Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από barlow4 »

συμφωνω κ εγω.δε σβηνεις σχολιο.διορθωσε το.αν προκειται για το παραπανω κ επαιξε μονο η λεξη βλακας τι να πω.να φερουμε το ζαμπουνη να γραφει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:το παλευω.βαρεθηκα με το διχασμο.
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι αρδ.
μετα ειναι η παντελης ελλειψη ρεαλισμου απο πλευρας διοικησης και κοσμου.
η αρρωστη ατμοσφαιρα.πως μπορει να αλλαξει αυτο δεν ξερω.
ηρθε ο στεφενς τον εφαγαν οι αρδ ακολουθησαμε.τι θα αλλαζε με εναν επομενο νεο φιλοδοξο ευρωπαιο.στην πρωτη στραβη τα ιδια θα ειχαμε.ραβε ξηλωνε.
οσο γι αυτα που λεει ο σερα εγω δεν τα ξερω.εχω την εντυπωση οτι ο αναστασιαδης δεν εχει κονε με μανατζερ.αν ξερει κατι ας μου ανοιξει τα ματια.στα υπολοιπα διαφωνω.τσουβαλιασμα ειναι.επισης δεν εχει κονε με αρδ.δεν τον πανε.αυτο εγω το γουσταρω.πως μπορει να αλλαξει αυτη η μιζερια κ ο διχασμος.πες ρε σερα να μαθω κ εγω.
οι μανατζερ πανε με το βρυζα μπαρλοου...

η μιζερια και ο διχασμος θα αλλαξει καταρχην με τη φυγη ολων των φθαρμενων προσωπων απο τη διοικηση της παε...
οταν ο προεδρος μου με μιλαει για βηματα μπροστα και αλλες φαμφαρες στο συλλαλητηριο και οι κινησεις του ειναι να μιλα στα καπακια για στηριξη στο ζαγορακη/βρυζα,για αυτογκολ στην υποθεση των χαμενων βαθμων και να φερνει και τον αγγελο για να φτιαξει ομαδα πρωταθλητρια μαζι με τον αποτυχημενο πολλακις τι να πω...

το μεγαλυτερο επος ειναι που στην ανακοινωση προσληψης του αγγελου βαζουν τον στεφενς σε μια περιοδο δυο "πειραματικων" χρονων...

τους λογους που ο αγγελος δεν κανει για την ομαδα τους ανελυσα πιο πανω...χαρακτηριστικο ειναι οτι οποιοι μιλανε για αγγελο μενουν στο παθος και στην ομαδα που θα βγαζει ΠΑΟΚ...για εξελιξη πιτσιρικιων,για τακτικες,για ποδοσφφαιρο τιποτα...

και κλεινω ξαναλεγοντας αν κατι δεν μπορω να του συγχωρεσω με τιποτα του αγγελαρα ειναι οι πλατες στον γουμενο...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Βαν στο SeRa4 τώρα.... !!!

(προφανώς κ κάνω πλάκα φίλε) ..

κατηγορείς δοσοληψίες ....

Είσαι σίγουρος ότι ξες τι λες ?

Εισαι σίγουρος ότι δεν θα ξεπουλήσει το σπίτι σας η μάνα σ η ο πατέρας σ για να πληρώσει την αγωγή ότι κάποιος ενήργησε για να χάσει ο ΠΑΟΚ ?

Πολύ φιλικά φίλε....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βοηθησε με φιλε μου να καταλαβω τι εννοεις οταν λες οτι κατηγορω για δοσοληψιες για να μπορεσω να απαντησω 8-)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Το προφανές ....

Κ όχι μόνο από σένα αλλά κ όποιον έκανε κάτι εις γνώσιν του ...κ ας έχανε ο ΠΑΟΚ ....
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εννοω για όποιον είπε κάτι Sera4 ..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να είσαι καλά Sera 4, γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις και φοβίες και δεν είχα προλάβει να διαβάσω καλά το ποστ σου!!

Ken οι αρδ πάνε με ΖΒ και αν γίνει τεχνικός διευθυντής οι μαντζαράιοι θα κάνουν ούτως ή άλλως πάρτυ, και κανένας Άγγελος δεν μπορεί να το εμποδίσει.

Στα θετικά ότι και εγώ πιστεύω ότι ήταν προειλημμένη η απόφαση για Άγγελο.. Θα έδινα πολλά για να μάθω τί συζητούσαν 3,5 ώρες με τον ΙΒΑΝ, οικονομικά πάντως όχι.

Τεχνικά και προπονητικά είναι πισωγύρισμα και η χρονιά χαμένη πιστεύω...
Στρατηγικά και για ξεσκαρτάρισμα και να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να τακτοποιηθούν οριστικά θέματα στρατηγικής προετοιμασίας και χρεών ίσως...

