Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
sporos123

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν συμφωνω καθολου οτι μας"παρατησε".Η ομαδα ειχε φτασει το ταβανι της και ο Σαντος ηταν σαφης.Για να παραμεινω και να παρω πρωταθλημα θελω 3 παικτες εκατομμυριου σε καθε θεση.Μπορουσε να τα προσφερει αυτα ο ΠΑΟΚ του Ζαγορακη?Οχι.Σαν επαγγελματιας κοιταξε το μελλον του.Αφου εφυγε απο τον ΠΑΟΚ,δεν με νοιαζει που πηγε,εφοσον ηταν αψογος στην δουλεια του μεχρι την τελευταια μερα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πάλι δεν έγινα νομίζω σαφής. Επαγγελματικά ήταν άψογος, δεν του καταλογίζω κάποιο ηθικό παράπτωμα.
Ως οπαδός όμως, με ΝΟΙΑΖΕΙ πού θα πάει. Δεν είναι το ίδιο να γίνει υπάλληλος της ΕΠΟ και να δουλέψει στην Μποαβίστα. Αυτά περί 3 παικταράδων τους οποίους του αρνήθηκαν, ποτέ δεν τα πίστεψα 100%. Πιο πολύ μου μοιάζουν σαν κατόπιν εορτής δικαιολογία για τη φυγή του. Ο Σἀντος είναι βαθιά κυνικός κι αν ένιωσε ότι είναι στο peak του στον ΠΑΟΚ, το θεωρώ πιθανότατο να έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ντάξει φίλε δεν πήγε να γίνει Γκιρτζίκης στην ΕΠΟ, το γραφεις πολύ υποτιμητικά! Προπονητής στην Εθνική Ελλάδος ανέλαβε που εκείνη την εποχή ήταν νούμερο 12 στην παγκόσμια κατάταξη. Το πότε του έγινε πρόταση δεν έχει απολύτως καμία σημασία και ούτε ποτέ θα το μάθουμε. Πάντως προσπάθεια από τους διοικούντες για να ανανεώσει έγινε μέχρι τέλους οπότε η λογική λέει ότι πήρε την οριστική απόφαση να φύγει λίγο πριν ανακοινωθεί απο την Εθνική. Εκτός κιαν δεν ήταν ειλικρινής με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνεργάστηκε μια τριετία πράγμα που βρίσκω απίθανο να συνέβαινει.

Ολα αυτά λίγη σημασία έχουν μπροστά στο γεγονός ότι ήταν 'αψογος επαγγελματίς μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του. Και μόνο γι αυτό το περί συμμετοχής σε τρύπημα μεγατόνων που έγραψες φίλε μου είναι άκομψο και ακυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Τετ 16 Μαρ 2016, 07:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Aureliano Buendia έγραψε:Πάλι δεν έγινα νομίζω σαφής. Επαγγελματικά ήταν άψογος, δεν του καταλογίζω κάποιο ηθικό παράπτωμα.
Ως οπαδός όμως, με ΝΟΙΑΖΕΙ πού θα πάει. Δεν είναι το ίδιο να γίνει υπάλληλος της ΕΠΟ και να δουλέψει στην Μποαβίστα. Αυτά περί 3 παικταράδων τους οποίους του αρνήθηκαν, ποτέ δεν τα πίστεψα 100%. Πιο πολύ μου μοιάζουν σαν κατόπιν εορτής δικαιολογία για τη φυγή του. Ο Σἀντος είναι βαθιά κυνικός κι αν ένιωσε ότι είναι στο peak του στον ΠΑΟΚ, το θεωρώ πιθανότατο να έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αυτός ο ρεαλισμός του έφερε αγωνιστικά αποτελέσματα, που από την εποχή εκείνη ούτε με κυάλι δεν έχουμε ξαναδεί. Μιλάμε πάντα από πλευράς συνέπειας της ομάδας αναφορικά με τις νίκες στα περισσότερα παιχνίδια με τα λεγόμενα ... χωριά. Δεν μπορώ να διαφωνήσω με όσα γράφεις. Είχε πιάσει το μάξιμουμ, ήξερε πως η διοίκηση παραπάνω ... δεεε νννννν, ευλογως έφυγε. Είναι τεράστια αδυναμία μου, όχι τόσο από προπονητικής άποψης - με τον κυνισμό του να είναι ικανός να εξασφαλίσει ηρεμία ακόμα και στον τωρινό ΠΑΟΚ - όσο σαν άνθρωπος. Τρελαίνομαι για τέτοιους τύπους, ντόμπρους και σταρχιδιστές σχετικά με το αν αρέσουν ή όχι όσα λέει. Ξεκάθαρα πράγματα όμως, όχι μισόλογα και ιστορίες για αρκούδες, που αρέσκονται να τσαμπουνάνε διάφοροι άλλοι. Εν πάση περιπτώσει, έναν τέτοιον "βαρετό " και "λούζερ" τύπο για τον πάγκο γίνεται να βρούμε; Υπάρχει περίπτωση να ενυπάρχουν στον Σέρβο κάποια στοιχεία από αυτά;
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Aureliano Buendia έγραψε:Προφανώς παρεξήγησες αυτά που έγραψα. Ίσως να φταίω εγώ και να μην ήμουν ξεκάθαρος (πολύ πιθανό), αλλά θα γίνω τώρα.
Σε καμία περίπτωση προφανώς, δεν πιστεύω ότι αποπροσανατολίστηκε ο Σάντος, ο οποίος είναι στυγνός επαγγελματίας και τυπικότατος σε όλες τις υποχρεώσεις του. Από την άλλη, θεωρώ προφανές (εκεί πάει η χρήση της λέξης) οτι δεν τον προσέγγισαν στο τέλος της σεζόν. Μου φαίνεται απίθανο να αποφάσισε να μην ανανεώσει στον ΠΑΟΚ και ξάφνου να είπαν στην ΕΠΟ "ρε μ@λ@κες, καλή φάση ο Σάντος, δεν θα μεινει και στον ΠΑΟΚ". Είμαι σίγουρος πως τον προσέγγισαν ενώ ήταν ακόμη στον ΠΑΟΚ και αυτός είχε ήδη συμφωνήσει μαζί τους, εκπληρώνοντας φυσικά στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του με εμάς.

