Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
teacher

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από teacher »

Θα ήθελa στο μπασκετ να είναι πρόεδρος ο Μπάνε, δίπλα του όλο το υπάρχον team, με μεγαλομέτοχο τον Ιβαν. Όλα αυτα τα χρόνια ο ΠΑΟΚ στρίμωξε ουκ ολίγες φορές του 2 (γαβροβάζελο) και έχασε παιχνίδια με κλοπή (αυτό για τις 5άρες που έγραψες).
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ελλείψει τέταρτου. Και του χρόνου πέμπτοι ελλείψει έκτου.

Τέλος πάντων. Και ' γώ περιμένω το λόττο αλλά δεν έρχεται. Ίσως αν έπαιζα να είχα πιο πολλές πιθανότητες... :D
Η καλή θέληση δεν αρκεί γι'αυτά τα τεράστια σωματεία. Και ο Βουλινός καλή θέληση είχε αλλά δεν είχε την τύχη του Μπάνε.
Δεν ξαναγράφω για μπάσκετ γιατί ίσως κούρασα κάποιους και δε γουστάρω. Απλώς είναι ο νταλκάς μου. Θα φανεί αυτή τη χρονιά πόσο λίγη είναι αυτή η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να σε ρωτησω κατι;
Ηρθε καποιος επενδυτης και ζητησε την ομαδα και ο μπανε του ειπε εγω ειμαι προεδρος και δε σε γουσταρω;
Τι μπουρδες αραδιαζεις τοση ωρα;
Υπαρχει διαδοχη κατασταση και δεν τους αφηνουν να επενδυσουν;
Και εγω εχω κουραστει με τη μικρη προοδο της ομαδας δε σιχτιριζω ομως.
Και εμενα με πειραζει να ερχετε απο το πουθενα η αεκ και να εχει προεδρο που εχει φραγκα να προσπαθει να την κανει ανταγωνιστικη.
Δεν θα σε ρωτησω τι προτεινεις θα σε ρωτησω τι θελεις.
Πες μας ρε ανθρωπε τι ζητας απο τον Μπανε,να παραιτηθει;
Αφου δεν υπαρχει εναλακτικη τι να κανουμε;μιλα.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Black&White έγραψε:Ελλείψει τέταρτου. Και του χρόνου πέμπτοι ελλείψει έκτου.

Τέλος πάντων. Και ' γώ περιμένω το λόττο αλλά δεν έρχεται. Ίσως αν έπαιζα να είχα πιο πολλές πιθανότητες... :D
Η καλή θέληση δεν αρκεί γι'αυτά τα τεράστια σωματεία. Και ο Βουλινός καλή θέληση είχε αλλά δεν είχε την τύχη του Μπάνε.
Δεν ξαναγράφω για μπάσκετ γιατί ίσως κούρασα κάποιους και δε γουστάρω. Απλώς είναι ο νταλκάς μου. Θα φανεί αυτή τη χρονιά πόσο λίγη είναι αυτή η διοίκηση.
Απλά θυμίζω πως και πέρσι Αρης και ΑΕΚ είχαν μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

https://www.facebook.com/PAOKBasketball ... =1&theater

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε το κείμενο και να δείτε και τη φωτογραφία. Νομίζω το παιδί που έχει αυτή τη σελίδα τα λέει όλα για τη σημερινή κατάσταση...

"Θέλω να πω κάτι για τη σημερινή κατάσταση στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ..Αρκετοί έχουν ξενερώσει. Κάποια στιγμή κι εγώ. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ είχα πεί πως δε θα ασχοληθώ ξανά αν δεν υπάρξει επιτέλους ουσιαστική αλλαγή της οικονομικής κατάστασης και του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας. Καλώς ή κακώς όμως όταν κάτι το γουστάρεις πολύ, δε το αφήνεις ότι κι αν γίνει..

Πολλοί περιμένουν τον Ιβάν, άλλοι τον Κοντομηνά και άλλοι τον Βασιλειάδη..Λες και θα αλλάξει κάτι δραστικά αν έρθει κάποιος απ' τους τρείς..Περιμένουν όλοι τόσο καιρό να μας πάρει ο Σαββίδης..Και τι θα γίνει?? Είδαμε δυστυχώς και το ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Είναι τέτοια η δομή του ελληνικού αθλητισμού που δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια διάκρισης πέρα αυτών που χειρίζονται τα κέντρα αποφάσεων. Στο ποδόσφαιρο τα πολλά έσοδα που σου δίνει η ΟΥΕΦΑ αξιοποιούνται ανάλογα από κάθε ομάδα (και όλοι ξέρουμε πως), στο δε μπάσκετ πληρώνεις και από την τσέπη σου σε διοργανώσεις που δεν υπάρχει περίπτωση διάκρισης, με βαθύπλουτους ρώσους και τούρκους, ενώ στο εσωτερικό ακόμα και 2 εκατομμύρια μπάτζετ να έχεις η ψαλίδα με τους κάτω δε πρόκειται να κλείσει ποτέ..

