80. Τάσος Δημητριάδης
- back in black
- ΑποστόληςΑ
Re: 80. Τάσος Δημητριάδης
KOSTAS54 έγραψε:Κάτι σε Γιαπωνέζο πολεμιστή, μοιάζει.
Άρα "Γιαπωνέζος"
Samurai...έχει και σχετικά σμιχτό φρύδι, ό,τι πρέπει του ταιριάζει...
Κατά την προσωπική μου άποψη, τον φετινό του ρόλο τον βλέπω κυρίως στους αγώνες του C.L. της Κ-20, και για προβολή του (βιτρίνα των ακαδημιών μας) και για απόκτηση πλούσιων εμπειριών σε μεγάλης σημασίας αγώνες...
Πιθανά θα πάρει συμμετοχές στο Κύπελλο, στις αρχικές φάσεις και σε κάποια ακόμα ματς με σχετικά αδύναμους αντιπάλους, κυρίως στον δεύτερο γύρο όπως εκτιμώ, αλλά και σαν αλλαγή όταν το δίδυμο Πέλκα-αχινού θα έχει μέσα κάποιον "βαρυφορτωμένο" από συνεχείς αγώνες ή πιθανά και τιμωρημένο ακόμα...
Γερός να είναι, δουλειά να συνεχίζει να ρίχνει με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι και το μέλλον του στον Π.Α.Ο.Κ. προβλέπεται ευοίωνο, ειδικά όσο προπονητής μας παραμένει ο Βλάντο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 12 Ιούλ 2016, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει μια υποχρέωση από φίφα για συμμετοχή δύο κάτω του 97, για 2 *5 συμμετοχές 90λ σε επίσημα παιχνίδια.
Σημ. Με μικρή επιφύλαξη.
Σημ. Με μικρή επιφύλαξη.
Σε πήρα μάτι χαμογελαστό στο αεροδρόμιο με την αποστολή της Κ-20 για τον αγώνα με τον πουστόγ@υρο!!!!
Άντε λοιπόν πασάκα μου, άντε τζιέρι μου, άντε πάνε και ξεκώλι@σε αύριο τα πουστογ@υράκια στο βοθρολίμανο τους, ώστε να τραγουδάς από αύριο το μεσημέρι, πλήρως και εντελώς αιτιολογημένα πλέον τότε φυσικά:
"Π.Α.Ο.Κ. και γ@μώ τον Πειραιάάάά...
έτσι μάθαμε από παιδιάάάά..."!!!!

Άντε λοιπόν πασάκα μου, άντε τζιέρι μου, άντε πάνε και ξεκώλι@σε αύριο τα πουστογ@υράκια στο βοθρολίμανο τους, ώστε να τραγουδάς από αύριο το μεσημέρι, πλήρως και εντελώς αιτιολογημένα πλέον τότε φυσικά:
"Π.Α.Ο.Κ. και γ@μώ τον Πειραιάάάά...
έτσι μάθαμε από παιδιάάάά..."!!!!

Καλο παπά έφαγε ο Τάσος
Αυτος δεν έλεγε θα έμενε αν έπαιρνε συμμετοχές με την πρώτη ομασα ;
Αυτος δεν έλεγε θα έμενε αν έπαιρνε συμμετοχές με την πρώτη ομασα ;
το παιδι εκανε εγκλημα...τι περιμενε δηλαδη?? τον χαλουσε να παει α κυπρου η β ελλαδος να παρει 30 ματς??
Ναι, ναι...Έγκλημα έκανε το παλικαράκι...Αυτοκτόνησε λέμε...
Στην Κάτω Κακατοπιά της μαρτυρικής μας Μεγαλονήσου ή στο Αιγίνιο όλα τα μάτια των Ευρωπαίων σκάουτερς απάνω του θα ήταν στραμμένα...
Ενώ τώρα με τον Π.Α.Ο.Κ. του C.L. της Κ-20...
Πφφφφφφφφφφφφφφ..............σιγά τα ωά!!!! 

Ενώ τώρα με τον Π.Α.Ο.Κ. του C.L. της Κ-20...

- ΑποστόληςΑ
Και τι ήθελε δηλαδή; Benfica; Άντε από κει ρε το κακομαθημένο, που δεν ανανέωνε γιατί την είχε δει Μέσι!
- desperando
- Επικοινωνία:
Παλικαράκι μου εσυ αν δεν παίξεις σε μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχεις εγκληματησει κατά του εαυτού σου.
Δεν θυμάμαι να έχει βγάλει η Ελλάδα πιο Καλά καταρτισμένο παίκτη μεσοεπιθετικα
Δεν θυμάμαι να έχει βγάλει η Ελλάδα πιο Καλά καταρτισμένο παίκτη μεσοεπιθετικα
Σύμφωνω,το παιδί ειναι παικταρας ,ταλεντο απίστευτο...μακαρι να παίξει... ειναι ο ορισμός του "ξέρει καντάρια μπάλα"..
Με Λημνιό και Λάμπρου τοπ τριάδα της γενιάς...
Με Λημνιό και Λάμπρου τοπ τριάδα της γενιάς...
- Γιώργος Μάτζου 4
Όντως με το βίντεο σήμερα της προπόνησης έχω κολλήσει σ αυτή την ενέργεια Σα να έχω δει κάτι απίστευτο