Αυτή ήταν μία κομβικη στιγμή για τον ΠΑΟΚ και δεν μου άρεσε ότι μας παράτησε και μάλιστα, για την ΕΠΟ. Αυτό το πράγμα δεν θα συνέβαινε ποτέ στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Θα είχε χαλάσει ο κόσμος, σε αντίστοιχη περίπτωση. Αυτό εννοώ.
Σατανική σύμπτωση πάντως που τις 2 μοναδικές φορές που είμασταν σε τροχιά διεκδίκησης πρωταθλήματος τα τελευταία χρονια η επο μέσω εθνικής ομάδας εχωσε τη μύτη της να μας μαμησει. Και αν με φερναντο είχε μηδενικα η τουλάχιστον μη ορατά αποτελέσματα, πέρυσι για τον ΑΑ ήταν η αρχή του τελους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ΕΠΟ και η κάθε ΕΠΟ ή Superleague θα κάνει τη δουλειά της. Αν κάναμε κι εμείς σωστά τη δουλειά μας θα είμασταν πολύ καλύτερα. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι μόνον όταν έχεις δύσκολους αντιπάλους μπορείς να γίνεις δυνατός.
Η απάντηση στη φυγή Santos ποια ήταν; Ο Μπερέτα; ο Δερμιτζάκης ή ο Χάβος; Ερασιτεχνισμοί σε ύψιστο σημείο, που πλησιάζουν επικίνδυνα τα όρια του σαμποτάζ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:Περί Σάντος:

Είναι αναμενόμενο πως το όνομα θα παίξει πολύ. Ο Σαββίδης είναι λογικό να τον έχει υπόψη ως τον μόνο προπονητή που βίωσε τη δική του "εποχή" στον ΠΑΟΚ. Ο Σαντός μας έδωσε όντως μία στιβαρότητα, μία πειθαρχία και μία ταυτότητα που μας εκτόξευσαν από την αφάνεια εκείνης της εποχής στον προθάλαμο της κορυφής. Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι ομάδες του, αλλά το ότι όλες έπαιζαν ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο δεν είναι διόλου αμελητέο. Προσωπικα μιλώντας, δεν θα τον ήθελα, αλλά προφανώς θα τον αντιμετωπίσω ως μία λογική κίνηση από πλευράς Σαββίδη αν τυχόν έλθει. Και πάλι προσωπικά μιλώντας, δεν μπορώ ακριβώς να χωνέψω τον τρόπο που έφυγε. Είναι προφανές νομίζω ότι είχε προσυμφωνήσει με την ΕΠΟ μεσούσης της χρονιάς που διεκδικούσαμε την κορυφή. Μεγάλο φάουλ in my book.

