Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: Pc support

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Παρε μια βαριοπουλα και σπασε τον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Τι να σου πω...Δεν μου αφησες και πολλες επιλογες.Παντως εγω οταν ειχα Νορτον και ηθελα να δω τα ματς του πρωταθληματος απο το σαιτ της Νοβα , δεν μπορουσα και παιδευομουν 2 μηνες!!!!

Τελικα οταν αποφασισα κι εβγαλα εντελως το Νορτον απο τον υπολογιστη ολα επανηλθαν στην εντελεια.

Μονο ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.Ειπες οτι το firewall σου το χεις απενεργοποιημενο.Το firewall απο το Νορτον ομως το χεις κι αυτο απενεργοποιημενο?(αν υπαρχει τετοιο πραγμα στο δικο σου anti-virus).Νομιζω οτι απο το anti-virus γινεται η ζημια.Δεν μου λες.Απο που προσπαθεις να κατεβασεις το Messenger?Απο το σαιτ της Microsoft ή απο καπου αλλου?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απο το site της Μicrosoft! Aπενεργοποιήσα και το Νορτον πηγα να ξαναμπώ αλλα τίποτα! Επίσης ο Νορτον δεν έχει firewall... ΣΙγά μην το βαρέσω και με βαριοπούλα... Απτο μπαλκόνι θα τον πετάξω να τελειώνμουμε!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Για δοκιμασε κι αυτο.

Try this will fix msn
Set up IE7 so it runs efficiently.
IE7 (2 minutes)
=======
Over time IE7 seems to set its own (or programs do) tick boxes in the advance tab.
In IE7 Tools >Internet Options >Advance Tab
Click Restore advance settings defaults button.
Then scroll the listings down to near the bottom and:
1. Tick empty temp files when browser closes (this empties the cache, which if not empty, will stop you from going online).
2. Bullet disable phishing filter (optional. Leave it on if you want that type of protection, usually for financial data like internet banking).
Delete Browser History, cookies, add ons, the whole lot regularly.
Close the browser to set the settings.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

IE 6 έχω... Και βαριέμαι θανάσιμα να κατεβάζω τον 7... Ασε που δεν εμπιστεύομαι και την Μικροσοφτ πια, και εκείνη προσπαθεί να με βγάλει και σωστο.... Τότε που είχαμε ΜΣΝ ωραία δεν ήταν? Tvra ti WLM και μαλακιες.... Κάνω φορμάτ! Βαρέθηκα να προσπαθώ.... Τα λέμε το βράδυ! Όταν θα έχω τελειώσει... Το antivirus που προτείνεις που μπορώ να το βρώ???
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Λογικα θα πρεπει να το εχουν τα καταστηματα στην Ελλαδα.Πολυ καλο και με πολλες επιλογες που σε βοηθαν να το κανεις να λειτουργει , οπως ακριβως θελεις.Ψαξτο και στο ιντερνετ αν θες.Trend Micro λεγεται.
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Για το WLM η μόνη σελίδα που βοηθάει είναι αυτή :
http://messengergeek.spaces.live.com/
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Επικυνδινα site που υπαρχει πιθανοτητα να εχουν ιους

Δημοσίευση από Thanos4 »

επειδη πολυ την πατανε με αγνωστα site που μπορει να περιεχουν ιους ανοιγω αυτο το τοπικ για να μην παθει ζημια καποιος απο εμας.γραψτε ο,τι θεωρειται η ξερεται οτι ειναι επικυνδινο γιατι υπαρχουν πολλα site που περιμενουν ''θυματα''.

υγ:δεν το γραφω στο pc support γιατι αυτα που γραφονται εκει δεν εχουν σχεση με αυτο το θεμα
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

τωρα τελευταια δεν μπορω να δω αρκετα βιντεο στο youtube.τι μπορω να κανω?????
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Γεια σου συγχωριανε.... :) :)

Οταν λες δεν μπορεις να τα δεις , ενοεις οτι δεν φορτωνουν (buffering) ή οτι δεν εμφανιζονται καθολου?

