Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από xlebouras »

Τα λουλουδια στις κυριες κερασμενα απο μενα.
Εικόνα
http://www.sport-fm.gr/article/to-bideo ... ada/761678
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Π@ΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ Π@ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Π@ΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΙΠΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟΚ

η δουλεια δεν τελειωσε ακομα...ακολουθει ο ετερος δυναστης ο οποιος θα πρεπει να λαβει μια εξισου ηχηρη απαντηση...

ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Μην ξεχνατε ρε παλικαρια ότι ο μεγαλος στοχος είναι η εισοδος στους ομιλους του CL
Ηδη με τις χτεσινες σαχλαμάρες ορισμενων βρηκαν ευκαιρια οι αλλοι να μιλανε για κλεισιμο της εδρας, αφαιρεση βαθμων κλπ
Θελεις να δειρεις κυριε τα οντα του ολυμπιακου , της ραπιντ κλπ, προσπαθησε να τους βρεις εξω και μακρια από το ΝΑΟ και εκει κανε ότι νομιζεις
Μας στερησαν την προκριση με τη σαλκε, ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια φετος, χαρη στο νερο που κουβαλησαν παλι οι γνωστοι αγνωστοι ανεγκεφαλοι στον μυλο των αλλων, ο οποιος μυλος ως γνωστον τ'αλεθει όλα (κοκκινα, κιτρινα αλλα και -εδώ θελει τωρα πολύ προσοχη-πρασινα)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κατι τελευταιο οι αντικειμενικοι που βριζουν το λαο του ΠΑΟΚ απο χθες ας κανουν ενα σερφαρισμα στο youtube να δουν τα αισχη των γαυρων και μετα ξαναμιλαμε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ το ευχαριστιεμαι και το χθεσινο το ανταλλασω και με κυπελλο και με τσου λου
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λενε για τελικο με γυναικοπαιδα στην επαρχια...ουτε να το σκεφτονται.... ας μην γινει κα8ολου...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε: οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ το ευχαριστιεμαι και το χθεσινο το ανταλλασω και με κυπελλο και με τσου λου
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κοιτα τις αδερφες. Τους μιλαει ο χοντρος κι ολοι σκυμμενα κεφαλια εχουν....
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Demir έγραψε:λενε για τελικο με γυναικοπαιδα στην επαρχια...ουτε να το σκεφτονται.... ας μην γινει κα8ολου...
Συμφωνώ.Ούτε σκέψη να το δεχτεί αυτό ο ΠΑΟΚ.Τελικός σε άλλη πόλη,χωρίς εισιτήρια στις ομάδες σημαίνει,πρακτικά,ότι όλα θα καταλήξουν στους τοπικούς συνδέσμους του Παναθηναϊκού.Αν θέλουν άλλη έδρα,ας ορίσουν το Καυτατζόγλειο. :geek:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από pgetsos »

Maedhros έγραψε:Διαβαζα το τοπικ οπου εγραφε οποιος ηθελε κατα τη διαρκεια του αγωνα.Καποια καημενα που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους τολμησαν να πουν ΖΩΑ εμας,το λαο του ΠΑΟΚ που 5 ωρες ημασταν ορθιοι μεσα στο γηπεδο,για 1 γαμημενο κιλο ψαρια.Φτου σας ρε ξεφτιλες,φτου σας.Παντα οι ιδιοι,κριτικη απο εδω και στο γηπεδο ποτε.Κατι τετοιοι μικραινουν την ομαδα.
Κατσουρανη δε σε γουσταρω αλλα ευχαριστω για το κουτουλιδι και τα γαμοσταυριδια στον Μανιατη.
Παμε Αθηνα και οτι γινει.
Μανιατη καθε μερα να χανεις και κατι που αγαπας ρε κωλοπαιδο.
Ξεφτίλας είσαι ρε καθυστερημένο ανθρωπάκι

Γιατί κανένας δεν έβρισε όλο το λαό, εκτός και αν δε ξέρεις να διαβάζεις σωστά, γίδι

Αν ήσουν αυτός που πέταξε την μπανάνα, ντρέπομαι να σε χαρακτηρίσω αδελφό μου γιατί εγώ ρατσιστές αδελφούς ΔΕΝ έχω.

Αν ήσουν αυτός που πέταξε τον πυρσο στο 95 ένω ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ, με σκοπό να τραυματίσεις έναν παίχτη, τότε είσαι στημένος στην καλύτερη η απλά μια οπτική εξέλιξη του πιθήκου και μόνο

Τόσες ώρες έχει μείνει τέτοιο ποστ;; Που μιλάει έτσι για οπαδούς; Ποιος είναι για να πει και ποιος μικραίνει την ομάδα;

Αν είναι ΠΑΟΚΑΡΧΗ μου θα στέλνω τα ποστ μου εσένα να κρίνεις αν είναι αρκετά ΠΑΟΚτσιδικα για λεπτά σου γούστα