Ο Σάντος δεν παράτησε ή ''παράτησε'' κανέναν (καταλαβαίνω πως το λες).
Ο άνθρωπος ήταν και είναι επαγγελματίας, πριν από εμάς είχε θητεύσει σε κούλα και βάζελο
και κανένας απ τους οπαδού τους δεν τον αντιμετωπίζει όπως εμείς. Εμείς νομίζουμε (γενικά μιλάω) ότι έγινε
ΠΑΟΚσάκι απ τα λίγα, επειδή πανηγύρισε έξαλλα το γκολ με τον Ηρακλή.
Είναι/ήταν πρόβλημα του ΠΑΟΚ του ότι δεν μπόρεσε να τον κρατήσει/δελεάσει κι όχι του Σάντος που -σωστά όπως αποδείχθηκε πάρα πολύ σύντομα,
δεν έβλεπε πλέον άλλη προοπτική στην ομάδα.
Αυτά περί τρυπημάτων κτλ είναι αστεία.

Περί "προπονητοφαγίας" ημών και του Σαββίδη:

Ας τελειώσει λίγο το αυτομαστίγωμα. Δυστυχώς, πρέπει να το αντιληφθούμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν πάμε καλά. Από τη σθεναρή διεκδίκηση του πρωταθλήματος το 2010, κάναμε βήματα πίσω όσον αφορά τις πορείες μας στο πρωτάθλημα κι είναι λογικό να υπάρχουν αλλαγές και άγχος να βρεθεί η σωστή φόρμουλα. Ιδίως από τη στιγμή που ήρθε ο Ιβάν και γεννήθηκαν κάποιες υπερβολικές ή έστω πρόωρες προσδοκίες. Από τους προπονητές που είχαμε στην ως τώρα θητεία Σαββίδη, δεν προσμετρώ τον Δώνη στην κρίση μου για τον Σαββίδη για δύο λόγους. Πρώτον, δεν τον έφερε ο Σαββίδης, τον βρήκε εδώ. Δεύτερον, θεωρώ πως του έδωσε την ευκαιρία του παρά τη μη αποδοχή από τον κόσμο. Ο Στέφενς έπεσε νομίζω θύμα των υπερφίαλων προσδοκιών μας, στις οποίες αναφέρθηκα πιο πάνω. Το μόνο που του καταλογίζω προσωπικά είναι η μηδενική εμπλοκή στο χτίσιμο της ομάδας το καλοκαίρι. Ένας άνθρωπος με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, πρέπει να μετέχει στη στελέχωση της ομάδος πιο ενεργά. Ο Άγγελος δεν έπρεπε να έρθει ποτέ.ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε στη θέση του Σάντος, που είχε κλείσει ο Βρύζας Κίνηση ακατανόητου πανικού από τον Ιβάν. Το μόνο βέβαιο ότι θα έβρισκε ένα τρόπο να τα κάνει μπουρδέλο ο Άγγελος. Όσο για τον Τούντορ, τα αποτελέσματα και οι δηλώσεις του θα τον είχαν προ πολλού διώξει από τον πάγκο μας, αν δεν υπήρχε η κριτική προς τον Ιβάν ότι είναι ῾προπονητοφάγος᾽. Ο Ιβάν φέρθηκε άστοχα φέρνοντας τον Άγγελο, φέρθηκε άστοχα διώχνοντας τον Άρνεσεν, φέρθηκε άστοχα δημιουργώντας διοικητικό αλαλούμ, αλλά για τον Τούντορ, δεν μπορώ να του καταλογίσω κάτι. Όσο για εμάς, θα φέρω για παράδειγμα τον Μπόλονι. Από τόνγκες και στραβοπατήματα, άλλο τπτ η ομάδα τότε, που στο τέλος δεν κατάφερε τπτ. Αλλά και ελαφρυντικά του αναγνώρισε ο κόσμος και την παραμονή του ήθελε διακαώς παρά τη στάση των δημοσιογράφων. Γιατί είδε ένα συνδυασμό προσωπικότητας, δείγματος γραφής στο γήπεδο και βιογραφικού. Δεν είμαστε και τόσο μαμελούκοι όσο θέλουμε να πείσουμε τους εαυτούς μας.
Συμφωνώ.
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος.
Το ότι ο ΠΑΟΚ ξανασυζητάει (;) για Σάντος δείχνει την μηδενική ουσιαστικά πρόοδο του συλλόγου σε αγωνιστικά θέματα από την εποχή που ήταν το καστορινο στον πάγκο.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πετύχει -αν έρθει- στην ομάδα.
Ο άνθρωπος θέλει να είναι το αφεντικό στην ομάδα του. Αν μη τι άλλο, το έχει κερδίσει, αυτή τη στιγμή προπονεί παίχτες σαν τον Ρονάλντο και τέτοια. Με την παρεμβατικότητα (για να μην πω τιποτα άλλο και παρεξηγηθούν οι συνήθεις σωματοφύλακες) του Σαββίδη να αιωρείται συνεχώς μέσα από υποεπιτροπές και skype το πράγμα, αν δεν υπάρχουν εχέγγυα και στεγανά, θα καταλήξει όπως κάθε Μάρτιο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

