20.Ευθύμης Κουλούρης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Kranatos

Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης

Δημοσίευση από Kranatos »

Μέσες άκρες τα ξέρω αλλά επειδή δεν ήμουν αυτήκοος μάρτυρας δε θα ήθελα να μεταφέρω κάτι το οποίο ίσως αποδειχθεί αναληθές.
Όχι για να μη γίνω ρόμπα εγώ, κλάιν αυτό, αλλά δε θέλω από δική μου πιθανή κακή πληροφόρηση να δωθούν λάθος εντυπώσεις.

Για τον Ευθυμάκο τώρα.
Ο CF που είναι μπροστά του (Κλάους) είναι εντελώς άλλου στυλ παίχτης από αυτό που προσωπικά ονειρεύομαι ότι θα γίνει ο Κουλούρης αν εξελιχθεί ομαλά.
Ο Κλάους είναι γνωστό ότι είναι πιο ντελικάτος επιθετικός, με γκολ κυρίως πρώτης επαφής και με αρκετές αδυναμίες με τη μπάλα στα πόδια.
Ο Κουλούρης έχει διαφορετική σωματοδομή. Είναι πιο "ταυράκι".
Πιστεύω πως θα έρθει ο καιρός να τον δούμε να δημιουργεί αυτός τις φάσεις και όχι να περιμένει κάποια ασίστ.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω πως θα γίνει CF πιο ολοκληρωμένο από τον Κλάους σε βάθος χρόνου.
Γι'αυτό θέλω έναν μεγάλο επιθετικό μπροστά του.
Να μάθει κινήσεις. Να παίρνει τη μπάλα στην περιοχή, να πιβοτάρει (συγνώμη από τους μπασκετικούς) και να εκτελεί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη θες εναν ακομα για να μαθει ο Κουλουρης?
Αυτη τη στιγμη εχουμε 4 επιθετικους δυο καθαρα φορ (κλαους,κουλουρης) και δυο δευτερους επιθετικους (περειρα,14) σε ενα 442 ειμαστε καλυμενοι σε συστημα δε με εναν φορ μας περισευουν κιολας.
Φανταζομαι οτι εχεις στο μυαλο σου το ιδανικο σεναριο, να εφευγε δηλαδη ο Σαλπιγγιδης και με τα λεφτα του συμβολαιου του να ερχοταν ενας καλυτερος επιθετικος.
Θαυματα ομως στις μερες μας δε γινονται φιλε μου.

Υ.Γ Δεν ειπα να μας μεταφερεις αυτουσια την συζητηση,απλα ενα δυο πραγματακια επιγραμματικα αφου δεν θελεις ομως δικαιωμα σου.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Μα τόσο προβλέψιμος έχω γίνει πια..? :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι ότι το 14 το είχα σαν δεξί εξτρέμ/μπακ στο μυαλό μου.
Σαν πρότυπο για τον Κουλούρη δε θα έλεγα όχι για έναν παίχτη σαν τον Ζλάταν, τον Μπακαγιόκο ή και τον Αναστασάκο.
Δεν εννοώ αυτούς αλλά τέτοιου στυλ παίχτες.
Τανκς που θα κοντραριστούν, θα σπρωχτούν, θα παλέψουν με τα CB και θα βάλουν πιο "χαμαλίδικα" και "επίπονα" γκολ από το βολ πλανέ ή την προβολή του Κλάους.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο Κουλούρης θα πρέπει να πάρει τα DVD με όλους τους αγώνες του Κλόζε και να ξεσηκώσει κάθε του κίνηση. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ίδια κοψιά παίκτες.......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κουλούρης θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι, να ιδρώνει την φανέλα και να ακούει τον προονητή του.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο κουλούρης θα πρέπει να λογίζεται ως 3ος ή 4ος φορ και όχι ως 2ος που λογίζεται τώρα

αυτή τη στιγμή έχουμε 2 φορ.
τον κλάους και τον κουλούρη
αν είναι δυνατόν να πάμε έτσι τη χρονιά
θα ανάβουμε κεριά στον κλάους να μην τραυματιστεί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι στο 4-4-2 του Άγγελου τα δύο φορ είναι Αθανασιάδης (σίγουρα) και ένας από τους Περέιρα ή Σάλπι. Ο Περέιρα λόγω αριστερού ποδιού δένει καλύτερα, αλλά αυτό θα φανεί εν καιρώ. Ο Θύμιος είναι προς το παρόν ο 4ος. Σε περίπτωση τραυματισμού ή καρτών του Στέφανου, μάλλον θα ξεκινάμε με Σαλπι - Περέϊρα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι σχεδον σιγουρο οτι φετος θα παιξουμε παρα πολλα παιχνιδια με 2 φορ και μπροστα του ο κουλουρης εχει τους κλαους -περειρα-σαλπι.
τωρα για οσες φορες επιλεξει ο αγγελος να παιξει με εναν μπροστα,σιγουρα δεν εχει προβλημα να παιξει ειτε με τον σαλπι ειτε με τον φακουντο ο οποιος αν προσαρμοστει μπορει ανετα να παιξει μονος στην κορυφη
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ πάντως βλέπω να σκοράρουμε δύσκολα με δίδυμο κουλούρη-14 ή κουλούρη-φακούντο
καλά για μοναδικό φορ έναν από τους 3, πιστεύω δε σκοράρουμε ούτε απέναντι στον αλμωπό αριδαίας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δυστυχως όλα τα φορ μας είναι μονο εκτελεστες,,,οποτε εξαρτώνται από την παραγωγη που θα ναι σιγουρα προβληματικη..

