Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άλλον έναν Αμερικανό + άλλον έναν μετά τον Γενάρη μπορούμε νομίζω..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Τσαιρέλη Καλαμπόκη κι είμαστε καλά...εκτός από σουτερ στα φτερά..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

οχι ρε Ρομαν

Εχουμε ηδη 4 Αμερικανους (Μπραιαντ, Τειλορ, Σιμπερτ και Κλαντον
και 2 κοιντικους Μιλενοβιτς κ Πεινερς

Για να παρουμε τον Αμερικανο πρεπει να διωξουμε καποιον κ δεν εχουμε αλληθ εση ξενου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν ψηφίστηκε ότι από τον Γενάρη και ύστερα δικαιούνται οι ομάδες 6 Αμερικανούς;
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

6 αμερικανους αντι για 4+2 δλδ τος 2 κοινοτικους σου μπορεις να τους "κανεις" ΑΜερικανους. Ο συνολικος αριθμος των μη Ελληνων δν αλλαζει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ααα οκ, ευχαριστώ! :)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

paokmaniak έγραψε:
gergeo4 έγραψε:1. daryll bryant, Nenad Miljenović,Τσόχλας
2. Jordan Sibert
3. Zanis Peiners
4. Teilor, Μαργαρίτης
5. Γλυνιαδάκης,Keith Clanton

με τσαιρελη,ενα 3 σποτ σουτερ κ ενα 2αρι με καλο drive & vision και κλεισαμε :pano: :pano:
Ξες καναν Ελληνα ελευθερο που να τα ικανοποιει αυτα? (γτ μονο Ελληνα μπορουμε να παρουμε)
Καλαμπόκης, και γήπεδο βλέπει και διεισδυτικός είναι...
σποτ σουτέρ είναι ο Δέδας αλλά δεν ξέρω αν χωράει στη 12αδα...

Πάντως , στην σύνθεση που φτιάξαμε ένα πράγμα με προβληματίζει: οι Bryant, Sibert, Taylor, Peiners είναι παίκτες που μάθανε η ομάδα να περιστρέφεται γύρω τους, να έχουν πολλές προσπάθειες και να είναι σταρ. Πως θα κάνουν χωριό στην ίδια πεντάδα;; και πότε θα πάει η μπάλα μέσα για να παίξουν οι ψηλοί; δύσκολο παζλ καλείται να κάνει ομάδα ο κόουτς...
ΥΓ αν ο 5ος ψηλός είναι τελικά ο Τσαιρέλης μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλη πληρότητα στη ρακέτα και τα γκαρντ, με μοναδικό μείον στο ροτέιτιον το 3αρι πίσω από τον Πέινερς...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διάβαζα τον Goldwire για Sibert και μου κανε από την περιγραφή Trajan Langdon. Συνειρμικά λοιπόν μου ρθε η CSKA που χτίστηκε στη μετά ντούντα εποχή:

1. Bryant-Holden και Milenovic-Παπαλουκάς (να παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο στον άσσο γιατί ο ρώσος ήταν κατρακύλας στο point)
2. Sibert-Langdon
3. Peiners- Vanderpool (δε βάζω σίσκα άρα σίγουρα μας λείπει ακόμα ένας αξιόπιστος σουτέρ που να δημιουργεί από μόνος του και ένας τέτοιος είναι ο Καλαμπόκης)
4. Taylor-Terence Morris :shock: , Μαργαρίτης-Khryapa :oops: και Τσαιρέλης-ΣΜόντις :D
5. Γλυνιαδάκης-Ζεβρασένκο και Clanton-Kaun ή Van der Spiegel

PS: kalamargiannis αν νοικιάζετε άμεσα κανένα σπίτι καλαμαριά στείλε μαιλ: stergt@hotmail.com :opaokara: :nairepaok:
sotos4m

Δημοσίευση από sotos4m »

Αυτόν τον Σταμάτη από την Κηφισιά να πάρουμε....πιτσιρικάς στο ευρωπαϊκο εφήβων μου άρεσε πολύ...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Το μόνο που θα ταίριαζε καλύτερα απ αυτά που γράφουν οι αρδ θα ταν μόνο ο ερχομός του Τσαιρέλη ίσως μαζί με Καλαμπόκη.
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι σκέφτεται που θα συνεχίσει την καριέρα του και περιμένει τον ΠΑΟΚ, να κάνει την κίνησή του, αυξάνοντας λίγο την προσφορά του, ώστε να έρθει στο Παλατάκι. Αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. Σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος καταλήξει σε άλλον σύλλογο, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κάνει τρεις φτηνές κινήσεις rotation, καθώς ούτε ξένο μπορεί να πάρει πλέον, ούτε Έλληνες υπάρχουν διαθέσιμοι πολλοί. Αν πάρει Τσαϊρέλη, θα πάρει έναν στην περιφέρεια. Αν δεν έρθει, η σκέψη αφορά Καλαμπόκη, Χρυσικόπουλο, Τσιάρα, που θα πλαισιώσουν τους Μπράιαντ, Τσόχλα, Μιλιένοβιτς, Σάιμπερτ, Πέινερς, Τέιλορ, Μαργαρίτη, Κλάντον, Γλυνιαδάκη, συν τους δύο νεαρούς Καραμανώλη, Καμάρα.
PNG
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Θα ήταν ωραίες κινήσεις..

- Hello mr Savvidis tavarits, I want 50.000€ for a player...
- Ohh sorry, I cannot help right now..
- No, I was joking, I want 100.000€ for corn..
- Corn;
- Yes, to make pop corn for the fans...
- Ohhh, everything for the fans, of course, I'll give you 150.000€!

Όπου corn, Καλαμπόκης.... χα χα χα χα...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πω ρε Ρόμαν νόμιζα πως ήμουν στα ανέκδοτα :mrgreen:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Καλησπέρα ΠΑΟΚια χαίρομαι που γράφω και εγώ στην παρέα σας.
Να πω και εγώ μια γνωμη για τις μεταγραφές, ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση θα ήθελα τσαιρέλη, χρυσικόπουλο και παραμονή λιάπη που πιστεύω οτι αδικήθηκε από τον κόουτς.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική να πάρεις έναν 38χρονο (καλαμπόκη) όταν έχεις παίκτη με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που το μόνο που του λείπει είναι παιχνίδια (περυσι δικαιούνταν περισσότερο χρόνο από π.χ. Ντούβνιακ).
Γενικά νομίζω καλά πήγαμε στις μεταγραφές, αρκετά καλή front line ειδικά με Τσαιρέλη, λείπει το σουτ από τα φτερά, αλλά με Χρυσικόπουλο θα κερδίσουμε ύψος, μακρυά χέρια στην άμυνα και ριμπάουντ.
Υ.Γ. Θα ταίριαζε στον ΠΑΟΚ ο Πελεκάνος αν δεν έκλεινε στο νιονιο
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

O Λιάπης εν τω μεταξύ που δεν αναφέρεται πουθενά, έχει κανονικά συμβόλαιο και για φέτος, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση αν θα μείνει ή όχι. Κάτι είχε ακουστεί πως θα ήθελε φέτος να παίζει περισσότερο, οπότε μάλλον θα τον φάνε κι αυτόν για να δώσουν τόπο στα νιάτα..Δηλαδή αν είναι να βλέπω το πουλί τον Τσιάρα να παίρνει τη θέση του Κώττα και του κάθε Κώττα, ενώ δεν έχω στόχους και δε διεκδικώ τίποτα, δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα των ακαδημιών...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ο Δεδας στην αεκ, οχι ομως σαν παιχτης, αλλα σαν μελος του τεχνικου τημ. :shock: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”