@ aoratos

Αντιλαμβάνομαι ότι επαγγελματικά ήταν μία καλή ευκαιρία. Επίσης, ο Σάντος ήξερε ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφάλιζε και πανελληνίας εμβέλειας υστεροφημία. Απλώς νιώθω ότι κάπως σαν να μου απαγορεύεις να νιώθω παρατημένος. Τι να κάνω όμως που ως οπαδός έτσι ένιωσα; Θυμάμαι πολύ καλά το κλίμα εκείνων των ημερών και νιώθω ότι οι διαπραγματεύσεις για να μείνει ο Σάντος ήταν για το θεαθήναι αφού είχε επικυρωθεί η φυγή από πριν

@ navigator

Συμφωνώ. Βασικά δεν καταλαβαίνεις πώς συμφωνώ. Μία ήρεμη δύναμη γαμώτο μου θέλω στον πάγκο, που να βγάζει πυγμή και ύφος στο χόρτο μέσα από την ομάδα, όχι με αμφιλεγόμενες δηλώσεις και σκόρπιες ατάκες και σόου σε συνεντεύξεις τύπου. (Εκτός φυσικά αν είναι ο Στιβ Γιατζόγλου)

@ obanebane

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, συμφωνώ. Θα συνέβαινε αυτό για άλλη ομάδα; Θα τολμούσαν να προσεγγίσουν τον προπονητή του οσφπ ή του παο; Θα τολμούσαν να γράφουν για τον δικό τους προπονητή ότι είναι ο κατάλληλος για την εθνική ελλάδος;

@ Sick Bastard (που πρέπει να παμε και για ποτά :D )

Ναι, η παρεμβατικότητα του Ιβάν ως τώρα δεν ταιριάζει διόλου με το νηφάλιο τρόπο που γίνεται αφεντιικό ο Σάντος στις ομάδες του. Από την άλλη, νομίζω πως αν είναι να έρθει ο Σάντος, θα του το θέσει ως όρο απαράβατο.

@ Sick Bastard και aoratos

Δεν εννοώ το "τρύπημα" όπως ακριβώς το εννοείτε εσείς. Λέω απλώς ότι υπήρξε ένα made by ΕΠΟ σαμποτάζ στην ομάδα μας και μου φαίνεται ακόμη πιο εξοργιστικό ότι συνέβη αυτό έχοντας στην ηγεσία της ομάδας δυο golden boys του 2004. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ απόλυτα με την πολύ ήπια προσέγγιση του "συνταγματάρχη" στο θέμα Σάντος, ειδικά στο από πάνω post, στο οποίο απαντάει σε όλους τους προηγούμενους που αναρωτιούνται κάποια πράγματα, χωρίς όμως κατ ουσίαν να μπορούν να διαφωνήσουν μαζί του!!!

