Ρε παιδιά ποιός Κωνσταντινίδης; Ενας παίχτης που έχει αφήσει την ομάδα τόσες φορές ξεκρέμαστη με τραυματισμούς νωρίς στα παιχνίδια του δίνεις φανέλα βασικού σε τέτοιο ματς που κάθε λεπτομέρεια μετράει; Μια χαρά είναι το παιδί να παίζει στη Τούμπα με τίποτα Πανθρακικούς κλπ μέχρι να πείσει ότι μπορεί να σταθεί στα πιο δύσκολα. Ξέρω δεν φταίει αυτός που χάσαμε αλλά από το 2ο λεπτό φάνηκε οτι δεν μπορεί να μαρκάρει τον Μαζουακου και τους άλλους που βγαίναν απο κει. Πηδούσε σαν κατσίκι και έκανε βουτιές απελπισίας όταν έχανε τον παίκτη. Αντε να έρθει ο Λέοβατς να πάει ο Γκάρι απο τα δεξιά.sic-4 έγραψε:παοκαρα23 έγραψε:Για Κιτσιου διαφωνω.Για να καταλαβεις τον θεωρω καλυτερο του Κωνσταντινιδη.Σ αυτο που λες για Κωνσταντινιδη και γι Πελκα συμφωνω.Ειδικα για Πελκα που τον θεωρω τρομερο ταλεντο πιστευω οτι ειναι αναγκαιο να αποκτηθει καποιο αλλο πιο εμπειρο δεκαρι να μοιραστουν παιχνιδια,να μην πεφτει κι ολο το βαρος στην πλατη του.
Για τον Κατσε υπερβαλλεις
Τον Κωνσταντινιδη τον θεωρω υπερτιμημενο... εχει κανει καποια μετρια ματς, ελαχιστα (ενα η δυο) καλα ματς, και ολοι αναφερονται σε αυτον ως ταλενταρα. Εειλικρινα δεν μπορω να το διακρινω αυτο... ασε που σε καθε ματς τραυματιζεται. Ο Κιτσιου μου αρεσει πολυ περισσοτερο.
Γενικά θεωρώ ρίξαμε πολύ βάρος σε νέα ταλαντούχα παιδιά όπως ο Πέλκας (που τα είχε χαμένα), Κωννιδης και Κάτσε (που δεν μπορούσε να χτυπήσει ένα κόρνερ και μια πάσα στα 2 μετρα). Μπορούν αυτοί να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ σε τέτοια ματς που καίει η μπαλα; Ειλικρινά δεν το βλέπω. Πρέπει να μπαίνουν σαν αλλαγές των βασικών (ποιών βασικών, δεν ξέρω ... είναι σίγουρο όμως ότι σε μερικές θέσεις πραγματικά πονάει η ομάδα και είναι κρίμα να μην ενισχύεται). Αλλαγές όπου σε βάθος χρόνου θα γίνουν οι ηγέτες της ομάδας.