Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ, 29/05,20:00,NS1
Re: Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ, 29/05,20:00,NS1
Πάντως με 10 και με τον βάζελο παίξαμε καλύτερα. Ετσι και τώρα μου φαίνεται ότι μόλις μείναμε με 10 αρχίσαν να τρέχουν και να ανεβάινουν.
Λίγη τύχη στις τελικές θέλουμε.
Λίγη τύχη στις τελικές θέλουμε.
Απο το πρωτο λεπτο παιζαμε με την φωτια με τις πασουλες Γλυκου,τετραδας και καπως ετσι προεκυψε και η φαση του Γιοχανσον και η αποβολη.Ειναι ιδιομορφο παιχνιδι γιατι και οι 2 ομαδες θελουν να δωσουν κατοχη στον αντιπαλο και ισως για εμας με 10 πλεον να ειναι πιο ευκολα.Δεν επρεπε να προστατευτει ο Τσιμιροτ,σημερα ειναι το σημαντικο παιχνιδι και η ομαδα χρειαζοταν την ηρεμια του πισω.Α ρε Κατσε,α ρε Κατσε,ποσο λιγος...σου χαρισε τουλαχιστον το φαουλ...
Ε οχι και παραπονο! ουτε 2 λεπτα δε περνανε, αμεσως τα περναω!Mattias_g4 έγραψε: Και βαλτε με να δημοσιεύονται τα σχόλια απευθείας Παρακαλώ...
- pirate_salonica
Όντως το IQ του Τσώχου είναι ανάλογο των θερμοκρασιών της Ανταρκτικής... σε Φαρενάιτ όμως! Εγώ απλά το έχω στο mute και είμαι με ακουστικά... δεν ακούω και τον κλάψα τον άκλαυτο.
Εχεις και αλλο παιχνιδι, χρειαζεται ξεκουραστος με βαζελο οπωσδηποτεTolaros έγραψε:Δεν μπορώ να καταλαβω την υπεροψια/αφέλεια με την οποία κατεβαίνουμε στο ματς.
Έξω ο καλύτερος παίκτης που θα είχε πάρει σε 3-4 φάσεις την μπάλα και θα βγάζαμε αντεπιθεσάρες κ στη θέση του ο Κάτσε που μπερδεύεται μόνος του κ βγάζει κόντρα αντεπιθέσεις η Αεκ. Μια από αυτές ο Κλαους κ να η κόκκινη
Άντε βάλε μέσα το Βόσνιο
- Παλαιολόγος
joshua μα δεν σε αφηναν κιολας οποτε μπορουσαν ψηλα πιεζαν,θελαν να κανουν λαθος πασες οι δικοι μας νομιζεις;
desperando με τοση επιθετικοτητα μια χαρα φορ θα ησουν!σιγουρα παντως οχι προπονητης
desperando με τοση επιθετικοτητα μια χαρα φορ θα ησουν!σιγουρα παντως οχι προπονητης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 29 Μάιος 2016, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο πρώτος που θα καταφέρει να μου εξηγήσει ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ, κερδίζει λουκουμά.
Είναι πραγματικά ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κάθε φορά να ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ μια αφορμή να γίνουμε καρδιακοί.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΤΑ ΝΕΙ.
Πάλι στα καλά καθούμενα είμαστε αουτσάιντερ και πιεζόμαστε.
Σε ένα ματς που έπρεπε απ το 10 να έχουμε ανοίξει το σκορ.
Συμφωνώ με Sera. Μια ζωή οι έμπειροι θα κάνουν τη μαλακία.
Ο Τζιόλης ειδικά έχει 3/3 συνεχόμενες μαλακίες με τσαφ, κόκκινες κλπ.
Ο Τζαβέλας ναι μεν κάνει μαλακία, αλλά εδώ που τα λέμε είναι ΕΝ ΜΕΡΕΙ δικαιολογήσιμη η ενστικτώδης αντίδρασή του. Το θέμα είναι ΠΩΣ καταφέραμε να βγει μόνος του ο αντίπαλος απ του πουθενά.
Κατά τα λοιπά παίδες ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ δεν είναι πυραυλοκίνητη. Με τον τρόπο που προσπαθούμε να φτάσουμε στην επίθεση της δίνουμε όλο το χρόνο να κλείσει, αφού τα χαφ μας έχουν κατουρηθεί πάνω τους και χάνουν τη μπάλα άνευ λόγου.