Θέλω όμως να θυμίσω και κάποια πράγματα από το σχετικά κοντινό παρελθόν του Π.Α.Ο.Κ., αυτό το επί διοικήσεων Θ.Ζ., Ζ.Β. και τούμπαλιν κατά περιόδους, το οποίο ίσως και να απαντάει ευθέως στην διαπίστωση κάποιου συνοπαδού ότι μετά την φυγή Σάντος απ τον Π.Α.Ο.Κ. δεν καταφέραμε ως οργανισμός να ξαναοργανωθούμε σε τόσο σοβαρό βαθμό παρά την έλευση ενός μεγαλομετόχου σαν τον Ιβάν Σαββίδη:

1...Να θυμίσω τα δύο πήγαινε-έλα στην Προεδρία του Θ.Ζ. για προσωπικούς λόγους ("να κυνηγήσει τα χαμένα του χρήματα που είχε επενδύσει στην Ασπίς που πτώχευσε" ήταν η πραγματική αιτία που μαθεύτηκε πολύ αργότερα), τα οποία έγιναν επί Σάντος προπονητή και δίχως να "κουνηθεί φύλλο" στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Έκαναν καλό αυτά στον Π.Α.Ο.Κ. (τα οποία θυμίζω οι ΑΡΔ τα παρουσίαζαν τυλιγμένα με ένα πέπλο μυστηρίου ως προσωπική κόντρα τον λόγο της οποίας δεν μάθαμε ποτέ, του πολύ αγαπητού πλέον τότε Ζ.Β. με τον πρώην αξιαγάπητο Θ.Ζ., η οποία όμως ποτέ δεν εξελίχθηκε περιέργως σε πόλεμο, ούτε καν σε διαμάχη λέω πλέον εκ του ασφαλούς) ή σε κάποιον-κάποιους άλλον-άλλους προσωπικά;;;

2...Να θυμίσω την ανάμειξη Γκαγκάτση (πατρός) στον Π.Α.Ο.Κ. μετά την θητεία του στον πουστόγ@υρο ως νομικού συμβούλου και στην Ε.Π.Ο. ως Προέδρου της, πάλι επί Σάντος προπονητή και δίχως να "ανοίξει μύτη" πάλι στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Αυτό εν τέλει έκανε καλό στον Π.Α.Ο.Κ. ή μήπως αποτέλεσε τον Δούρειο Ίππο για την μετέπειτα φυγή Σάντος στην Ε.Π.Ο.;;;

3...Να θυμίσω την "κάλυψη" που πρόσφερε ο Ζ.Β. στον "κύριο" Σάντος όταν μας εγκατέλειψε επειδή είχε "κουραστεί" (λέει) πολύ και χρειαζόταν "ξεκούραση" και γιατί (λέει) ζητούσε "άνοιγμα" του μπάτζετ για να μείνει με μοναδικό σκοπό ο Π.Α.Ο.Κ. με 3-4 ποιοτικές προσθήκες να πάρει την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα;;;

4...Να θυμίσω όμως σαν συνέχεια του προηγούμενου ότι το μπάτζετ είχε ήδη ανοίξει, αφού είχε ήδη κλειστεί ο Σάλπι απ τον Γενάρη;;; Να θυμίσω ότι μετά από 2-3 μήνες απ την φυγή του απ τον Π.Α.Ο.Κ. ο "κύριος" Σάντος ανακοινώθηκε από την "φιλικά προσκείμενη" όλα αυτά τα χρόνια προς τον Π.Α.Ο.Κ. μας Ε.Π.Ο. Ομοσπονδιακός προπονητής κι ότι τον ακολούθησε σε κάνα δυο μήνες και η "ασπίδα" του κατά την φυγή του απ τον Π.Α.Ο.Κ. μας ο κύριος Ζ.Β., έστω και για λίγους μήνες, αφού κατόπιν τον έφαγαν σαν πρόβατο οι λύκοι των Αθηνών (βλέπε Φύσσας που προϋπήρχε κι ο Σάντος προόριζε τον Ζ.Β. για την θέση του αλλά δεν του πέρασε) και, ω του θαύματος ξαναεπέστρεψε στον Π.Α.Ο.Κ. μετά Βαΐων και κλάδων μάλιστα (με το σχετικά διαμορφωμένο κλίμα από τους ΑΡΔ, αφού ντεμέκ τον ήθελε διακαώς για Τ.Δ. του ο πουστόγ@υρος :P ) και δίχως να ακουστεί ποτέ η λέξη ΤΡΥΠΗΜΑ;;;