Και επειδή ο ΙΒΑΝ μόνο "βλάκας" δεν είναι τελικά SERA4
1) Ενδεχόμενη αποτυχία Άγγελου κερδισμένος ο ΙΒΑΝ ("δεν ακούω κανένα σας πια" θα πει)
2) Χαμηλό μπάτζετ
3) Ευχαριστημένοι οπαδοί!!!!
4) πιο εύκολα ρίχνεις την ομάδα με Άγγελο αν χρειαστεί λόγο χρεών δεν νομίζεις;;;; ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Χαρά στο κουριάγιο σ Νικόλα να το ψάχνεις "τεχνικα"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν σε πιανω ρε συ φιλε mapogo προσπαθω το τραβαω απο εδω το τραβαω απο εκει αλλα δεν τα καταφερνω...με ειπες οτι κατηγορω για δοσοληψιες και δεν καταλαβαινω ποιον κατηγορω και γιατι γι αυτο σε ζητησα να με εξηγησεις συγκεκριμενα για να σε απαντησω...

τελος παντων δε μαμιεται καλη καρδια 8-)

και για να μην ειμαι και οφ τοπικ αν αληθευουν τα περι βοηθων(Λεωνιδας Δημητρακοπουλος για γυμναστης και Αποστολος Τερζης για τεμρατοφυλακες) τοτε μιλαμε για φουλ επαγγελματισμο... :ugeek:

νικολα τι να σε πω ρε συ...δεν υπαρχει ανθρωπος που να με εχει μπερδεψει περισσοτερο απο τον σαββιδη...μια ζεστη μια κρυο χαλασμενος θερμοσυφωνας ειναι...αλλα λεει τη μια μετα τα αλλαζει, μιλαει για αποτυχια,ευθυνες και ριζικες αλλαγες στη διοικηση και φευγει μονο τσιστιακοφ(παραιτειται ο ιδιος βασικα με τον ιβαν να τον στηριζει με τις δηλωσεις του κιολας) μετα ξαναρχιζει τις φαμφαρες γενικα πιστευω οτι εχει μπερδεψει και ο ιδιος τον εαυτο του...
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Οι πλάτες δεν ήταν για τον γούμενο αλλά για την ομάδα! το ότι περάσαμε περίοδο με πρόεδρο τον γούμενο φέρουμε εμείς ευθύνη, την επομένη της φυγής του Άγγελου ξεκίνησε η καραβιά των μανατζαρέων! Εκτός αν είχαμε φράγκα κι εγώ δε το είχα καταλάβει, επί Ζαγοράκη αν θυμάμαι καλά ξεχρεώθηκαν κάποια απο εκείνα τα συμβόλαια! Δε καταλαβαίνω το μένος με τον Άγγελο ειλικρινά! όλα στο χορτάρι θα φανούν!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Φιλε Sera4...

κάπου δεν μίλησες για μάνατζερς ? ή είναι ιδέα μου ? ¨)

Αν όχι ... αν εγώ κατάλαβα λάθος....άντε κ συγνώμη ...

Χέσε με εμένα.... Μη μασάς ρε φίλε..... Εχεις διοίκηση που έχει άποψη
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Κι ας μου βρεί κάποιος μια ομάδα που απέτυχε τον στόχο της με κόουτς τον Άγγελο.. Όποια κι αν είναι..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

theodoros έγραψε:Οι πλάτες δεν ήταν για τον γούμενο αλλά για την ομάδα! το ότι περάσαμε περίοδο με πρόεδρο τον γούμενο φέρουμε εμείς ευθύνη, την επομένη της φυγής του Άγγελου ξεκίνησε η καραβιά των μανατζαρέων! Εκτός αν είχαμε φράγκα κι εγώ δε το είχα καταλάβει, επί Ζαγοράκη αν θυμάμαι καλά ξεχρεώθηκαν κάποια απο εκείνα τα συμβόλαια! Δε καταλαβαίνω το μένος με τον Άγγελο ειλικρινά! όλα στο χορτάρι θα φανούν!
Δεν υπάρχει μένος αδέλφι ... απλά πιστεύω "ότι δεν μπορεί πια το παιδί" όπως λέει και ο ίδιος. Για "low profile" ΠΑΟΚ, με χαμηλές απαιτήσεις, και χαμηλό μπάτζετ μια χαρά είναι..
Αλλά επιτέλους ας ξεκαθαρίσει πλέον ο ΙΒΑΝ τί ακριβώς θέλει από τον ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Με πολύ μα πολύ σεβασμό φίλε....ξεχνάς κάτι ....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Τί;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”