ΑΟ Χανιά-Π.Α.Ο.Κ,3/12,17:15,OteSport3
Re: ΑΟ Χανιά-Π.Α.Ο.Κ,3/12,17:15,OteSport3
Ελπίζω ότι το υπέρ μας σκορ και το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν θα μας προσφέρει ένα 2ο ημίχρονο με μπόλικο περπάτημα
Χαλαρώστε με τον Γκολασα.........
Κάποιοι δεν χωράνε στο ροστερ.........
SM-G920F
SM-G920F
Χειροκρότημα και από τον υιό Αρνεσεν...
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/03/b3426fffff1c986483fd5cb8cc9adc82.jpg[/img]
SM-G920F
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/03/b3426fffff1c986483fd5cb8cc9adc82.jpg[/img]
SM-G920F
- ace79grpaok
Του ρίχνει και κάνα κεφάλι...ace79grpaok έγραψε:Τσιμιροτ=κάτσε που ξέρει πολύ μπαλλα
SM-G920F
- efthimis_paok
ΑΟ Χανιά-Π.Α.Ο.Κ,3/12,17:15,OteSport3
Τσιμιροτ= Τζιόλης με ταχύτητα , και βγάζει κάθετες.ace79grpaok έγραψε:Τσιμιροτ=κάτσε που ξέρει πολύ μπαλλα

- paokovios1974
Στο 1,22 το χαμογελο του Σαμπο,για να μην παραπονιεστε. 
[youtube]VsUITsb4Y9w[/youtube]

[youtube]VsUITsb4Y9w[/youtube]
τι ωραια που ειναι οταν εχεις κεντρο που μπορει να περπατησει με τη μπαλα καθετα, να κουβαλησει μπαλες, να βγει στα πλαγια, να τελειωσει φασεις...πραγματα που δε θα τα κανει ποτε ο κατσε ουτε ο αξιοπρεπεστατος κατα τα αλλα τζιολης...
εξαιρετικο ημιχρονο απο γκολασα, σαμπο, τσιμιροτ και ζαιρο...
σημερα βλεπουμε λιγο απο ΠΑΟΚ του μελλοντος...ΠΑΟΚ γρηγορο,κινητικο και τεχνικο...
αν δεν υπηρχαν και οι παραφωνιες με τα ελληνακια μας (δημητρηδες^2 και κοροβεση) και τη διαιτησια θα ημασταν αριστοι...
υγ μη νομιζετε οτι τα χανια με την καλλονη ας πουμε εχουν τιποτα τρελες διαφορες...ο ΠΑΟΚ εχει διαφορετικη αποδοση...
υγ2 η ενισχυση που επειγει και το λεω για πολλοστη φορα ειναι η αμυντικη...με 2 σεντερμπακαρες η ομαδα θα κανει φορβερο δευτερο γυρο...
εξαιρετικο ημιχρονο απο γκολασα, σαμπο, τσιμιροτ και ζαιρο...
σημερα βλεπουμε λιγο απο ΠΑΟΚ του μελλοντος...ΠΑΟΚ γρηγορο,κινητικο και τεχνικο...
αν δεν υπηρχαν και οι παραφωνιες με τα ελληνακια μας (δημητρηδες^2 και κοροβεση) και τη διαιτησια θα ημασταν αριστοι...
υγ μη νομιζετε οτι τα χανια με την καλλονη ας πουμε εχουν τιποτα τρελες διαφορες...ο ΠΑΟΚ εχει διαφορετικη αποδοση...
υγ2 η ενισχυση που επειγει και το λεω για πολλοστη φορα ειναι η αμυντικη...με 2 σεντερμπακαρες η ομαδα θα κανει φορβερο δευτερο γυρο...
Αυτά είναι χαφ ρε μάγκες μου...Ταχύτητα, δύναμη, απλότητα, συνεχής κίνηση χωρίς την μπάλα, ένα δύο με τους ακραίους ή με τον 2ο φορ...Είναι τόσο απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και το διαπιστώνουμε σήμερα με όσα (δεν χορταίνουμε να) βλέπουμε...
Υ.Γ. Τον σημαιοφόρο κόρακα θέλω να τον βάλω τη σημαία στην κωλ@ρα του, την παλιοπουστ@ρα, @#$% ^$#@$# #@...νί $^#@...
Υ.Γ. 2...Τον Κο@κο@λάκη τον "ζαχαρώνω" χρόνια τώρα...αφού...
Πάμε ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου

Υ.Γ. Τον σημαιοφόρο κόρακα θέλω να τον βάλω τη σημαία στην κωλ@ρα του, την παλιοπουστ@ρα, @#$% ^$#@$# #@...νί $^#@...
Υ.Γ. 2...Τον Κο@κο@λάκη τον "ζαχαρώνω" χρόνια τώρα...αφού...
Πάμε ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 03 Δεκ 2015, 18:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
και δεν πεφτει απο τον αέρα του παίχτη, που περνά δίπλα του!pilotos έγραψε:Του ρίχνει και κάνα κεφάλι...ace79grpaok έγραψε:Τσιμιροτ=κάτσε που ξέρει πολύ μπαλλα
SM-G920F
Συμφωνώ απόλυτα... απλα διαφωνώ οτι δεν χωράει ο γκολασα!!pilotos έγραψε:Χαλαρώστε με τον Γκολασα.........
SM-G920F

Είναι δύο διαφορετικές προτάσεις.gpaok έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα... απλα διαφωνώ οτι δεν χωράει ο γκολασα!!pilotos έγραψε:Χαλαρώστε με τον Γκολασα.........
SM-G920F

SM-G920F
- PAOK_NORTH_ARMY
Σε κάτι τέτοιους αγώνες όμως κρατήστε και λίγο τα αρνητικά. Κρατήστε δηλαδή ότι φάγαμε γκολ ΚΑΙ από τα Χανιά, κρατήστε την κάκιστη απόδοση του Κοροβέση με τον Πέλκα να τον ακολουθεί.
Πολύ καλοί Ζαιρό, Τσίμιροτ, Σάμπο, Γκολάσα.
Θέλω πολύ να δω Αντώνη έστω και λίγο.
Πολύ καλοί Ζαιρό, Τσίμιροτ, Σάμπο, Γκολάσα.
Θέλω πολύ να δω Αντώνη έστω και λίγο.
Αααααα!! Τοτε οκpilotos έγραψε:Είναι δύο διαφορετικές προτάσεις.gpaok έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα... απλα διαφωνώ οτι δεν χωράει ο γκολασα!!pilotos έγραψε:Χαλαρώστε με τον Γκολασα.........
SM-G920F
SM-G920F