27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Οχι ρε ψηλα, τον μακ όλο γι αυτον τον κατηγορούμε
Βλέπει γήπεδο το παλικάρι
- Panos Fanfaras
Πολλα μπραβο για την εμφανιση και την ασσιστ. Εχεις πολυ μελλον και με πολλη δουλεια θα βοηθησεις την ομαδα.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MANIAKOS έγραψε:Οχι ρε ψηλα, τον μακ όλο γι αυτον τον κατηγορούμε

- painkiller4

ξεκίνησε αριστερό χαφ γυρνώντας να μαρκάρει μεχρι και τη γωνία της περιοχής, έκανε τα ανεβάσματα του, συνέχισε ως δεύτερο φορ που θα πίεζε μέχρι που έσκασε.
στο μεσοδιάστημα έβγαλε και ασσίστ για...δυο (αν δεν την έπαιρνε ο μακ ακολουθούσε ο μπερμπάτοφ
).
Μόνο μπράβο και αν δείξει ότι πέρα απο τα ανεβάσματα, έχει και τις επιστροφές σε ματς με πιο αδύνατους αντιπάλους, τότε η θέση του αριστερού χαφ βρίσκει μια... μονάδα απο εκεί που δεν το περιμέναμε και που μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, με αξιώσεις!
στο μεσοδιάστημα έβγαλε και ασσίστ για...δυο (αν δεν την έπαιρνε ο μακ ακολουθούσε ο μπερμπάτοφ

Μόνο μπράβο και αν δείξει ότι πέρα απο τα ανεβάσματα, έχει και τις επιστροφές σε ματς με πιο αδύνατους αντιπάλους, τότε η θέση του αριστερού χαφ βρίσκει μια... μονάδα απο εκεί που δεν το περιμέναμε και που μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, με αξιώσεις!
- Μπαρκαρούτσος
Παλικαρι εισαι,εχεις ψυχη αλλα και αξια,εκμεταλευεσαι ολες τις ευκαριες που σου δινει ο κροατης.
Μπραβο ρε Γιανναρε.
Μπραβο ρε Γιανναρε.
Μπραβο ρε παλικαρε..!
Πολυ μεγαλο παιχνιδι σημερα εκανες..
Μαγικη ασσιστ..
keep going!!!
Πολυ μεγαλο παιχνιδι σημερα εκανες..
Μαγικη ασσιστ..
keep going!!!

- pisakaipoupoula
τρομερή ασσίστ!!Δεν του το'χα...στην αρχή νόμιζα την έβγαλε ο Τζαβέλλας κ έτριβα τα μάτια μου
- kataramenos5
Μου χαλασε τ ονειρο ο ατιμος.K_geo έγραψε: στο μεσοδιάστημα έβγαλε και ασσίστ για...δυο (αν δεν την έπαιρνε ο μακ ακολουθούσε ο μπερμπάτοφ).

- efthimis_paok