Αστερας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 10/1-19:30,NS1 & NS1HD
- pirate_salonica
Re: Αστερας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 10/1-19:30,NS1 & NS1HD
Θα τολμήσω και θα το πω: Είμαστε πολύ ορκ αν μας φταίει η διαιτησία,σ'ένα ματς που η πρώτη τελική μας ήταν στο 20'!
- maikopoulos
Σφαγή σε συνδυασμό με τραγική εμφάνιση... Και εις άλλα με υγεία.
- Kostomanolis
Αντε και γ@μηθειτε που πληρωνω και nova για να σας βλεπω....
Διαιτητής σφαγέας δε λέω αλλά ειμαστε τελείως για τον μπεο όλη η ομάδα
- Καπετάνιος
Να χάνεις 3-0 στο ημίχρονο στη Τρίπολη ενώ πηγαίνεις για πρωτάθλημα και να σου φταίει η διαιτησία που για να λέμε και του στραβού το δίκιο διόρθωσε τη μλκια του πέναλτυ με το οφσαιτ που έδωσε και δεν ήταν.
ΥΓ. Δε βλέπω από νόβα. Τι λέει;
ΥΓ. Δε βλέπω από νόβα. Τι λέει;
Εγώ που είμαι Ορκ μου φταίει και η ομάδα ΑΛΛΑ 1απ όλλα η διαιτησία που σε @μάει σήμερα!
- Kostomanolis
- Μπαρκαρούτσος
Αν δεν ήμουν mod, ίσως να μην έβλεπα το β', αλλά πρέπει να γράψω κάτι όταν ανοίξω το post-game.
Εγώ λυπάμαι τους ΠΑΟΚτσήδες που έχουν Nova για να βλέπουν τα εκτός...
Εγώ λυπάμαι τους ΠΑΟΚτσήδες που έχουν Nova για να βλέπουν τα εκτός...
Αρισκ μας δουλευεις ρε συ???? 3 τεμαχια τρωμε απο καθαρες φασεις. η ομαδα ειναι τραγικη. λαθος πασες , γεμισματα οπου να ναι , η αμυνα δεν υπαρχει πουθενα.. ο καλογερο μας φταιει για αυτα??
- hasio_john
Εντάξει .... ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Ας ταμπουρωθούμε όλοι πίσω μπας και γλυτώσουμε την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Υ.γ. Όπως επίσης και ΜΑΥΡΗ σελίδα για την ιστορία του Ελλ. ποδοσφαίρου μιας και τα όργια που βλέπουμε είναι απίστευτα!
Ας ταμπουρωθούμε όλοι πίσω μπας και γλυτώσουμε την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Υ.γ. Όπως επίσης και ΜΑΥΡΗ σελίδα για την ιστορία του Ελλ. ποδοσφαίρου μιας και τα όργια που βλέπουμε είναι απίστευτα!
δυστηχως το βλεπαμε και το λεγαμε μονο εμεις...hasio_john έγραψε:Αδερφέ,ΝΑΙ η διαιτησία είναι έτσι όπως την ξέρουμε και είναι ακριβώς όπως την περιμέναμε στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος! Σιγά μην τον παιδοβούβαλο καθόταν έτσι άπραγος.arisk έγραψε:Καλά ρε είστε σοβαροι, σχολιάζετε το ματς σαν να μην τρέχει τίποτα και ασχολείστε "με την απόδοση της ομάδας"...; Εδώ ο διαιτητής μας εχει πάρει απο τον κωλο χωρίς σάλιο και εσείς ασχολείστε με τον Τζανδαρη και τον Σανκαρε...;
ΑΛΛΑ και από την άλλη είμαστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ ... ΤΡΑΓΙΚΟΙ ... ΤΡΑΓΙΚΟΙ!! Πήγαμε με την ουρά στα σκέλια μέσα λες και είμαστε γυναικεία ομάδα!
Ο Τζανδάρης δεν μπορεί να δώσει σωστή πάσα στα 2 μέτρα! Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν είναι?? Ή κάνω λάθος!
Λάθος η αλλαγή του Γκολάσα .. ΜΕΓΑΛΟ λάθος! Τον Σάλπι έπρεπε να βγάλει ή τον Μαντούρο!
Πλέον μόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ θα βοηθήσει για την ανατροπή!
Καταλάβατε τώρα γιατί μερικοί φωνάζαμε για γρηγορότερες μεταγραφές! Ήταν φανερό πως με τους ίδιους παίχτες ΔΕΝ θα συνεχιζόταν το σερί! ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ. ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ!!
αλλοι βλεπανε και λεγανε οτι τα πιτσιρικια ειναι αρκετα..μεγαλε ΠΑΟΚ με το ενα χερι χτιζεις και με το αλλο συνγκρεμιζεις
Επιστημονική σφαγή με τραγική εμφάνιση, μια ομάδα χωρίς κέντρο, άμυνα και ταχύτητα.
Απλά μηδέν απο μηδέν, μηδέν.
και άει στον @@αολο.

Απλά μηδέν απο μηδέν, μηδέν.
και άει στον @@αολο.