Ποιος λαος ρε...αντε ρε ξεκολλατε με την πιπιλα...ο λαος και ο λαος...ουτε 3 ατομα δεν επρεπε να ειχε η τουμπα...buffos έγραψε:Να σημειώσουμε και την μεγάλη εμφάνιση του λαού.. Όμοια με της ομάδας......
Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος, 3/6, 20.30, NS1 & 1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος, 3/6, 20.30, NS1 & 1HD
-
Πραγματικα ζηλευω αυτους που δεν ειδαν το παιχνιδι.
Τι μαλακια εκανα και το ειδα;
Εχω ξενερωσει απιστευτα πολυ.
Τι μαλακια εκανα και το ειδα;
Εχω ξενερωσει απιστευτα πολυ.
Σωστος ουτε απο τηλεοραση δεν μπορεις να δεις αυτο το πραγμα..οχι και να πας στο γηπεδο...
- aisiodoksos
Για να φτασεις στην κορυφη πρεπει να ξεκινησεις απο τον πατο....Φετος πιασαμε πατο...τα λογια ειναι περιττα ... ανασυγκροτηση , καλη δουλεια και του χρονου να ειμαστε δυνατοι...
υγ. μεσα απο τις σταχτες θα αναγεννηθουμε..
υγ2. υπαρχει και η θετικη πλευρα...θα δουμε την καψουρα μας νωριτερα
υγ3. δυστυχως προβλεπω διασυρμο με τριπολη..οι ποδοσφαιριστες μας δεν εχουν το ειδικο βαρος για να φορανε αυτη τη φανελα (οχι ολοι φυσικα , αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ).
υγ4. αχ ρε πουλεν (κων/νιδη) τι ατυχια ειναι αυτη ρε παλικαρε μου...του χρονου νομιζω οτι θα λαμψεις ..εισαι οτι καλυτερο εχει βγαλει η ακαδημια μας κατα την προσωπικη μου αποψη.
υγ5. στις τρυπες μας τωρα και ας αφησουμε τον Φρανκ να οργανωσει την ομαδα...ελπιζω ο κοσμος να μην περιμενει να δει μεταγραφες για να παει στο γηπεδο αλλα να αρχιζει να θωρακιζει ξανα την ομαδα με την παρουσια του.
υγ6. με γεματη τουμπα ολα γινοντουσαν θεωρω.
υγ. μεσα απο τις σταχτες θα αναγεννηθουμε..
υγ2. υπαρχει και η θετικη πλευρα...θα δουμε την καψουρα μας νωριτερα

υγ3. δυστυχως προβλεπω διασυρμο με τριπολη..οι ποδοσφαιριστες μας δεν εχουν το ειδικο βαρος για να φορανε αυτη τη φανελα (οχι ολοι φυσικα , αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ).
υγ4. αχ ρε πουλεν (κων/νιδη) τι ατυχια ειναι αυτη ρε παλικαρε μου...του χρονου νομιζω οτι θα λαμψεις ..εισαι οτι καλυτερο εχει βγαλει η ακαδημια μας κατα την προσωπικη μου αποψη.
υγ5. στις τρυπες μας τωρα και ας αφησουμε τον Φρανκ να οργανωσει την ομαδα...ελπιζω ο κοσμος να μην περιμενει να δει μεταγραφες για να παει στο γηπεδο αλλα να αρχιζει να θωρακιζει ξανα την ομαδα με την παρουσια του.
υγ6. με γεματη τουμπα ολα γινοντουσαν θεωρω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε συ ριζλα πλάκα μας κάνεις; Που είναι η Μόνικα ρε φίλε;
Ο κοσμος αμα δεν δει κινησεις,δεν προκειται να πατησει εξω απο την Τουμπα και πολυ καλα θα κανει. Θα ξαναγυρισει στο γηπεδο μονο οταν καταλαβει οτι η κοροιδια τελειωσε.
Πηγαμε σαντορινη και μαυρισε λιγο...Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε συ ριζλα πλάκα μας κάνεις; Που είναι η Μόνικα ρε φίλε;

Βρήκες τον υπαίτιο που τραβάει τους αλλους πίσω...τσιριγώτης έγραψε:Παιχταρα μουnothu έγραψε:Εσύ παλι βρηκες ποιος φτάιει ε.... Σε όλα τα πλέι οφ ο Τζιόλης φαίνεται σαν τον Τσάβι μπροστά στους υπολοιπους.τσιριγώτης έγραψε:Αφού έχουμε τον τζιολη βασικό κ αναντικαταστατο φαντάσου. Και μερικοί τον έχουν κ για παιχταρα, φαντάσου. Κατάντια
Και πέρσι και φέτος...
-
Αυτο το πραγμα δεν ειναι ΠΑΟΚ. Οχι ρε μλκες δεν γινεται. Ντροπιαζετε την Τουμπα και την φανελα.
Πραγματικα αν φορανε παντελονια οι 2 που ειναι οι κυριοι υπευθυνοι ας εμφανιστουν να πουν μια συγγνωμη γιατι πληρωνονταν για να κανουν αυτο το ξεφτιλικι που ντροπιαζει την ιστορια του ΠΑΟΚ.
Πραγματικα αν φορανε παντελονια οι 2 που ειναι οι κυριοι υπευθυνοι ας εμφανιστουν να πουν μια συγγνωμη γιατι πληρωνονταν για να κανουν αυτο το ξεφτιλικι που ντροπιαζει την ιστορια του ΠΑΟΚ.
Τι έγινε αγαπητέ αισιοδοξε.. Ούτε εγώ δεν θα τα έβλεπα τόσο μαύρα.. Που εσύ που έβλεπες παντού ροζ πεταλούδες [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Ασχολησου με το λαο εσυ και πες μας λιγο για το ζηση...
sourmenetes
Ασχολησου με το λαο εσυ και πες μας λιγο για το ζηση...
sourmenetes
- sourmenetes
- Moderator