Μένει το κυπελλάκι να παρακαλάς κάθε χρόνο για μια καλή κλήρωση, να κάνεις εσύ το παιχνίδι της ζωής σου, να είναι χώμα οι άλλοι και να μη σε σφάξουν οι διαιτητές για να προκριθείς σε κανένα τελικό και να δείς κανά μαστραπά μετά από χρόνια..Συγνώμη αλλά αυτά δε χρειάζονται 2 μύρια μπάτζετ για να τα κάνεις, παραλίγο να το κάνουμε και με τα 350 χιλιάρικα πέρυσι. Η ΑΕΚ πήρε Μαυροκεφαλίδη, ο Άρης έναν μαύρο που καρφώνει με την τσαπού, να 'χαμε να λέγαμε...Και??? Θα αλλάξει κάτι?

Δε θα μου κάνει έκπληξη αν ο Σούλης τους καταπιεί για μια ακόμη φορά και φέτος, γιατί ξέρω ότι οι μάγκες που είναι στη διοίκηση μπορούν να μου φέρουν παίχτη των 150Κ με ένα 50άρικο και ο συμπολίτης με τη νεόπλουτη ξαδέρφη τον ίδιο παίχτη να τον πάρουν με 200Κ..

Κάποιοι γκρινιάζουν για τα διαρκείας..Ανέβηκαν λένε από τα 80 στα 100 ευρώ. Πες ρε μάγκα ότι δε γουστάρεις να πας και τελείωσε η υπόθεση. Η τιμή ανέβηκε γιατί φέτος είναι μέσα και όλα τα ευρωπαϊκά, αλλά και τα πλέι-οφ και θα είναι και φέτος το φθηνότερο διαρκείας της Α1..Ναί καλά διαβάζεις, φθηνότερο κι από του Κόροιβου και του ΚΑΟΔ!

Ναί οκ, και φέτος το πιο πιθανό είναι να μη διεκδικούμε τίποτα και φέτος δε θα δείς παιχταράδες από το ΝΒΑ, ούτε και διεθνείς..κι εμένα δε μου αρέσει πολλές φορές αυτό που βλέπω, αλλά πόσες φορές έφυγες πέρυσι περήφανος από το γήπεδο για την προσπάθεια αυτών των παιδιών, ακόμα κι όταν χάνανε.? Σχεδόν όλες! Ε αυτό με τον Μπάνε, τον Σούλη, τον Μάτζικ και τους άλλους θα το δείς και φέτος και προσωπικά το προτιμώ απο τα εκατομμύρια..

Και στην τελική αν ακόμα έχεις τις αμφιβολίες σου για το αν θα στηρίξεις επιτέλους αυτή την προσπάθεια, κοίταξε καλά αυτή την φωτογραφία. Ίσως έχει κάτι να σου πεί..."
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Πάντως η κατάσταση πρέπει να είναι πολύ τραγική για να θέλουμε να πάρουμε για βασικό άσσο τον Γκάλογουεϊ των 7,2 πόντων και του 28% στα τρίποντα στη 10η ομάδα του πρωταθλήματος και να έχουμε και σε αυτόν απόσταση στο οικονομικό...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άσσος είναι αυτός? γιατί τον είχα για off guard από το 1 ως το 3? κάτι σαν εκείνονα που ήθελε κάθε χρόνο ο ΣΟύλης που παιζε Καβάλα και στην Partizan (νομίζω καταλάβατε ποιόν λέω, δε θυμάμαι όνομα, που δεν ήταν αμερικανός από κάπου αλλού)
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Κατάλαβα ποιον λες..Ένα δίμετρο γκαρντ, από χώρα της Βαλτικής πρέπει να ήταν αν θυμάμαι καλά..Τέλοσπαντων, ναί όντως κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ο Γκάλογουεϊ και ο Σούλης γουστάρει τέτοιους παίχτες πολυθεσίτες (ή αναγκάζεται γιατί δε μπορεί να πάρει 2-3 λόγω αφραγκίας), αλλά ο συγκεκριμένος δε νομίζω να είναι ούτε Πέιν ούτε Κάρτερ (αν για εκεί τελικά προορίζεται..)

