Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όταν κάποτες κερδίζαμε το γαύρο, λέγαμε "Τα λεφτά δεν παίζουν ποδόσφαιρο!"...

Τώρα γιατί έχουμε την απαίτηση να παίξουν;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είχα προβλέψει ότι θα κερδίζαμε με ένα μόνο γκολ διαφορά, λόγω έλλειψης δύο βασικότατων παικτών (Natkho, Αθανασιάδη) και λόγω προπονητή. Τα πράγματα τελικά εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα, γιατί δεν προέβλεψα ότι η ομάδα δεν θα έμπαινε καν στο γήπεδο.
Απόστολε τώρα παω....γυρεύοντας :) , αλλά για εμένα απουσία είναι και ο Μαντούρο και ο Κατσουράνης ακόμα :shock: . γιατί φάνηκε ότι στο κέντρο ο Μέντεζ της ζελας δεν είχε καποιο αντίστοιχα δυνατό στις μονομαχίες ή στα ψηλά να τον παλέψει ενώ και στα στημένα φαινόταν το πρόβλημα με το κοντό σχήμα που είχαμε... ένας απο τους δυο και θα είχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα....
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος έλεγε:

«Δεν κατηγορώ τον ηλίθιο που βγαίνει να πει κάτι ανόητο!

Κατηγορώ τους ευσεβείς βλαμμένους που θα πιστέψουν εις αυτόν και θα ασπαστούν τις ιδέες του και θα τις μεταβιβάσουν!»
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

?????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μια χαρά μπήκε η ομάδα στο γήπεδο. Απλά αυτά μπορούνε αυτά κάνουνε. Η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση είναι εντελώς αδούλευτη και έχει κάποιους παίχτες που είναι πλέον παλαίμαχοι και άλλους που σε ομάδα πρωταθλητισμού δε κάνουν ούτε για τρίτη αλλαγή. Εγώ δε κατηγορώ κανέναν παίχτη. Όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα που από το 1 ως το 90 τρέχουν σαν χαζοί λόγο φυσικής κατάστασης, που είναι μέτρια αλλα έχει ένα αγωνιστικό πλάνο από το καλοκαίρι και το δουλεύει μέρα με τη μέρα ενώ εσύ δε μπορείς να αλλάξεις πάνω από δυο πάσες στο κέντρο τι να κάνουν οι παίχτες? Πως να βγάλουν πάθος και θέληση όταν δε μπορούν αν κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους? Αυτή είναι η ομάδα όλη τη χρονια και έτσι θα παραμείνει και στα play off. Απλά είναι τόσο χάλι το Ελληνικό πρωτάθλημα που δε φαινόταν τόσο έντονα. Κανένας παίχτης δε φταίει. Φταίνε αυτοί που σχεδίασαν την ομάδα το καλοκαίρι. Ο ένας έφυγε πριν δυο μήνες. Ήρθε η ώρα να φύγουν και οι υπόλοιποι. Αλλιώς ομάδα σοβαρή δε θα φτιάξουμε ποτε. Δηλαδή έλεος τρία χρονια τα ίδια λάθη τι περιμένει ο Σαββίδης?
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Για τους παίχτες(?) δεν γράφω τίποτα όταν δεν μας σέβονται δεν θα τους σεβόμαστε ούτε εμείς πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον αδερφό τον mpouJr για το εισητήριο και τα παιδιά στον σύνδεσμο της Μηχανιώνας που απο το πρώτο λεπτό μέχρι την επιστροφή ήταν σαν να ήμουν μέλος του συνδέσμου πραγματικά αξέχαστες στιγμές! στιγμές που σε κάνουν να νοιώθεις περίφανος που είσαι ΠΑΟΚ πάρα τις πίκρες που παίρνεις από την ομάδα είσαι περίφανος γιατί ξέρεις ότι έχεις αδέρφια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής!!! ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ μάγκες που ήμουν μέσα ξαναφερνοντας όλη την εικόνα ένιωθα ήδη άσχημα από το πέμπτο λεπτό (γύρισα και το είπα στους γύρω μου στην 22) μετά τα δύο βαρβατα λάθη του λαζαρ...
Αν του κάνουν αυτού του τύπου ανανέωση τη να πω...
Τραγικός. Για τον πλατάνια ίσως κάνει...
Και όταν αυτή η νευραλγικη θέση χαρίζει τζάμπα επιθέσεις στον αντίπαλο εκθέτει την άμυνα λογικό είναι να χάνεις στη συνέχεια 0 3 και να βλέπεις μπροστά σου τον γλυκό με τον βιτορ να παίζουν πάσες λες και κερδίζεις...
Άθλια εικόνα ευτυχώς ο κόσμος ήταν ΚΥΡΙΟΣ...