ΑΚΟΜΑ Κι έτσι όμως, ΠΑΛΙ δεν έχουμε απειληθεί ούτε στο ελάχιστο. Ειλικρινά αν καταφέρουμε να βγάλουμε πρώτη ΑΥΤΗ την ΑΕΚ, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Γιατί θέλει προσπάθεια να χάσεις απο μια ομάδα που δεν έχει πλησιάσει ούτε καν στην περιοχή ενώ παίζει με παίκτη παραπάνω.
Πραγματικά δε ξέρω τι αλλαγές θα έπρεπε ή θα μπορούσε να κάνει ο Βλάνταν. Ξέρω όμως οτι το ματς μπορούμε να το πάρουμε ακόμα.
Είναι πραγματικά ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κάθε φορά να ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ μια αφορμή να γίνουμε καρδιακοί.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΤΑ ΝΕΙ.
Πάλι στα καλά καθούμενα είμαστε αουτσάιντερ και πιεζόμαστε.
Σε ένα ματς που έπρεπε απ το 10 να έχουμε ανοίξει το σκορ.
Συμφωνώ με Sera. Μια ζωή οι έμπειροι θα κάνουν τη μαλακία.
Ο Τζιόλης ειδικά έχει 3/3 συνεχόμενες μαλακίες με τσαφ, κόκκινες κλπ.
Ο Τζαβέλας ναι μεν κάνει μαλακία, αλλά εδώ που τα λέμε είναι ΕΝ ΜΕΡΕΙ δικαιολογήσιμη η ενστικτώδης αντίδρασή του. Το θέμα είναι ΠΩΣ καταφέραμε να βγει μόνος του ο αντίπαλος απ του πουθενά.
Κατά τα λοιπά παίδες ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ δεν είναι πυραυλοκίνητη. Με τον τρόπο που προσπαθούμε να φτάσουμε στην επίθεση της δίνουμε όλο το χρόνο να κλείσει, αφού τα χαφ μας έχουν κατουρηθεί πάνω τους και χάνουν τη μπάλα άνευ λόγου.
ΑΚΟΜΑ Κι έτσι όμως, ΠΑΛΙ δεν έχουμε απειληθεί ούτε στο ελάχιστο. Ειλικρινά αν καταφέρουμε να βγάλουμε πρώτη ΑΥΤΗ την ΑΕΚ, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Γιατί θέλει προσπάθεια να χάσεις απο μια ομάδα που δεν έχει πλησιάσει ούτε καν στην περιοχή ενώ παίζει με παίκτη παραπάνω.
Πραγματικά δε ξέρω τι αλλαγές θα έπρεπε ή θα μπορούσε να κάνει ο Βλάνταν. Ξέρω όμως οτι το ματς μπορούμε να το πάρουμε ακόμα.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ κιολας αλλα ολα αυτα που τα βλεπεις;;;Παλαιολόγος έγραψε:οκ δεν ειχαν ευρωπη φετος δεν ξεκινησαν νωρις κ.λπ
αλλα ελεος
ι πως γινεται ομαδα να εχει παιξει 5 ματς(το ενα τελικος) σε 12 μερες και να εχει παιχτες να προλαβαινουν τον μακ στο σπριντ και να τον κοβουν,να πιεζουν ψηλα
οταν περναει η μπαλα να περιμενουν και να βγαινουν στην αντεπιθεση!
θα περιμενα καταρρευση σημερα απο την ΑΕΚ και αυτοι δειχνουν να εχουν ενεργεια για αλλα δεκα ματς! απιστευτο
δεν αφηνω υπονοουμενο,απλα μου κανει εντυπωση μεγαλη
- Παλαιολόγος
- pirate_salonica
- Παλαιολόγος
- buffalobill4
Αφού δεν τρέχουμε εμείς, φαίνεται ότι τρέχουν οι άλλοι που απλά περπατάνε πιο γρήγορα
SM-G935F
SM-G935F
- navigator11
Πιστεύω πως με φρεσκάρισμα σε σωστό χρονικό σημείο και σωστή διαχείριση δυνάμεων από τους παίχτες μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάποια φάση κ να κάνουμε τη ζημιά. Για την κόκκινη από όσο αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενά σας ήταν. Μιας κ δεν παρακολουθώ (για γούρι
).

Επίσης, μην εγκληματείτε σε βάρος του εαυτού κ της ανθρωπότητας, διατηρώντας ανοιχτή τη φωνή, όταν βλέπετε αγώνες της ομάδας, ανεξαρτήτως σχεδόν αντιπάλου.
Επίσης, μην εγκληματείτε σε βάρος του εαυτού κ της ανθρωπότητας, διατηρώντας ανοιχτή τη φωνή, όταν βλέπετε αγώνες της ομάδας, ανεξαρτήτως σχεδόν αντιπάλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.