Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Δεν στέλνεις κάναν άσβερκο Τσετσένο καλύτερα απ το να μαγκίζεις τζάμπα απ τα φατσομπούκια;;;
Ο Π.Α.Ο.Κ. κατάντησε έρμαιο του κάθε γενίτσαρου κόρακα μέσα-έξω πλέον & με όποιον αντίπαλο!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Ξυπνάάάάττεεεεεε χωριανοοοοοοίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. κατάντησε έρμαιο του κάθε γενίτσαρου κόρακα μέσα-έξω πλέον & με όποιον αντίπαλο!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Ξυπνάάάάττεεεεεε χωριανοοοοοοίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι ακριβώς γουστάρετε,θα με τρελάνετε?
Μικρέ όταν πίνουμε δεν πιάνουμε το πληκτρολόγιο και δεν γράφουμε ότι μας κατέβει.
ο γιός του Ιβάν είσαι,δεν είσαι ο alp920.Σύνελθε.Πέρα από τον εαυτό σου εκθέτεις και τον πατέρα σου και πάνω από όλα την ομάδα.
τι είναι αυτά. Πέστα με τους φίλους σου αλλά όχι δημόσια.
Μικρέ όταν πίνουμε δεν πιάνουμε το πληκτρολόγιο και δεν γράφουμε ότι μας κατέβει.
ο γιός του Ιβάν είσαι,δεν είσαι ο alp920.Σύνελθε.Πέρα από τον εαυτό σου εκθέτεις και τον πατέρα σου και πάνω από όλα την ομάδα.
τι είναι αυτά. Πέστα με τους φίλους σου αλλά όχι δημόσια.
Βασικά, επειδή ο λογαριασμός του, είναι ιδιωτικός, με τους φίλους Του τα λέει, απλά οι φίλοι του τον έδωσαν... Το έπιασες;
SM-G935F
SM-G935F
- john4serres
Τα σαιτ πήραν φωτιά όμως από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
πιλότε αν εγώ ανεβάσω στον ιδιωτικό λογαριασμό μου μια φωτό με το παπάρι μου φόρα παρτίδα και γίνω βούκινο θα φταίω πρώτα εγώ ή οι φίλοι μου?
- john4serres
- Sick Bastard
Είδα την ανάρτηση χωρίς να είμαι φίλος του.

Ένα χρόνο πριν:

Ένα χρόνο πριν:
obanebane έγραψε:bigpoytses.
Αντι να μιλας πολυ στα μεσα μιλα λιγο με τον πατερα σου και αποφασιστε επιτελους τι θελετε να κανετε με τον ΠΑΟΚ.
Mīngus έγραψε:Αυτή η βλαχοποζεριά με τα ίνσταγκραμ και τις σέλφι και τα γελάκια έχει κυριεύσει και την Τούμπα.
Εκφυλιστική αλλοίωση του DNA του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτσή. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε παιδότοπος ούτε καφετέρια.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
το να "κατηγορούμε" εναν 25χρονο για το γεγονός ότι έχει συχνή χρήση των social media, ειδικά μέσα απο ένα φόρουμ, εν ετει 2016 που το 2,5 ετων κοριτσακι μου εχει ηδη μαθει να ξεκλειδώνει το κινητό και να μπαίνει youtube-peppa pig
, την ίδια ώρα που ο 80 ετών πατέρας μου ζητάει απο τη μάνα μου να του διαβάσει τα sms, είναι λίγο τι άτοπο.
αλλά οκ, να έχουμε να λέμε κάτι...

αλλά οκ, να έχουμε να λέμε κάτι...

...και γιος του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. βέβαια... 
Edit: Ααα, Πέτρο, τώρα πλέον κατάλαβα ποιοι τρώνε (και πίνουν) και που ακριβώς...

Edit: Ααα, Πέτρο, τώρα πλέον κατάλαβα ποιοι τρώνε (και πίνουν) και που ακριβώς...

ε και άλλα δημόσια πρόσωπα έγραφαν στα social media ότι θα σκίσουν μνημόνια, άλλα ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι φιλοξενούμενος και κλόουν κτλ κτλ....Marianov6 έγραψε:Μονο που δεν ειναι ενας οποιοσδηποτε 25χρονος, δημοσιο προσωπο ειναι
ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...

και στην τελική τι κακό είπε; πρώτον ότι παίζαμε 10 εναντίων 12 (λάθος, εναντίων 14 είμασταν αλλά τεσπα) και ότι αυτούς τους γράφουμε στα @@ μας τα δυο.
δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αλήθειες είπε το παιδί!!!