Να μου πεις ότι κάτι περιμένεις.... θα το δεχτώ!!!!
Συντόμευε όμως!!!!
φίλε rain δεν είπα τίποτα ύποπτο ούτε προβοκατόρικο και λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι. Συνήθως όταν γράφω κάτι προσπαθώ να εστιάσω στον εαυτό μου και να μη γενικεύω ούτε και να διεκδικώ μαζικότητα στην άποψη που έχω για να την ενισχύσω. Επί της ουσίας , είναι λογικό όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε "σωτήρας" να είσαι διατεθειμένος να δείξεις περισσότερη "καλή πίστη" από ότι συνήθως. Να παραβλέψεις πράγματα, να δώσεις πίστωση χρόνου , να χαλαρώσεις λίγο τα αντικειμενικά σου κριτήρια σχετικά με το τι είναι σωστό και τί είναι λάθος.rainmaker έγραψε:Ποιοι τυφλοι ονειροπολοι ρε παιδια θα με τρελανετε; απ την πρωτη μερα γκρινια ειχε ο Ιβαν. Χαλαρωστε λιγο σας εχει παρασυρει μερικους ο φοβος να μη χαρακτηριστουμε προβατα.
Για ποια τυφλη στηριξη λεμε;
ΑΛΛΟ αν οι μαλακιες συνεχιζονται και η γκρινια λογικα μεγαλωνει.
Που επιμενω μπορει να λεμε οτι φταιει η κεφαλη αλλα απο αλλου γινονται
Υγ. Το γεγονος πως υπαρχουν αντιθετες αποψεις ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα να μιλα για υποπτη στηριξη, "γραμμες" και φρουρους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ. Προβοκατορικες ατακες του χειριστου συνδικαλιστικου ρεπερτοριου ΔΕΝ εχουν χωρο στο paokmania.
Ε εντάξει ...paokovios1974 έγραψε:Σαν παρατημενες γκομενες κανετε ορισμενοι,και σεις εχετε μια αγωνια μην πει κανεις κατι καλο πεφτετε να τον φατε βρε αντε παντε καμια βουτια λεω γω
Δεν αναφερομουν σε σενα στο υστερογραφο αδερφε. Αλλου πηγαινε. Με τη διαφωνια σου δεν εχω προβλημαgiapas έγραψε:φίλε rain δεν είπα τίποτα ύποπτο ούτε προβοκατόρικο και λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι. Συνήθως όταν γράφω κάτι προσπαθώ να εστιάσω στον εαυτό μου και να μη γενικεύω ούτε και να διεκδικώ μαζικότητα στην άποψη που έχω για να την ενισχύσω. Επί της ουσίας , είναι λογικό όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε "σωτήρας" να είσαι διατεθειμένος να δείξεις περισσότερη "καλή πίστη" από ότι συνήθως. Να παραβλέψεις πράγματα, να δώσεις πίστωση χρόνου , να χαλαρώσεις λίγο τα αντικειμενικά σου κριτήρια σχετικά με το τι είναι σωστό και τί είναι λάθος.rainmaker έγραψε:Ποιοι τυφλοι ονειροπολοι ρε παιδια θα με τρελανετε; απ την πρωτη μερα γκρινια ειχε ο Ιβαν. Χαλαρωστε λιγο σας εχει παρασυρει μερικους ο φοβος να μη χαρακτηριστουμε προβατα.
Για ποια τυφλη στηριξη λεμε;
ΑΛΛΟ αν οι μαλακιες συνεχιζονται και η γκρινια λογικα μεγαλωνει.
Που επιμενω μπορει να λεμε οτι φταιει η κεφαλη αλλα απο αλλου γινονται
Υγ. Το γεγονος πως υπαρχουν αντιθετες αποψεις ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα να μιλα για υποπτη στηριξη, "γραμμες" και φρουρους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ. Προβοκατορικες ατακες του χειριστου συνδικαλιστικου ρεπερτοριου ΔΕΝ εχουν χωρο στο paokmania.
Ο Σαββίδης ως τώρα έχει δείξει μια αξιοσημείωτη ακρίβεια και αποφασιστικότητα σε όλους τους στόχους που έχει στην Ελλάδα , εκτός από το ποδοσφαιρικό. Η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει τελικά και ο καθένας τελικά θα πάρει τη θέση που του αρμόζει. Αυτό τα λέει όλα, είτε για τους "ψύχραιμους" είτε για τους "ανυπόμονους γκρινιάρηδες"
Κουβέντα για το θέμα να κάνουμε όση θες , αν κσι ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Απλά μη μου λες για προβοκάτορες και τέτοια παρόμοια , γιατί η μέχρι τώρα παρουσία μου στο φορουμ δε νομίζω να είναι τέτοια.
Ωστόσο , δώσε μου το δικαίωμα να είμαι πλέον πολύ επιφυλακτικός και σκεπτικός τόσο για τις προθέσεις όσο και για την ικανότητα-δυνατότητα του Σαββίδη να μας πάει ψηλά.
Από που προκύπτει ότι ο Λίνο ζητάει τον ουρανό με τα άστρα;mpouJr έγραψε: επειδη ο Λινο ζηταει τον ουρανο με τα αστρα......
Λάθος έκανα, δεν πάει αργά, πάει τρέχοντας να γίνει ίδιο με το τόπικ του Σάλπι.Αυτό το τόπικ, με αργά αλλά σταθερά βήματα γίνεται ίδιο με το τόπικ του Σάλπι.
Γεια σου αδελφέ Κατερινιώτη!kotsidas9 έγραψε:Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,
Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?
Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..
από kataramenos5 » Δευτ Νοέμ 26, 2012 1:42 am
Ιβαν όπως κατάλαβες κι εσύ νύχτα θα φύγεις...![]()