Και δεν περίμενα ειδικά από εσένα ντεσπε να συμφωνείς...
Ale έγραψε: +1926
efthimis_paok έγραψε:
++++

Η ας γινει γαύρος. Θα διδάσκει ήθος, και θα παίρνει και τροπεα.
desperando έγραψε: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

che4 έγραψε: οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ το ευχαριστιεμαι και το χθεσινο το ανταλλασω και με κυπελλο και με τσου λου
;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

[youtube]b4S08VnDWE4[/youtube]

:o :o :o :o
Κριμα που δεν ειχα κινητό χθες.. :twisted:
Παντως αν δε με απατά η μνήμη μου τέτοια κερκίδα (ειδικά στο β) απ τις 1-2-3 δε ξανάδα.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Sera4 έγραψε:Π@ΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ Π@ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Π@ΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΙΠΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟΚ

η δουλεια δεν τελειωσε ακομα...ακολουθει ο ετερος δυναστης ο οποιος θα πρεπει να λαβει μια εξισου ηχηρη απαντηση...

ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Μου επιτρεπεται να αναμασησω καποια πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει εδω μεσα.Ελαχιστοι πιστευω συμφωνουν με διεξαγωγη αγωνων σε πολεμικα κλιμα.Παιζεις ομως με εναν συλλογο που εχει ταυτιστει με οτι πιο σαπιο,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,και βρωμικο εχει εμφανισει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ τα τελευταια 70 χρονια.Εισαι εργαζομενος,συνταξιουχος,αρρωστος,υγιης αλλα με προβληματα και βλεπεις οτι ερχεται σπιτι σου μια νοοτροπια χρεωκοπημενη,διεφθαρμενη με γαγγραινα και πυον να σου στερησει το μεταφυσικο που σου απεμεινε (γιατι το υλικο και φυσικο σου το εχουνε διακορευσει παντοιοτροπως),και θελεις να αντισταθεις γιατι μονο αυτο απεμεινε απο την ψυχικη υποσταση σου.Δεν ξερω γιατι ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΑΟΚ,μαλλον ετυχε.Ειμαι ομως ευτυχισμενος γιατι γεννηθηκα ετσι,γιατι ταυτιζομαι με το ΚΑΛΟ (Το δρομο της ΑΡΕΤΗΣ που λεγανε οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) και καθε πορος του σωματος μου θελει αντισταση και ανατροπη.Δεν εχω προβλημα με κανεναν ΚΡΗΤΙΚΟ φιλο απο την υπεροχη πολη των ΧΑΝΙΩΝ,ουτε απο κανεναν αλλο που χαλαστηκε.Θελω μονο να πω οτι ναυτο το σαιτ λεγεται ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και απο μονο του παραπεμπει σε μεταφυσικα και ανατρεπτικα πραγματα αλλιως θα λεγοτανε ¨ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ 0 ΕΥΘΑΛΗΣ ΠΑΟΚ¨΄.Θελω να θυμισω οτι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε (ο καθενας οπως το αντιλαμβανεται στο μυαλο του (το δικο μου ειναι περιοριμεσμενων κυβικων) και το μονο που θελω ειναι μια παλλικαρισια εμφανισα στο τελικο και οτι προκυψει.C.L. και τα ρεστα αργοτερα για οποιον αγχωνεται.Με αδερφικη και φιλικη διαθεση παντα.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αφου συλλαβατε τον απιστευτο τρομοκρατη της σαρδελας συλλαβετε και αυτον που πασαλειψε τις μαπες σας με φλοκια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έχω κομμένο το γήπεδο, θα κόψω και την tv αργά η γρήγορα.
Δεν γίνεται κάθε φορά με ηρεμιστικά. :oops:

+ο Αρχηγός
+οι πυρσοί στις κερκίδες
+οι ωμοί γάβροι (γι αυτό είχαν 5e το κιλό στην λαϊκή;;;; )

-οι πυρσοί στο χορτάρι
-το βεγγαλικό στο μέγερι
-οι κοτάρες που μπήκαν στο γήπεδο για να δείρουν τους γάβρους

Τεράστιο πλήγμα οι απουσίες των Κλάους και Νάτχο στον τελικό. Κρίμα.
Δεν διάβασα όλο το τόπικ και δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί για την ένσταση του γάβρου: δεν έβρισκαν πουθενά στον πάγκο τους τσίπουρο και αλοιφές!!!!!
Άμα θέλουν ας ξανακάνουν μαγκές σαν την αποβολή του Στοχ στο τηγάνι.
Ο μάνταλος εχθές είχε υπηρεσία. Και τα ψάρια να μην υπήρχαν, θα έβρισκε κάτι άλλον να καθυστερήσει τον αγώνα και να δημιουργήσει κλίμα. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι χρειάστηκε και τίποτα ιδιαίτερο για να μας αφήσει χωρίς Κλάους και Νάτχο στον τελικό. Αβαβά και οι δυο οι κάρτες. Μέγας αλήτης ο μάνταλος.
Πάω να ξαναηρεμίσω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”