Άσσος πέρυσι στον Απόλλωνα ο Ελ-Αμίν έπαιζε..? Δε ξέρω, προτιμώ πιο "καθαρούς" παίχτες γενικά..Έναν καθαρό άσσο και ένα 2-3άρι τουλάχιστον. Δε μου γεμίζει και το μάτι ο συγκεκριμένος..Είμαι περίεργος πάντως τι σόι βασικούς θα πάρουμε..Από τον Αρκαδικό π.χ δίνουμε περισσότερα για αμερικανούς..?? Θα πάρουμε δηλαδή καλύτερους από αυτόν τον Άσκια Μπούκερ που πήραν σήμερα οι Αρκάδες που είχε 17,2 πόντους και 3 ασίστ μ.ο στο Κολοράντο..?

[youtube]38DNhXxLHno[/youtube]
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Εντάξει, το basketplus γράφει πως τον Γκάλογουεϊ τον θέλουμε τελικά για βασικό άσσο..Mας βλέπω να μας περνάει και το Ρέθυμνο φέτος... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν τον έχω δεί ποτέ μου αλλά για περιφερειακός γενικά καλός φαίνεται. βέβαια ούτε πλάγιος είναι (θα πάρει βασιλειάδη για βασικό?), αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ 100%. ο ΠΑΟΚ το καλύτερο μπάσκετ το έπαιξε με τον Cooper όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να βρούμε Point Guard. Μην ξαναγυρνάμε τις συζητήσεις 3-4 χρόνια πίσω. Και ναι, για όσους με προλάβουν, υπάρχουνε Point guards στα λεφτά που δίνουμε. όχι Cooper, οκ, αλλά πάντα υπάρχουν λαβράκια.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Ακριβώς αυτό! Ξεκάθαροι ρόλοι μέσα στο γήπεδο..Μη γυρίσουμε σε εποχές Γκρέι, Ράιτ και Χάτσερ είναι πραγματικά κρίμα..Μπάι δε γούεϊ το Ρέθυμνο έκλεισε Γιαννόπουλο. Και τι δε θα έδινα να είχαμε Γιαννόπουλο πίσω από αμερικανό στο 3 αντί για Σαλούστρο και Δέδα. Αλλά είπαμε...Είναι καλά παιδιά, έχουν δεθεί με την ομάδα, λέμε πως κρατάμε τον κορμό κτλ κτλ... :evil:
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Νομίζω πάντως πως φέτος αυτοπαγιδευτήκαμε και φάγαμε όλο το καλοκαίρι περιμένοντας τον Σαββίδη, ενώ υπήρχαν παίχτες μέσα στα πόδια μας που μπορούσαμε να αποκτήσουμε εύκολα, όπως κάναμε πέρυσι από νωρίς. Π.χ σαν αντι-Κάρτερ ιδανικός θα ήταν ο Άλεξ Χάρις των Τρικάλων (έκλεισε Ιταλία) και για σέντερ μια χαρά μου έκανε (και πολύ καλύτερος του Βον), ο Κόλεμαν του Πανιωνίου που είχε παίξει και Καβάλα πιο παλιά..Δε ξέρω, περιμένουν ακόμα τον Σαββίδη για να κάνουν πενταπλό χτύπημα Βουγιούκα-Μαυροειδή-Βασιλειάδη-Μπανκς-Μιλιεντίγεβιτς...??? :? :roll: :P
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o Coleman de mou aresei katholou by the way. An kleisei o Langford, theloume psilo styl Naymick (xoris ta faul tou) :geek:. Kali amuna psila kai 8 skoupidia ana mats sigoura.

Stin perifereia an pareis Galloway, eisai poli gematos alla thes POINT GUARD.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Πολύ γεμάτος...? :shock: :o

Με Δέδα στα 35 του και ανύπαρκτο αμυντικά. Με Σαλούστρο μη εξελίξιμο και ανύπαρκτο επιθετικά. Με Χαραλαμπίδη αμφίβολο. Με Λιάπη αόρατο στο ροτέισον. Με μηδέν αθλητικότητα και αν πάρεις και Γκάλογουεϊ μηδέν σε πλαγιοκόπηση και μηδέν σε μακρινό σούτ...Και φυσικά χωρίς 3ο πλέι-μέικερ...Πολύ γεμάτος...??? :o :shock:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Tsohlas, Duvnjak, Liapis, Xaralampidis, basikos PG, Galloway, Dedas, Saloustros. not bad. Dld oi alloi ti exoune?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”