ΥΓ άθλιοι οι βαζελοι που δεν σταμάτησαν να ρίχνουν φωτοβολίδες... Αλλά με αυτούς που δύο ώρες πριν το ματς φώναζαν και προκάλουσαν με το βουλγαροι βουλγαροι δεν χανόμαστε... Θα τα πούμε.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

ΞΕΦΤΙΛΑ, μόνο αυτό. ή στημένοι οι περισσότεροι ή ανίκανοι.
Κρίμα για το ΛΑΟ που ήταν το μόνο ΠΑΟΚ το Σάββατο.
Το μόνο θετικό από τη ΝΤΡΟΠΗ αυτή είναι μπας και ξυπνήσει ο Ιβάν συν οτι πια δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην βλέπει/είδε τις πταίει.
Οι περισσότεροι παίκτες έπαιξαν σύμφωνα με την προετοιμασία που είχαν και τις ικανότητες που έχουν για αυτό το ματς. Οι παίκτες φταίνε για την έλλειψη πάθους και ικανοτήτων, ο προπονητής για την έλλειψη πλάνου, η διοίκηση για την έλλειψη σχεδιασμού, ο Ιβάν για την έλλειψη μάθησης από τα λάθη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Κατεβάζεις σε τελικό κυπέλλου χιλιάδες κόσμο στην Αθήνα αλλα χωρίς το βασικό σου επιθετικό κι αντι για το θρίαμβο που περιμένεις τρως τέσσερα και φεύγεις πικραμένος.Τα ίδια λέγαμε και τότε.Ηταν 22/06/1985 στο ίδιο κ@λογήπεδο.Κάποιοι ζήσαμε το ίδιο έργο ΔΥΟ φορές,μη τρελαίνεστε τόσο.Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, οταν περιμένεις το θρίαμβο αυτοκαταστρέφεται κι οταν τον έχουν τελειωμένο θριαμβεύει.Η ζείς μ αυτό και μαθαίνεις να αντέχεις και να ξεχνάς γρήγορα ή αλλάζεις ομάδα γιατι οι πίκρες ειναι παντα περισσότερες
Για μένα πάντως ο βασικός στόχος είναι μπροστά κι αυτό είναι η έξοδος στο ΤΣ.Λ. Σ αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί αυτό είναι που μπορεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ομάδας(ο Ιβάν δε θα χώνει για πάντα) και μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο.

ΥΓ Η Λίβερπουλ αυτοκτόνησε σήμερα και μάλλον χάνει τον τίτλο που κυνηγάει 25 χρόνια.Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ώπα, λίγο μισό λεπτό, αρχηγέ.
Απ τον θρίαμβο, μέχρι να παίξεις στοιχειωδώς καλά για 20 λεπτά έχει τεράστια απόσταση.
Και στην τελική ας είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως το 85 και σε κε με το κύπελο.
Όχι.
Αυτή τη φορά, δεν θα βγει λάδι η ομάδα.
Αυτή τη φορά οι δικαιολογίες είναι εκτός από περιτές, κακόβουλες κι αποπροσανατολίζουν.
Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο, στα παπάρια μας η Liverpool. Αν είναι κάτι Σαββατιάτικο, είναι
επιβεβαίωση ότι αυτό το πράγμα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Το ωραίο είναι, ότι όλες αυτές οι ποδοσφαιρικές ανορθογραφίες, που κατέληξαν στο φιάσκο
έχουν στηλιτευτεί εγκαίρως και πάρα πολύ νωρίς, αλλά όχι sick, είσαι απόλυτος και τα παραλές.

(χρησιμοποιώ το δικό μου νικ για να μην πει κανείς ότι τον έπιασα στο στόμα μου).

Ο ΠΑΟΚ είναι στην κατάσταση που ήταν πριν τα περυσινά playoff.
Kι αυτό τα λέει όλα.
Η πλάκα είναι, ότι θα ήταν στην ίδια κατάσταση ακόμα κι αν κατακτούσε το κύπελο.

