Game Of Thrones (TV series)
- Μπαρκαρούτσος
Re: Game Of Thrones (TV series)
https://www.youtube.com/watch?v=uSw7X0i ... mXiL_Ki-Dj
εμένα αυτό το μελαχρινό γκομενάκι μου άρεσε (όχι το ξανθό - μη μπερδεύεστε
) αλλά ξέχασα πως τη λέγανε. Έχει και απίστευτο βλέμμα.
εμένα αυτό το μελαχρινό γκομενάκι μου άρεσε (όχι το ξανθό - μη μπερδεύεστε

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) fore ever.... Αλλά δεν μου αρέσει ξανθιά!!!! 
Την προτιμώ έτσι

Την προτιμώ έτσι

Ψήφισα Siebel, γιατί μετά από χρόνια καριέρας στη βιομηχανία του πορνό είχε τα @@ να περάσει στη straight (και καλά) κινηματογραφία και να δώσει στο παρθενικό της ρόλο μια συγκλονιστική ερμηνεία σε μια από τις δέκα καλύτερες ταινίες του σύγχρονου παγκόσμιου κινηματογράφου.
Με διαφορά ή πιο γήινη και ερωτική παρουσία της σειράς για μένα.

Με διαφορά ή πιο γήινη και ερωτική παρουσία της σειράς για μένα.

- Μπαρκαρούτσος
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 6ου ΚΥΚΛΟΥ!!

(δεξί κλικ + άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να φανούν κανονικά)

- Kostas_Peraia4
Αν και ειχε πολλους και μακροσυρτους διαλογους,ηταν ενα καλο επεισοδιο.
ΥΓ.Ρε Ραμσει οχι και την Οσα γαμω την τυχη μου
ΥΓ.Ρε Ραμσει οχι και την Οσα γαμω την τυχη μου
- john4serres
Εχουμε να κανουμε με ψυχάκια.
Με την αφιξη του Θίον στην πατριδα του, θυμηθηκα την σκηνη με τον Θίον που φασώνει την αδερφή του !!

Με την αφιξη του Θίον στην πατριδα του, θυμηθηκα την σκηνη με τον Θίον που φασώνει την αδερφή του !!

- painkiller4
Δεν εχω δει ουτε λεπτο ρε σεις απο αυτην την σειρα αλλα αν ηταν να επιλεξω καποια θα ηταν αυτη ως μελαχρινη βεβαια

Επέρχεται Στάρκικο Γ@μήσι και Ντοθράκικη εκστρατεία... ή το ανάποδο!!!!
Πάνω που άρχισα να το ξαναπαρακολουθώ.... ξαναζωντανεύει!!!!!!

Πάνω που άρχισα να το ξαναπαρακολουθώ.... ξαναζωντανεύει!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++μφωνούμε..... και πολύ ατίθασο νιμου!!!!!!!!painkiller4 έγραψε:Δεν εχω δει ουτε λεπτο ρε σεις απο αυτην την σειρα αλλα αν ηταν να επιλεξω καποια θα ηταν αυτη ως μελαχρινη βεβαια![]()
![]()

Νομίζω ότι σε αυτό το επισόδιο έγινε προφανές ότι το πράγμα πάει για τελική νίκη τζον και καλήσι.
- Μπαρκαρούτσος
nikolasf έγραψε:Επέρχεται Στάρκικο Γ@μήσι και Ντοθράκικη εκστρατεία... ή το ανάποδο!!!!
Πάνω που άρχισα να το ξαναπαρακολουθώ.... ξαναζωντανεύει!!!!!!![]()
![]()
Σε είπα ότι θα επανέλθουν οι Starks αργά και σταθερά..!

Μην έχετε πολλές ελπίδες για Jon και Daenerys, γιατί εγώ ακόμη περιμένω τον Jon να γλιστρήσει σε κανέναν πάγο και να χτυπήσει το κεφάλι του θανάσιμα και την Daenerys να πεθάνει από τον πυρετό στην έρημο...

O Tyrion να πνιγεί από μια μεγάλη γουλιά κρασί κτλ...
nikolasf έγραψε:Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) fore ever.... Αλλά δεν μου αρέσει ξανθιά!!!!
Την προτιμώ έτσι
Chuck Norris έγραψε:Μια είναι η πριγκίπισσα της καρδιάς μας , και το πιο (α)καυτό γκομενάκιDaenerys Targaryen
painkiller4 έγραψε:Δεν εχω δει ουτε λεπτο ρε σεις απο αυτην την σειρα αλλα αν ηταν να επιλεξω καποια θα ηταν αυτη ως μελαχρινη βεβαια![]()
![]()

