Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport

Δημοσίευση από xlebouras »

mpafos4 έγραψε:Η εντεκαδα πρεπει να ξεκινησει,για πολλους λογους,απο τον Στοχ!Εχω την αισθηση πως αυριο θα κανει το καλυτερο του παιγνιδι στον ΠΑΟΚ και φυσικα πως θα σκοραρει!...
Μακαρι...
Σε 11 μερες τελικο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24
Με βάση όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μία πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι και Βαλντές.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ24
Με βάση όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μία πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι και Βαλντές.
ή
Ρομπερτο
Σαλινο , Μανωλας , Αβρααμ , Μαρκανο
Μανιατης , Εντινγκα
Καμπελ , Τσορι , Φουστερ
Σαβιολα
mitsosply

Δημοσίευση από mitsosply »

Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να ανταλλαξω εισιτηριο στην 8 με εισιτηριο στην 4 για οικογενειακους λογους, για να μην αφησω μονο τον αδερφο μου που βρηκε για την 4 αλλα χωρις κανενα να τον προσεχει.Αν καποιος μπορει να με εξυπηρετησει ας απαντησει στο θεμα η ας στειλει pm. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον προθυμοποιηθει!
jkchamp7

Δημοσίευση από jkchamp7 »

Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3 :D )... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Να και ενας γκαβροοοοοο......τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ τις εκανε ο λαμόγιο διατητης στο τηγάνι ε ; Εδω ΕΜΕΙΣ να ειμαςτε ήρεμοι .....
Άβαταρ μέλους
jelopaok

Δημοσίευση από jelopaok »

Και γαύρος και φασίστας...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Γαύρος και φασίστας πάνε μαζί! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

σβηστε τον ρε admins! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μοντς, μην το σβήσετε. Πιο πωρωτικό ποστ ούτε ο Τάγμα δεν θα μπορούσε να γράψει.

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π#ΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπι@κό
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο αυτοαποκαλούμενος και ως προπονητής μπορεί να ξεκινήσει με Σαλπι και να αφήσει έξω τον Stoch.
στο κεκλεισμένων ο Σάλπι σε ξελάσπωσε...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

jkchamp7 έγραψε:Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3 :D )... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....
Αντε γ@μησου ρε μ@υνοπανο!!!Γ@μω τον Πειραια σας,σπερματοζητιανες!!!!Μαγκες του κωλου!!!!.....Ποτε εγινε ενα παιγνιδι?....Μολις εφτασε το σκατο στην καλτσα του καθε π@υστη-ηθοποιου,ποδοσφαιριστη σου?....Ε,καραγκιοζη?...

Και εαν θες να ξερεις...κατουραμε κιολας!!!Στις μαπες σας!!!!

Το πως θα παμε στο γηπεδο,το ξερουμε μονο εμεις!!!Εσεις θα το δειτε εαν κανουν την παραμικρη μ@λακια,αυτοι που στελνουν τα αφεντικα σας,προβατα!!!...

ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΜΠΑ?...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ?.....

ΕΧΘΡΙΚΑ!!!!ΠΑΝΤΑ!!!!!
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Και πολύ ασχοληθήκαμε..

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολ@μπι@κο
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

jkchamp7 έγραψε:Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3 :D )... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....
Θα κουλαρουμε οταν θα παιξουμε 10 τελικους κυπελλου στην εδρα μας μαζι, σου θα κουλαρω οταν θα παιξεις εσυ με 10 και γω με 11 για διαμαρτυρια, θα κουλαρω οταν θα σφυριξουν πεναλντι εναντιον σου ,θα κουλαρω οταν θα παιρνω τα πρωταθλημματα στη σειρα και με τα εσοδα του champions league σε πουλαω τρελλα και καλα οτι εγω επενδυω, θα κουλαρω οταν σε βαλουν και σενα να πληρωσεις τα χρεη σου, θα κουλαρω οταν θα μου χαρισουν και μενα γηπεδο με προφαση την ολυμπιαδα, θα κουλαρω οταν σταματησεις να παιρνεις πετσινα ψευτικα και αδερφιστικα πρωταθλημματα, και κυριως θα κουλαρω οταν δεν παιρνεις πρωταθλημα στα χαρτια,επισης θα κουλαρω οταν ελεγχω την κεδ την επο την σουπερλιγκ την νοβα την ερτ την ερα την νετ,θα κουλαρω οταν δεν θα καιγονται οι φουρνοι,θα κουλαρω οταν δεν θα επιτιθεσαι σε δημοσιογραφους με αντιθετη αποψη,θα κουλαρω οταν δεν στελνεις ελικοπτερα σε κεκλεισμενων των θυρων,θα κουλαρω οταν θα σε αδικω για 50 χρονια και θα σε σφαζουν οι διαιτητες,θα κουλαρω οταν θα βγαινει ο γαυρος με εξωφυλλο "σφαγη"και"σταζει το αιμα"και "καμικαζι σε διατεταγμενη"οταν γινουν ολα αυτα τοτε πια μπορουμε να παιξουμε επι ισης οροις και να χαρουμε το ποδοσφαιρο.Και τοτε μπορει και να κουλαρω καταλαβες ψευτικε champ7?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΚΑΘΕ ολυμπι@κός ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΟΣ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡ@
ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Γ@ΜΙΟΤΑΝΕ
ΜΕΣ' ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τετ 16 Απρ 2014, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”