Ο ΠΑΟΚ, ξαναλέω, είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν πέρυσι τέτοια εποχή.
Αυτό όποιος θέλει να το δει έχει καλώς.
Όποιος δεν θέλει, (δεν αναφέρομαι σε σένα) μπορεί να σπάσει τα νεύρα των άλλων, εφευρίσκωντας δικαιολογίες
λέγοντας για ρόστερ ισάξια του γαύρου, λέγοντας για τσάμπιονς λιγκ και μιλώντας
για πρωτάθλημα.
Καλόν ύπνο και καλό ξημέρωμα.
Ποιος βγαζει λάδι την ομάδα?Αλλα γράφω αλλα καταλαβαίνεις (συνήθως)και βαριέμαι να ξαναεξηγώ.
Μίλησα γενικά, με αφορμή το πόστ σου κι όχι τόσο σε αυτά που είπες.
Και γιατί να μην τρελενόμαστε όμως; Δύο φορές το είδαμε σε τελικά, έχεις μετρήσει πόσες φορές το είδες αυτό το ίδιο ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ/Αθήνα και πόσες φορές το είδες μόνο φέτος; Τι θα πει μην τρελενόμαστε;

Αλλά εντάξει, μετά είδα ότι υπάρχει κόσμος που ήθελε Νίνη στη βασική 11αδα, τι να λέμε, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. (επίσης δεν πάει επί προσωπικού).
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κι όμως επειδή μου έρχονται ένα ένα...
όταν βγήκαν για πρώτη φορά και το γήπεδο άρχισε να τρέμει (νομίζω το ανέφερε κι άλλος πριν) έδειξαν ότι το ήθελαν και έδειχναν αποφασισμένοι...
Αλλά χάσαμε το κέντρο, χαρίσαμε τζάμπα μπάλες και μας έκαναν γιο γιο γρήγορα γρήγορα...
Κάπου εκεί στο τριάντα που ισορροπησαν το πράγμα αν έμπαινε... Τώρα θα λέγαμε άλλα... Αλλά δεν μπήκε... Και αντί το μάτι τους να γυαλίζει στο δεύτερο κατέβηκαν πιο κότες.

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αφού μπήκε μέσα στο ημίχρονο ο Ιβάν να τους ''εμψυχώσει''.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μπράβο στο ΛΑΟ. Εμεις αξίζαμε το Κυπελλο. Αυτη η ομαδα οχι.

Το αγωνιστικό τμημα που θελει να λεγεται ΠΑΟΚ απέτυχε. Δεν θελει στηριξη, θελει διαλυση.
Τα προσωπα που τρεχουν το προτζεκτ εδω και δυο χρονια ειναι αποτυχημενα απο κάθε αποψη. Απο τον προεδρο μεχρι τους γυμναστες. Η μονη λυση ειναι να μπουν νεα προσωπα της απολυτης εμπιστοσύνης ενός σοβαρού προπονητη-μανατζερ με την αγγλικη εννοια.
Απο το φετινο ροστερ είναι ζητημα αν μια εντεκαδα παικτων μπορει να σηκώσει την φανελα και τις απαιτησεις Πρωταθλητισμού. Τα πειραματα με τους δανεικούς πρεπει να τελειωσουν.

ΥΓ προς μοντς: Γιατι καποια σχολια δεν ανεβαινουν; Δεν βρίζω και δεν προσβάλω συνοπαδούς ποτέ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βγήκαν ή δεν βγήκαν κότες λυρατες στο βήτα;
Όλοι περιμέναμε την ανατροπή με την εικόνα που έδειξαν στο τέλος του πρώτου...
Και τελικά τι να πω.
Ας κάτσουν να βρουν ποιοι φταίνε. Γιατί κάποιοι φταίνε. Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 28 Απρ 2014, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από nico4 »

Μήπως να το κλείσουμε αυτό το τοπικ και να ανοίξουμε για το ματς μεθαύριο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:Βγήκαν ή δεν βγήκαν κότες λυρατες στο βήτα;
Όλοι περιμέναμε την ανατροπή με την εικόνα που έδειξαν στο τέλος του πρώτου...
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν όπως τα πρώτα 25 λεπτά του πρώτου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”