Σε όλα τα παραπάνω έχω να προσθέσω κάποιες ακόμα απορίες: Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί και ζητήσει να αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. το 2008-2009 και τότε του το αρνήθηκαν οι Θ.Ζ. και Ζ.Β., όταν αργότερα (καλοκαίρι του 2012 και ενώ όλοι αυτοί είχαν "πηδήξει απ το καράβι" που βυθιζότανε) ανέλαβε τον Π.Α.Ο.Κ. και βρήκε "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά (όποιας τάξεως, δεν με ενδιαφέρει το ακριβές νούμερο), όχι μόνο δεν την αποποιήθηκε βάζοντας τους δύο αυτούς να πληρώσουν, αλλά την κάλυψε με δικά του χρήματα;;; Γιατί κράτησε για ακόμα 2 χρόνια τον Ζ.Β. Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. και άλλον έναν χρόνο Τ.Δ. του;;; Γιατί κράτησε στρατηγικό του σύμβουλο τον Θ.Ζ., τον οποίο μάλιστα ουσιαστικά με την στήριξη του προώθησε για ευρωβολευτή;;; Γιατί όλα αυτά να μην είναι μέρος κάποιας "άτυπης" έστω συμφωνίας της οποίας δεν έχουμε δει ακόμα την κατάληξη;;; Γιατί ο υιός Γκ@γκάτσης αποτελεί τόσα χρόνια τώρα την μοναδική "σταθερά" του Π.Α.Ο.Κ., η οποία χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται κιόλας;;;

Σημαντικό: Γιατί για όλα τα παραπάνω δεν ακούγεται κουβέντα από κανέναν ΑΡΔ;;; Ναι, απ αυτούς που όλοι μας βρίζουμε κατά καιρούς, είτε τους ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. είτε τους χαβουζοπουστολιμ@νίσιους "πεφωτισμένους";;;

Σημαντικό 2: Αναφέρω πολλές φορές κάποια "συντροφιά του δαχτυλιδιού" που κουμαντάρει-εκμεταλλεύεται τον Π.Α.Ο.Κ. μας εδώ και 9 χρόνια...Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν γιατί μετά τον Σάντος δεν "οργανωθήκαμε" ποτέ ξανά σε τέτοιον βαθμό...Ή μήπως γιατί δεν "θελήσαμε" να οργανωθούμε (με τα συνεχόμενα πήγαινε-έλα, είτε σοβαρών ποδοσφαιρανθρώπων και τεχνοκρατών, π.χ. Στέφενς, Άρνεσεν, Αγγελίδης, είτε απλά "μπερδεψούρικων"-τροχοπεδικών λύσεων, π.χ. Α.Α., Δώνη, Τούντορ, κυρ Νίκου) ώστε κάποιοι (που δεν "έφυγαν" ποτέ) να επιστρέψουν για πολλοστή φορά μετά Βαΐων και κλάδων!!!

Κάτι πιο σημαντικό ακόμη ίσως: Παρακολουθώντας την αφήγηση του Ιβάν για την πρόσφατη συνεδρίαση της σούπα λίγδας, ο γιος του Γιώργος κάποια στιγμή "ανεφώνησε" για τον πατέρα του: "Τσάρος"!!!

Ξέρετε τι συνέβαινε επί δυναστείας των Τσάρων στην Ρωσία;;; Πως παίρνονταν οι αποφάσεις και πόσο αίμα χυνόταν καθημερινά για να πειθαναγκάζονται οι τεράστιες μάζες στις βουλές τους;;;

Αν ξέρετε ή αν μάθετε η προσφώνηση του Γιώργου "Τσάρος" για τον πατέρα του απλά θα σας...ΤΡΟΜΑΞΕΙ!!!

Υ.Γ. Συμφωνώντας πλέον εν μέρει με μία αποστροφή του λόγου του @ kataramenos5 που ανέφερε "χρυσόψαρου η μνήμη του Π.Α.Ο.Κ.τσή" (το πόσο ακριβώς όμως δεν το ξέρω), τώρα μπορούμε άνετα να συνεχίσουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και μπαλίτσα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 16 Μαρ 2016, 13:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Aureliano Buendia έγραψε: Δεν εννοώ το "τρύπημα" όπως ακριβώς το εννοείτε εσείς. Λέω απλώς ότι υπήρξε ένα made by ΕΠΟ σαμποτάζ στην ομάδα μας και μου φαίνεται ακόμη πιο εξοργιστικό ότι συνέβη αυτό έχοντας στην ηγεσία της ομάδας δυο golden boys του 2004. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό.
Δεν εννοώ τίποτα, γιατί δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάτι.
Το συμβόλαιό του (αν θυμάμαι καλά) τελείωνε το καλοκαίρι και η ΕΠΟ κινήθηκε για να τον κλείσει.
Αν εννοείς αυτό, δεν βλέπω κανένα σαμποτάζ.
Εκτός αν θυμάμαι λάθος για το συμβόλαιό του, οπότε πάσο κι αν θέλεις εξήγησε λίγο τι εννοείς με τον όρο σαμποτάζ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

