Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kataramenos5 έγραψε:ΠΑΟΚτσακια ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ.
Δειτε ποιοι φαλτσαρουν αποψε ,ποιοι λειπουν ,ποιοι δε χαρήκανε.Ολοι αυτοι που καθε Πεμπτη ,Κυριακη διναν το παρον για να μας που ποσο λαμογιο ειναι ο Φρανκ ,ποσο ασχετος ο Τουντορ,ποσο παλτο ο Σαμπο.Ακομα και καποιοι που μπηκαν σημερα δεν ειχαν το κουραγιο να γραψουνε πολλα.Σκεφτειτε ,καταλαβετε κι απομονώστε τους.Κι υστερα αγκαλιαστε αυτη την ομάδα.Αυτος ο ΠΑΟΚ τα χει σχεδον ολα.
Εχει ΑΔ κορυφαιο,καλο προπονητη,καλους παικτες οπως ο ΜΑκ,ο Σαμπο ,ο Τσιμιροτ και μεγαλομετοχο που τα χωνει.Κυριως ομως εχει προοπτική.Το μονο που λειπει για να ολοκληρωθει το παζλ ειμαστε ΕΜΕΙΣ.Αυτος ο κοσμος που ειδαμε σημερα να κανει τους Γερμανους να παραμιλάνε.Αυτη η εικονα στη Τουμπα, στο σπιτι μας.Αγκαλιαστε τους,στηριξτε τους κι αυτοι θ ανταποδώσουν.
ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ.
ΥΓ Οπως ελεγε κι ο Γιωργαρος : Σημερα "γεννηθηκαν" χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδικα αυγά
κατ5,
εγω που εγραψα με το άλλο nick,
και δεν μπηκα σαν παπάς,που συγκαταλεγομαι?
Dinos_Liverpool έγραψε:Είναι πολύ κρίμα γιατί, δυστυχώς, αποκλειστήκαμε από εκείνη την απόκρουση στο 93' στο Αζερμπαϊτζάν...
Τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του συλλόγου. Και νίκη ψυχολογίας, φυσικά, για τη συνέχεια.
ΜΠΡΑΒΟ, ΡΕ ΠΑΟΚ!
Αποκλειστηκαμε επισης απο το μη καταλογισμο του πεναλτι με τους ρωσους στη τουμπα,αποκλειστηκαμε επισης απο το χαζογκολ που φαγαμε με τη ντορτμουντ,αποκλειστηκαμε επισης απο τις 4-5 κλασικες ευκαιριες που χασαμε με την καμπαλα στη τουμπα.
Αστο μη το ψαχνεις.
Μπράβο ρε μάγκες, μακάρι αυτό να είναι η αρχή για κάτι ωραίο και να φύγει η αρρώστια από όλα τα επίπεδα της ομάδας, και την αφήσουμε με υπομονή και αγάπη να πορευτεί.
Τελικά ίσως μπορεί να κάνει ωραία πράγματα αυτή η ομάδα εν ευθέτω χρόνω, ε..;;;;
μεγαλε ΠΑΟΚ εκανες παλι το καθηκον σου....παιξαμε εξυπνα,πολυ καλη διαχειρηση,και γενικα ειδαμε μια ομαδα με παθος που ετρεχε και προσπαθουσε συνεχως!χιλια μπραβο σε ολους ,μας κανατε περηφανους!
Εχθές το πρωί χάζευα στο ιντερνετ παλιές ιστορικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ. Βλέποντας λοιπόν το παιχνίδι στην Τότεναμ το μάτι μου καρφώθηκε σε ένα σύνθημα που ήταν γραμμένο ,μεταξύ άλλων, με μεγάλα γράμματα στο διάζωμα του White Hart Lane " The game is about glory", κάτι ασυναίσθητο με τσίμπησε μέσα μου, "λες να...." αναρωτήθηκα . Το τσίμπημα βγήκε αληθινό , ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ, και δοξασμένο.
Τι άλλο να προσθέσω, παρά μόνο ότι νικήσαμε με με 7+1 Έλληνες στην αρχική ενδεκάδα και το σημαντικότερο κάναμε υπερήφανους τους Έλληνες της Γερμανίας, που σήμερα πήγαν στίς δουλειές τους ψηλωμένοι δυό μέτρα.
Στα @ρχίδια μου ο Κομπότης, ο Μποροβήλος και οι λοιπές γλίτσες της λίγδας.The game is about glory και αυτό πρέπει να είσαι ΠΑΟΚ για να το νοιώθεις.
η ιστορία γράφτηκε και χαιρόμαστε πραγματικά με όλη τη καρδιά μας.
Δεν βλέπω άλλη Ελληνική ομάδα να κάνει τέτοιες νίκες με συνέπεια όπως ο ΠΑΟΚ.
Μου άρεσε ότι η άμυνα ήταν Ελληνική.Έχω να θυμάμαι μεγάλα παιχνίδια που ο Έλληνας βγάζει ψυχή.
Αυτά χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των ξένων παιδιών που δεν έπαιξαν χθες.
Να μη ξεχνάμε ότι κανένας δε θέλει να χάνει.
7+1 (Κατσε) Ελληνες στην αρχικη ενδεκαδα
2 (Κατσε-Κων/νιδης) παιχτες απο την ακαδημια της
αλλους 4 που εχουν ερθει στα 18 (Μυστακιδης)-19 (Μαλεζας)-20 (Γλυκος)-21 (Σκονδρας) στην ομαδα
κερδισε μεσα στην εδρα μιας απο τις τρεις πιο φορμαρισμενες ομαδες της Ευρωπης (Μπαγερν-Ντορτμουντ-Μπαρτσα)
curtis έγραψε:Mαγκες διαβαστε αρθρο ζαχαριαδη να ξερασετε......απορω πως τα ανεβαζουμε στο σαιτ μας!!!!!!!!!!!!!
Εγώ μόλις ακούω το όνομα Ζαχαριάδης ξερναω κομπλεξικός αντιπαοκτσης που ασχολείται μόνο μέ μας και πάντα γράφει αρνητικά. .....νοικοκυρης και αυτός. ....
Aκόμα δεν μπορώ να πιστέψω το τι έγινε εχθές...Το μόνο που μου έρχεται συνέχεια να φωνάξω είναι το ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