Αν δεν εμφανιζονται καθολου μαλλον πρεπει να εγκαταστησεις τον τελευταιο Macromedia Flash Player που κατα 90% βρισκεται στο site tης Microsoft.

Αν παλι δεν φορτωνουν τσεκαρε τη συνδεση σου , αν και αληθεια ειναι οτι καποια βιντεο στο youtube κανουν ωρα να φωρτοσουν (Ως συνηθως τα λιγοτερο δημοφιλη ή τα πολυ παλια βιντεο)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

γεια σου ρε κουφαλιωτη απο την εξωτικη αυστραλια........ :) :)

απλα μου βγαζει error και try later
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Αφου λες οτι μονο καποια απο τα βιντεο δεν μπορεις να δεις και οχι ολα , τοτε μαλλον δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα.Μονο αν δεις μια μπαρα να εμφανιζεται στο πανω μερος της οθονης σου που θα λεει κατι σαν "This site requires ActiveX to play" ή κατι τετοιο , τοτε κανε κλικ επανω της και ακολουθα τις οδηγιες.

Σορρυ αλλα δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.Παντως να ξερεις οτι 1-2 φορες το μηνα κανουν συντηρηση στο σαιτ.Μπορει να ειναι κι απ αυτο.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ένας νεαρός συνελήφθη στις Σέρρες, καθώς «έσπαζε» τους κωδικούς του τηλεοπτικού συνδρομητικού καναλιού «Nova» και τους παραχωρούσε σε τηλεθεατές, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθούν χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Σε βάρος του 24χρονου υποβλήθηκε από εκπροσώπους του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού μήνυση και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα ίχνη του στις Σέρρες.

Ο νεαρός χρησιμοποιούσε ειδικές δικτυακές συσκευές για την υποκλοπή του σήματος του συνδρομητικού σταθμού και στη συνέχεια μοίραζε, μέσω ίντερνετ, τα ηλεκτρονικά «κλειδιά» για το «σπάσιμο» των καρτών πρόσβασης στους «πελάτες» του.
Ο νεαρός διένειμε τους κωδικούς σε περίπου 15 άτομα στο νομό Σερρών, τα οποία του κατέβαλαν μικρά χρηματικά ποσά για να παρακολουθούν παράνομα και χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Να σημειωθεί ότι η "NOVA" υπέστη για τα έτη 2008 - 2009 ζημίες της τάξεως των 30.520.000 ευρώ από το «ξεκλείδωμα» κωδικών.

από adslgr.com

Επίσης προσθέτω οτι ο ΟΤΕ αρχισε πάλι αναβαθμίσεις οποτε πολλοι (σαν και εμενα) θα εχετε συνεχη disconnects ..
Η διαδικασια θα ολοκληρωθει σε ολη την Ελλάδα μεχρι τέλη Ιουνιου.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Ασχολειτε κανεις απο σας με παιχνιδια ΜΑΜΕ???

Καπου διαβασα οτι μπορω να συνδεσω το ασυρματο χειριστηριο μου στον υπολογιστη κι ετσι θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια απο κει κι οχι απ το πληκτρολογιο(που ειναι σπασιμο νευρων)

Δεν μπορω να καταλαβω πως θα το κανω αυτο ομως.Προσπαθησα αλλα δεν βρηκα ακρη.Αν ξερει κανεις ας βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Γ@μιέται η forthnet
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Λοιπον αλανια,χρειαζομαι επειγοντως ενα προγραμμα που να διαβαζει αρχεια .amr (ηχογραφησεις απ το κινητο).

Εχω τα winamp,media player,media player classic,vlc media player και δεν δουλευει κανενα τους!

οποιος ξερει κανενα προγραμματακι και που μπορω να το βρω πλιζ ας βοηθησει! η κατασταση ειναι αντρα θελω τωρα τον θελω,ψιλοκαιγομαι..

Thanx εκ των προτερων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”