@ Sick

Εννοώ το πώς εννοείς την έννοια "τρύπημα" γενικά, το κατάλαβα ότι εδώ θεωρείς ότι δεν υφίσταται κάτι.
Θα επαναλάβω ότι θεωρώ αφελές να πιστεύουμε ότη η ΕΠΟ προσέγγισε τον Σάντος όταν τελείωνε το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο του 2010. Η επαφή σίγουρα έγινε πρωτύτερα. Θεωρείς πως η ΕΠΟ θα τολμούσε να προσεγγίσει τον Βαλβέρδε ή τον Αναστασίου ή οποιονδήποτε προπονητή αυτών των δύο μεσούσης της χρονιάς; Βρισκόμασταν σε ένα κρισιμότατο σημείο καμπής ως ομάδα κι οργανισμός και η ΕΠΟ θέλει να τσιμπήσει τον προπονητή μας. Δεν λέω, ίσως να μην τα έβρισκε ο Σάντος με τον ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως, αλλά η προοπτική ενός Μουντιάλ σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή του. Κι ο ρεβουλουσιονάρης με το τζελ στο μαλλί μόνο που δεν συγκινήθηκε που πήγε ο Σάντος στην Εθνική, αντί να ορθώσει ένα στοιχειώδες ανάστημα όταν ξεκίνησαν οι επαφές και να πει "hands off ρε μ@λ@κες, στο κάτω κάτω είμαι ο αρχηγός και εμ βι πι του 2004". Εκείνο το καλοκαίρι του 2010 με τα όσα ακολούθησαν (παλινωδίες με Μπερέτα και εν συνεχεία Παύλο Δερμιτζάκη, που μάλλον κάνει καριέρα στο τοπικό Ρόδου αυτή τη στιγμή) πλήγωσαν ανεπανόρθωτα τον ΠΑΟΚ. Μου κάθεται ακόμη στο στομάχι η όλη φάση
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάντως εκείνη την περίοδο αν ο Ζαγοράκης είχε την οικονομική δυνατότητα να φέρει 3 παίκτες στον Σάντος και να του πει "μείνε 2 χρόνια ακόμη να χτίσουμε μια ομάδα-γίγαντα" έχω την εντύπωση πως ο Σάντος θα έμενε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

@ Aureliano

Όχι, σίφουρα δεν τον προσέγγισε το καλοκαίρι, θα έλεγα τον χειμώνα ότι το έκανε.
Αυτό όμως δεν είναι τρύπημα με ή χωρίς εισαγωγικά ή σαμποτάζ με ή χωρίς εισαγωγικά. Είναι μία πρακτική που θα μπορούσε να κάνει η κάθε μία ομάδα, δεν είναι δηλαδή ότι υπάρχει κάποιος αόρατος εχθρός του ΠΑΟΚ από πίσω και το λέω γιατί ξέρω ότι δεν είσαι αυτής της λογικής.

Επίσης, δεν ξέρουμε αν ο ίδιος ο Ζαγόρ ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να δώσει στον Σάντος αυτά που θα ζητούσε αν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς. Εγώ νομίζω ότι ο Ζαγόρ το ήξερε πως αν δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, θα μας έπαιρνε η κατηφόρα αργά ή γρήγορα.
Εγώ καταλαβαίνω τι σε πειράζει κυρίως για το ''τι θα γινόταν αν'' αλλά η ζωή συνεχίζεται κι ο Σάντος, μόνο σεβασμό έδειξε στον ΠΑΟΚ τα χρόνια που ακολούθησαν.

Κάτι ακόμα που ξεχνάμε. Ο Σάντος την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, παρουσίασε ένα σύνολο που σκόραρς 2,5/γκολ ανά αγώνα, καμία σχέση δηλαδή με ότι θυμόμαστε στις επόμενες θητείες του σε ομάδες κι εθνική.
Αλλά όταν στην προετοιμασία λέει, ότι για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα πρέπει να έχει μια άμυνα που θα δεχτεί στο σύνολο 32 αγωνιστικών πάνω κάτω 16 γκολ και στην ουσία το πετυχαίνει, ειλικρινά πιστεύω, ότι μόνο γι αυτό
σε ότι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, πρέπει επιτέλους να κάνουν όλοι μα όλοι, μόκο και τουμπέκα μαζί.

