάθλημα τριών αγωνιστικών, ώστε να προκύψουν οι δύο που θα παίξουν στους τελικούς.
Οι αγώνες που απομένουν:
18η ΣΑΒ 11/03 18:00 ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος
19η ΣΑΒ 18/03 18:00 Φίλιππος-ΠΑΟΚ
20ή ΣΑΒ 01/04 18:00 ΠΑΟΚ-Πυλαία
21η ΣΑΒ 08/04 18:00 Φοίβος-ΠΑΟΚ
22η ΣΑΒ 22/04 18:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ευχαριστώ τον Ισοβίτη για το παραπάνω.

5€ εισιτήριο... Εγώ θα τα δώσω για το καλό και ας μπω στις "ΜΜΕ" θέσεις του γηπέδου.
Όπως είπε ο Kgeo, το PAOKmania Web Radio θα είναι εκεί, για πρώτη φορά στο χάντμπολ..και έπεται συνέχεια.
Πάμε ρε να σηκώσουμε ψηλά όλα τα τμήματα της ΠΑΟΚάρας!!!! Π.Α.Ο.Κ. είναι ο λαός του, και το PAOKmania έχει μόνο αγνό λαό του Π.Α.Ο.Κ. μέσα.
Edit:
Για να συνεχίσει στα πλέι-οφ θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, κάτι που φαίνεται πολύ λογικό βάσει του προγράμματος που έχει απομείνει.
Στα πλέι-οφ οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι τέσσερις πρώτοι διαιρούνται με το 2 και οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους ένα μίνι πρωτάθλημα τριών αγωνιστικών, ώστε να προκύψουν οι δύο που θα παίξουν στους τελικούς.
Οι αγώνες που απομένουν:
18η ΣΑΒ 11/03 18:00 ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος
19η ΣΑΒ 18/03 18:00 Φίλιππος-ΠΑΟΚ
20ή ΣΑΒ 01/04 18:00 ΠΑΟΚ-Πυλαία
21η ΣΑΒ 08/04 18:00 Φοίβος-ΠΑΟΚ
22η ΣΑΒ 22/04 18:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ευχαριστώ τον Ισοβίτη για το παραπάνω.