- Μπαρκαρούτσος
Για τη πρώτη σκηνή δεν έχω να πω πολλά...αν τελείωνε το επεισόδιο στην αγκαλιά Jon - Sansa, θα ήμουν ικανοποιημένος! Ανατρίχιασα μόνο που το είδα και όταν το λέω και αλλού, κάτι με πιάνει...
Το βλέμμα του Tormund μόλις είδε τη Brienne (και στο τραπέζι αργότερα) όλα τα λεφτά!! Ερωτεύτηκε!!!! Καλά που δεν ψηφίζει εδώ στο forum...
Μετά η συζήτηση μεταξύ Jon & Sansa....αχ!!
Μετά filler για να μας δείξουν ότι η Brienne έχει κάκαλα και τα χώνει σε όποιον χρειάζεται...λες και δεν το ξέραμε ότι μπορεί!
Έπειτα, Baelish being Baelish... Κάνει ρουά στον βασιλιά με το στρατιωτάκι...
Εύχομαι ο Tyrion να μην έκανε μαλακία με τους δουλέμπορες.. Αν και αν επιστρέψει όντως η Daenerys με 100.000 (!) Dothrakiδες και δράκους, θα τους απαυτώσει το αποτέτοιο της μανούλας τους...
Βέβαια, 5 χρόνια έτσι λέμε για τη Khaleesi...
Margaery κορίτσι μου!!!! Γιατί σε τυραννάνε έτσι το κακόμοιρο;;;
Ναι μετά ο Sparrow την είδε Ιησούς μπλα μπλα μπλα, α ο Loras μπλα μπλα μπλα μπλα α η Cersei συνεργάζεται (?) με Olenna...
Όχι ρε πούστη Ramsay την Osha!!!! Γαμώτο και ήταν κοντά....πάντως το ότι η Osha πήγε να σκοτώσει τον μαλάκα, δεν επιβεβαιώνει ούτε ακυρώνει τη θεωρία μου για μπλόφα από Umbers...μπορεί απλώς να το έκανε από μόνη της.
Πέρασε όλο σχεδόν το επεισόδιο και δεν είδαμε Arya...
Ο Jon αποφάσισε να πάει να γαμήσει τον Ramsay, ΝΑΙΙΙΙΙ STARKS!!!!
Στην τελευταία σκηνή έμεινα μαλ..Ramsay! Πρώτη φορά παραδέχομαι την Daenerys, γιατί επιτέλους έκανε κάτι σχεδόν μόνη της, χωρίς δράκους, χωρίς στρατό... Έχει αρχίδια! Γι'αυτό δεν μας την έδειξαν ολόκληρη, θα σιχαινόμασταν...
GO STARKS!
Ταναπού Daenerys, έβγαλες τα βυζάκια σου ξανά έξω και έφτασες σε ψήφους τη Margaery...

Το βλέμμα του Tormund μόλις είδε τη Brienne (και στο τραπέζι αργότερα) όλα τα λεφτά!! Ερωτεύτηκε!!!! Καλά που δεν ψηφίζει εδώ στο forum...
Μετά η συζήτηση μεταξύ Jon & Sansa....αχ!!
Μετά filler για να μας δείξουν ότι η Brienne έχει κάκαλα και τα χώνει σε όποιον χρειάζεται...λες και δεν το ξέραμε ότι μπορεί!
Έπειτα, Baelish being Baelish... Κάνει ρουά στον βασιλιά με το στρατιωτάκι...
Εύχομαι ο Tyrion να μην έκανε μαλακία με τους δουλέμπορες.. Αν και αν επιστρέψει όντως η Daenerys με 100.000 (!) Dothrakiδες και δράκους, θα τους απαυτώσει το αποτέτοιο της μανούλας τους...
Βέβαια, 5 χρόνια έτσι λέμε για τη Khaleesi...
Margaery κορίτσι μου!!!! Γιατί σε τυραννάνε έτσι το κακόμοιρο;;;
Ναι μετά ο Sparrow την είδε Ιησούς μπλα μπλα μπλα, α ο Loras μπλα μπλα μπλα μπλα α η Cersei συνεργάζεται (?) με Olenna...
Όχι ρε πούστη Ramsay την Osha!!!! Γαμώτο και ήταν κοντά....πάντως το ότι η Osha πήγε να σκοτώσει τον μαλάκα, δεν επιβεβαιώνει ούτε ακυρώνει τη θεωρία μου για μπλόφα από Umbers...μπορεί απλώς να το έκανε από μόνη της.
Πέρασε όλο σχεδόν το επεισόδιο και δεν είδαμε Arya...
Ο Jon αποφάσισε να πάει να γαμήσει τον Ramsay, ΝΑΙΙΙΙΙ STARKS!!!!

Στην τελευταία σκηνή έμεινα μαλ..Ramsay! Πρώτη φορά παραδέχομαι την Daenerys, γιατί επιτέλους έκανε κάτι σχεδόν μόνη της, χωρίς δράκους, χωρίς στρατό... Έχει αρχίδια! Γι'αυτό δεν μας την έδειξαν ολόκληρη, θα σιχαινόμασταν...
GO STARKS!
Ταναπού Daenerys, έβγαλες τα βυζάκια σου ξανά έξω και έφτασες σε ψήφους τη Margaery...

Άιντε να περιμένεις μια εβδομάδα τώρα......πφφφφφφφ
Κύριε σκηνοθετα μας καρακαβλοσατεεεεεε πάλι.
Εσύ μαιμουνι με τα κοπρόσκυλα σου έρχεστε η ώρα σου.
Και την osha ρε τσογλανε ΑΙ σιχτίρ.
Sent from my S55 using Tapatalk
Κύριε σκηνοθετα μας καρακαβλοσατεεεεεε πάλι.
Εσύ μαιμουνι με τα κοπρόσκυλα σου έρχεστε η ώρα σου.
Και την osha ρε τσογλανε ΑΙ σιχτίρ.
Sent from my S55 using Tapatalk