Τέλος πάντων, η Πορτογαλλία θα το σηκώσει το καλοκαίρι οπότε φυσικά και δεν πρόκειται να έρθει
εκτός κι αν τον πείσουν να υπογράψει τώρα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Τι μας νοιαζει εμας που πηγε ο Σαντος εφοσδον εφυγε απο τον ΠΑΟΚ και εφοσοσν μεχρι τελευταια στιγμη εκανε αψογα την δουλεια του.Δουλεια της δικοικησης ειναι να προστατευει τα συμφεροντα του συλλογου.Τωτα περι τρυπηματων και τετοιων περιπτωσεων,εγω νομιζω οτι αυτα ειναι διαχρονικα..Το θεμα ειναι τι κανουμε μεις..Και πεσρυ το ιδιο νομιζω εγινε με Αναστασιαδη και μαλιστα οταν ειμασταν πρωτοι,αν δεν κανω λαθος..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Sick Bastard έγραψε:Όχι, σίφουρα δεν τον προσέγγισε το καλοκαίρι, θα έλεγα τον χειμώνα ότι το έκανε.
Αυτό όμως δεν είναι τρύπημα με ή χωρίς εισαγωγικά ή σαμποτάζ με ή χωρίς εισαγωγικά. Είναι μία πρακτική που θα μπορούσε να κάνει η κάθε μία ομάδα, δεν είναι δηλαδή ότι υπάρχει κάποιος αόρατος εχθρός του ΠΑΟΚ από πίσω και το λέω γιατί ξέρω ότι δεν είσαι αυτής της λογικής.
Εννοείται, ξέρεις πως απεχθάνομαι τα συνωμοσιολογικά και τους κατά φαντασίαν δράκους. Η μόνη διαφωνία σε αυτό που λες είναι ότι η ΕΠΟ εκ των πραγμάτων δεν είναι μία "κάποια άλλη ομάδα". Είναι η εγχώρια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία ποτέ δεν θα διανοούταν να διαπραγματευτεί με προπονητή οσφπ και παο. Με τον δικό μας προπονητή το έκανε και δεν άνοιξε ρουθούνι. Αν υποπτεύονταν ή μάθαιναν στους άλλους 2 ότι η ΕΠΟ συζητά με τον προπονητή τους θα είχαν κάνει κακό χαμό. Ο ευρωβουλευτής του Σαμαρά σχεδόν χάρηκε. Και ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς, δεν διέθετε το οικοδόμημα για να αντέξει αυτό τον κραδασμό. Όλα (ως είθισται σε αυτή την ομάδα) κρέμονταν από πολύ λεπτές κλωστές. Και έγινε μπάχαλο η όλη φάση με συνοπτικές διαδικασίες.
Sick Bastard έγραψε:@ Aureliano
Αλλά όταν στην προετοιμασία λέει, ότι για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα πρέπει να έχει μια άμυνα που θα δεχτεί στο σύνολο 32 αγωνιστικών πάνω κάτω 16 γκολ και στην ουσία το πετυχαίνει, ειλικρινά πιστεύω, ότι μόνο γι αυτό
σε ότι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, πρέπει επιτέλους να κάνουν όλοι μα όλοι, μόκο και τουμπέκα μαζί.

Τέλος πάντων, η Πορτογαλλία θα το σηκώσει το καλοκαίρι οπότε φυσικά και δεν πρόκειται να έρθει
εκτός κι αν τον πείσουν να υπογράψει τώρα.
Σε αυτά εννοείται σέβας, τεράστιο σέβας. Και ναι, ακόμη και τώρα, που και που, βάζω το βίντεο με το γκολ του Ίβιτς με Ηρακλή και συγκινούμαι. Αλλά μια ζοχάδα μου έχει μείνει, κακά τα ψέματα. Από εκεί και πέρα, ο Σάντος ίσως να θέλει να πάει και στο Μουντιάλ με την Πορτογαλία. Αν δεν μείνει, δεν το θεωρώ απίθανο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το Euro θα το πάρει το Βέλγιο πάντως :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”