Από οτι έψαξα,δεν είχε θλάση ο Μάρτενς..Κάτι ενοχλήσεις στην πλάτη μόνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μάρτενς;
14.Facundo Abel Pereyra
Re: 10.Facundo Abel Pereyra
Realcon έγραψε:Για τα επόμενα παιχνίδια.gvpaok89 έγραψε:Τι αν υπολογιζεται; Για την σεζόν;
ΥΣ. Τζειμς-Μποντ το κάναμε το θέμα
Για τον φανουρη δεν ειπαν οτι μια παλια θλαση (!) δεν ειχε επουλωθει σωστα και θα εμενε εξω καμια εβδομαδα ;
Hδη παμε στην 3η εβδομαδα και ο παιχτης ακομα δεν ειναι ετοιμος..
Καποιος μας δουλευει..

Hδη παμε στην 3η εβδομαδα και ο παιχτης ακομα δεν ειναι ετοιμος..
Καποιος μας δουλευει..
Δεν έχει θλάση ο Περέιρα
Ο Αργεντίνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αποδείχθηκε ότι δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες μέρες ο Φακούντο Περέιρα, παρά την ειδική θεραπεία που ακολουθούσε, οδήγησαν τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη να τον υποβάλει σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν κουβαλά κάποια θλάση από το παρελθόν.
Τελικά, αποδείχθηκε ότι έχει μία εξόστωση, ένα «αγκάθι» ουσιαστικά, που του δημιουργεί οιδήματα όταν καταπονείται στις προπονήσεις ή στους αγώνες. Με αυτή την κατασκευαστική ιδιαιτερότητα κάνει εδώ και χρόνια καριέρα και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει από ‘δω και πέρα.
Πρακτικά, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει ένα χαλαρό πρόγραμμα για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 69205.html
Ο Αργεντίνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αποδείχθηκε ότι δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες μέρες ο Φακούντο Περέιρα, παρά την ειδική θεραπεία που ακολουθούσε, οδήγησαν τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη να τον υποβάλει σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν κουβαλά κάποια θλάση από το παρελθόν.
Τελικά, αποδείχθηκε ότι έχει μία εξόστωση, ένα «αγκάθι» ουσιαστικά, που του δημιουργεί οιδήματα όταν καταπονείται στις προπονήσεις ή στους αγώνες. Με αυτή την κατασκευαστική ιδιαιτερότητα κάνει εδώ και χρόνια καριέρα και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει από ‘δω και πέρα.
Πρακτικά, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει ένα χαλαρό πρόγραμμα για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 69205.html
- ΑποστόληςΑ
"εξόστωση" λέει... απ' οτι καταλαβαινω (χωρις να ξερω), μαλλον προκειται για καποια μονιμη δυσπλασια καποιου οστου με αποτελεσμα να του προκαλουνται μικροενοχλησεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί πονάει; Κόπωση νεύρου;
Odi έγραψε:
- ΑποστόληςΑ
-
Asimos
Εξόστωση έχω κι εγώ στο μηρό. Δεν με ενοχλεί αλλά φυσικά δεν είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Θυμάμαι ο ορθοπεδικός που το βρήκε κάπου στα 15 μου, μου είπε "μην είσαι μ@λ@κ@ς, θα το κάνεις επέμβαση όταν πας φαντάρος να πάρεις καμιά άδεια".
Το καλοκαιράκι γαρ εγγύς...
Θυμάμαι ο ορθοπεδικός που το βρήκε κάπου στα 15 μου, μου είπε "μην είσαι μ@λ@κ@ς, θα το κάνεις επέμβαση όταν πας φαντάρος να πάρεις καμιά άδεια".
Το καλοκαιράκι γαρ εγγύς...
- ΑποστόληςΑ
- billospaok_4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
με τα βαρια κορμια του ατρομητου πισω παντως
σε θεωρω πολυ πιθανο anytime scorer σημερα
σε θεωρω πολυ πιθανο anytime scorer σημερα