Επρεπε να μπεις στο ημίχρονο να πάρεις θεση. Τώρα ή θα σου κολλάει ή δεν θα παίζει καθόλου.pgetsos έγραψε:Και αυτό μου κολλάει Πολύ αλλά καταλαβαίνω τι γίνεται
Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ,14/12,19:30,Novasports1
Re: Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ,14/12,19:30,Novasports1
Από το 24' δεν έχω βγειspyretto έγραψε:Επρεπε να μπεις στο ημίχρονο να πάρεις θεση. Τώρα ή θα σου κολλάει ή δεν θα παίζει καθόλου.pgetsos έγραψε:Και αυτό μου κολλάει Πολύ αλλά καταλαβαίνω τι γίνεται
Στο ημίχρονο έπαιζε μια χαρά τις διαφημίσεις
Μονο με 4-3-3 θα γινει κατι...ελεος με τους 3 στην αμυνα και το μπλοκαρισμενο κεντρο..
Τι να σου πω, δεν ξέρω.
Εμένα μου τρέχει κανονικά, αυτό που άνοιξα στο ημίχρονο, αλλά αμα ανοιξω άλλο βγάζει error όπως στην αρχή.
Είναι με τα χούγια του μάλλον.
Δεν χάνεις και τίποτα
Εμένα μου τρέχει κανονικά, αυτό που άνοιξα στο ημίχρονο, αλλά αμα ανοιξω άλλο βγάζει error όπως στην αρχή.
Είναι με τα χούγια του μάλλον.
Δεν χάνεις και τίποτα
- zarathustra79
Αφου δεν εχουμε βαλει γκολ ως τωρα, δυσκολα τα πραγματα. Οσο περναει η ωρα αυτοι θα κλεινουν κ πιο πισω. Καλυτερα να το παμε κ μεις χαλαρα μη μας κανουν κ καμια κοντρα κ εχουμε παλι κηδειες...
- The_Stalker
Μια δουλειά που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε ο Τούντορ, είναι τακτική στη διπλή ζώνη άμυνας ώστε να βγαίνει ελεύθερο σουτ. Έχεις Σάμπο ρε γμτ, και ο Κάτσε έχει καλό πόδι, αξιοποίησέ το.
Πιέζουμε αλλά η μπάλα δεν φτάνει στους επιθετικούς...το γνωστό πρόβλημα.
Δεν ειμαστε μπλοκαρισμενοι simba, ακινδυνοι τελειως δημιουργικα ειμαστε απλως.simba έγραψε:Μονο με 4-3-3 θα γινει κατι...ελεος με τους 3 στην αμυνα και το μπλοκαρισμενο κεντρο..
ετοιμαζεται πελκας
ελπιζω να αλλαξει τον κατσε
edit αλλαζει τον σαμπο...
ελπιζω να αλλαξει τον κατσε
edit αλλαζει τον σαμπο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKpanta την Δευ 14 Δεκ 2015, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνεχιζει μαμω την τρελα μ να μη βλεπει οτι ο μυστακιδης ειναι μονος απο δεξια καο θελει κωνσταντινιδη για βοηθεια...Τι προσφερει ο τζιολης τωρα εκει με τις παραλληλες μπαλιες?
Νισαφι,.
Νισαφι,.