Νεος Τεχνικός Διευθυντής
Re: Νεος Τεχνικός Διευθυντής για νέα αρχή
Και επίσης πιστεύω ότι οποιοσδήποτε σοβαρός θα ζητήσει να διαχειριστεί ένα συγκεκριμένο μεταγραφικό μπάτζετ και όχι το κλασικό το δικό μας συμφωνείστε με παίκτες και μετά στείλτε στον Ιβάν και στη Μαρία τις συμφωνίες να τις εγκρίνουν
Όπως και να μη μπουκάρει ο ιδιοκτήτης ατο ημίχρονο και αλλα τεσπα ας τ αφήσουμε
Μέχρι τωρα ειμαστε χωριο
Μέχρι τωρα ειμαστε χωριο
-
τσιριγώτης
K_geo είσαι ακόμη ευχαριστιμενος με την διοίκηση; τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου η ανακοίνωση για τδ λέγανε. Τώρα να κράξω ή θα είμαι ο γραφικός γκρινιάρης;
Υ. Γ. :απευθύνομαι σε εσένα γιατί μου έλεγες ότι σου αρκούν αυτά που έλεγε η παε στο θέμα του τδ
Υ. Γ. :απευθύνομαι σε εσένα γιατί μου έλεγες ότι σου αρκούν αυτά που έλεγε η παε στο θέμα του τδ
την θέση μου την εξέφρασα πολύ πρόσφατα. χθές ή προχθές. θεωρώ ότι έχουν ήδη αργήσει. ένα μήνα πρίν έπρεπε να έχει ανακοινωθεί.
αλλά τώρα, αν τον ανακοινώσουν στις 15 του μάη δεν θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου.
το πρόβλημα θα είναι όταν τελειώσει και ο μάης και δεν υπάρχει εξέλιξη. άντε πες, 40 ημέρες φθάνουν για να κάνεις ένα squad. οι 10 θα είναι πρόβλημα.
αλλά τώρα, αν τον ανακοινώσουν στις 15 του μάη δεν θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου.
το πρόβλημα θα είναι όταν τελειώσει και ο μάης και δεν υπάρχει εξέλιξη. άντε πες, 40 ημέρες φθάνουν για να κάνεις ένα squad. οι 10 θα είναι πρόβλημα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ δεν ανησυχώ, Θέλω η επιλογή να είναι η καλύτερη δυνατή και ας χρειαστεί παραπάνω καιρός να κλείσει η υπόθεση. Ας μη γελιόμαστε η θέση του ΤΔ είναι σημαντικότερη και από του προπονητή. Δεν πρέπει να γίνει λάθος στην επιλογή του!
- Μπαρκαρούτσος
-
mbison
-
ron-swanson
Παντως οι μεταγραφες του Φρειτας στον βαζελο ηταν πολυ κακες απ οτι θυμαμαι.
-
τσιριγώτης
Έδωσε και είδηση ο Ιβάν. Ο υιός Σαββίδη με επιτελείο στην Ισπανία για να κλείσουν κάποιες τρύπες στο...προσωπικό!

- Kostas_Peraia4
Αntonio Fernandez!!!!Mακαρι να ειναι αυτος πακετο με Paco Jemez ή ακομα καλυτερα Quique Florez
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