52.Erik Sabo
- back in black
Re: 52.Erik Sabo
Χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο στο 20λεπτο που έπαιξε, έδειξε βελτιωμένος. Προφανώς θέλει το χρόνο του για να μπολιάσει με την υπόλοιπη ομάδα .
- john4serres
Οταν θα μπαίνει στο 60 οι αντίπαλοι δεν θα τον φτάνουν μετά από 5-10 μετρα.
Έχει πολύ καλό διασκελισμό.
Έχει πολύ καλό διασκελισμό.
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Κακός, εκτός κλίματος, φοβιτσιάρης και άτεχνος. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει και αναπολώ το πρώην άβαταρ του Στέφανου!
- kataramenos5
Θα ξεμπλοκαρει καποια στιγμη.K_geo έγραψε:τούτονα Ντίνο τον δίνω όλο το έτος μέχρι να προσαρμοστεί.
Σε στηριξα μετα τις 2 πρωτες εμφανισεις αλλα ρε παλικαρε δωσε μου εναν λογο να συνεχισω.Δεν εχεις κανει σε 3 παιχνιδια μια ολοκληρωμενη προσπαθεια και εκτος των αλλων αν δειχνεις κατι ειναι οτι δεν μπορεις να παιξεις δυστυχως στον αξονα.Παικτης που δεν χρησιμοποιει τα 2 ποδια και αυτος δεν ξερω καν αν ξερει οτι εχει και αριστερο ποδι δεν μπορει να παιξει πουθενα αλλου παρα μονο στο πλαι,δηλαδη αλλο ενα εξτρεμ ενω εμεις θελουμε να παιξουμε 3-5-2.
- back in black
Προβλέψιμος, άχρωμος , άγευστος, δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον άξονα, ίσως στα πλάγια. Με τον Τζιόλη δείχνει ότι δεν κολάει. Σήμερα περίμενα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο με Χαρίση.
- john4serres
Παίκτης αίνιγμα. Δυστυχώς δεν βλέπω να πετυχαίνει ( ίσως να θέλει κάποιους παραπάνω μήνες προσαρμογής )
θα του δώσουμε 1 χρόνο προσαρμογής και δικαιολογιών, όπως με τον μάρτενς, για να δούμε ότι δεν είναι παίχτης επιπέδου
είναι παρα πολύ νωρίς και είναι παρα πολύ μικρός για να μηδενίζουμε έτσι με το καλημέρα.
δάσκαλος είσαι γμτ μου. αυτό πρέπει να το κατανοείς. και σορρυ αν καποια παρεξηγηση, δεν ειναι στα θελω μου.

το κορμί του και το ταλέντο του θέλουν χρόνο και ευκαιρίες. αν θέλουμε τις δίνουμε. αν οχι, ναι, μετριότητα.
δάσκαλος είσαι γμτ μου. αυτό πρέπει να το κατανοείς. και σορρυ αν καποια παρεξηγηση, δεν ειναι στα θελω μου.

το κορμί του και το ταλέντο του θέλουν χρόνο και ευκαιρίες. αν θέλουμε τις δίνουμε. αν οχι, ναι, μετριότητα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όπως όλοι οι νέοι θέλει και αυτός το χρόνο του. Άλλος λίγο άλλος πολύ. Ας του τον δώσουμε. Όσο για σήμερα ανύπαρκτος και αυτός όπως και σχεδόν όλη η ομάδα