αριδαια ντανιρ τη γενετειρα του λουκα βυντρα :D :D
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι στο 4-4-2 του Άγγελου τα δύο φορ είναι Αθανασιάδης (σίγουρα) και ένας από τους Περέιρα ή Σάλπι. Ο Περέιρα λόγω αριστερού ποδιού δένει καλύτερα, αλλά αυτό θα φανεί εν καιρώ. Ο Θύμιος είναι προς το παρόν ο 4ος. Σε περίπτωση τραυματισμού ή καρτών του Στέφανου, μάλλον θα ξεκινάμε με Σαλπι - Περέϊρα.
Ποιός απ'τους δυο θα φοράει τακούνια για να πάρει καμιά κεφαλιά?
Ποιός απ'τους δυο θα τζαρτζαριστεί με γαϊδούρια τύπου Ταυλαρίδη & Σανκαρέ?
Πιστεύω ότι στα ματς που θα ξεκινάμε με 2 μπροστά, ο κανόνας "ενας ψηλός & ένας κοντός" θα εφαρμόζεται με ευλάβεια.

** Νομίζω ο μικρός θα πάρει καμιά 20αριά συμμετοχές εκ των οποίων οι 10 θα είναι βασικός (πρώτα ματς κυπέλλου, κανα αδιάφορο στο γιουρόπα & κανα ευκολάκι στην Τούμπα)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πάει καιρός που διώξαμε το μοναδικό φορ που ήξερε να σκοράρει με το κεφάλι. Αυτό δείχνει ότιη τεχνική ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους ποδόσφαιρο (τουλάχιστον δεν ενδιαφερόταν).
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ποιός είναι ο μοναδικός φορ που ήξερε να σκοράρει με το κεφάλι? Είναι/ήταν καλύτερος κεφαλοσφαιριστής τού Κλάους?
Όταν λες τεχνική ηγεσία ποιούς φωτογραφίζεις, Απόστολε? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αναμφίβολα ο Παπάζογλου. Για μένα έδενε καλύτερα με τον Αθανασιάδη, γιατί ο τελευταίος ήταν καλός στα συρτά ενώ ο Σάκης στα ψηλά. Με την απομάκρυνση Σάκη και την παραμονή του - παρηκμασμένου - Σάλπι έχουμε χάσει στον αέρα πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Ο Κουλούρης και ο Κλάους σιγουρα θέλουν δίπλα τους εναν που να "τρώει" το ξυλο για αυτους και να ανοιγει διαδρομους με τις κινησεις τους. Αυτό που λέμε "κριάρι" είτε ειναι άμπαλο ( Παπάζογλου ) είτε το κατέχει το τόπι ( Μπέργκ ).
Στον βαζελο έχουν τον Μπεργκ που μπορει να κινηθει κ τριγυρω και απο πισω τον Πέτριτς.
Μάλλον πάμε σε λογικη με 2 φορ που να μπορουν να συνδυαστουν κ μεταξυ τους Φάκ και Κλάους ( με τον 2ο να το παλευει φιλοτιμα παρόλο που δεν το χει ). Προσωπικά το θεωρώ πολυ δυσκολο σαν εγχειρημα για το ελληνικο πρωταθλημα οπου στην Τουμπα ολοι θα ναι ταμπουρωμενοι πισω αλλά και οι περισσότεροι στην έδρα τους πάλι κόντρα θα σε παίξουν.

Οπότε βλέπω τον Κουλούρη να μπαίνει είτε σαν 3ος φορ σε παιχνιδια που τελειωνει ο χρονος και ψαχνουμε το γκολ είτε να αναπληρώνει κενά τραυματισμών και καρτων. Θέλω να τον δω με περισσότερο τσαμπουκά ( το ίδιο και για Κωνσταντινίδη ). Και οι 2 μπορουν να παρουν παράδειγμα απο Κάτσε και Κίτσιου.

Τελειώνοντας : θέλει δουλειά και θέλει καποιον να δουλέψει μαζί του. Σιγουρα θα το κάνει ο ΑΑ αλλά θα θελα και κάποιους που να γνωριζουν τη θεση και να ασχολούνται μονο με αυτο το θέμα ( προπονηση νεαρών στη θέση που παίζουν ), οπως αντιστοιχα θ θελα τον Πάμπλο να δουλεψει με Κάτσε, Τζανδάρη, Παναγιωτούδη ισως Γκολάσα και οποιος ακομα παιζει στο κέντρο. Νομίζω αυτη ειναι και η πρακτικη που ακολουθουνε οι συλλογοι στο εξωτερικο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”