Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Armagedonas έγραψε:Αν οφείλεται αυτή η εικόνα στα παραπανίσια κιλά και στην μακρόχρονη αποχή του,τότε ας κάνουμε υπομονή αρκετούς μήνες να δούμε.Λογικά έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Πάντως μέχρι στιγμής εμφανίζεται αργός,βαρύς και εντελώς μονοκόμματος
Επιθετικά δεν έχει πρόβλημα, αλίμονο! Ολλανδός είναι!
Ο Stevens είπε ότι χρειάζεται να κάνουμε υπομονή με τον Maduro γιατί ήταν σχεδόν 6 μήνες ανενεργός.
Περίμενα να δω πέντε πράγματα και να μιλήσω σόρυ realcon που δεν απάντησα αλλά με Φαγέ και η δουλειά ρε μαμώτο... Anyway... Μαντούρο λοιπόν. Ψηλός και δυνατός κεντρικός μέσος με πολύ καλές μεταβιβάσεις και πολύ καλή αίσθηση του χώρου και του χρόνου παιχνιδιού. Με λιγά λόγια ξέρει πότε και αν και σε ποιον θα δώσει τη μπάλα. Μπορεί να παίξει πολύ καλά και στο 8 στο 4-3-3 ενώ είναι και καλός σαν στόπερ αλλά μάλλον πιο πολύ κεντρικός μέσος είναι. Ο Μαντούρο προλαβαίνω πολλούς και απαντώ σε άλλους, η διαφορά στο παιχνίδι του είναι ότι παίζει πολύ καλά ΚΑΘΕΤΑ τη μπάλα σε σχέση πχ με τον Άλεξ που έφυγε και τον Λάζαρ που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι πάντα ψύχραιμος στο παιχνίδι του και θα σου κάνει και καμια 7-8 γκολ τη χρονιά, είναι ένα πλήρες σύγχρονο χαφ. Το ότι είναι Άργος το υπερκάλυψε στην καριέρα του με το μυαλό του, ας μη κάνουμε λοιπόν ατυχείς συγκρίσεις γιατί όπως είπε και ο ίδιος δεν είδαμε ακόμα τον κανονικό Μαντούρο. Αν κάποιοι ψάχναμε κάποιον να αντικαταστήσει τον Πάμπλο νομίζω τον βρήκαμε, μόνο να ναι υγιής τίποτα άλλο
Σχεδον παντα κοιταει να προωθει την μπαλα κ οχι να γυρναει πισω την μπαλα,επισης θετικοτατο ειναι οτι για αμ χαφ ψαχνει το γκολ κ παταει περιοχη σε συνδυασμο με τον κατσε κ νατχο στο 100% θα δουμε τρομερες συνεργασιες στον αξονα
Την προωθει οντως, αλλα προς το παρον η μπαλα περναει απ τα ποδια του 10 φορες σε ολο το ματς που για χαφ ειναι πολυ λιγο. Πρεπει να κανει παραπανω τον πλει μεικερ, βεβαια ο νατκχο θα τον βαλει σε πολυ δευτερο ρολο, ειτε αυτον ειτε τον λαζαρ στο να φτιαχνουν παιχνιδι.
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
desperando έγραψε:οτι και να πω για σενα ειναι λιγο. εισαι η μεγαλη μου καψουρα.η απλοτητα σου στο παιχνιδι πρεπει να διδασκεται στις ακαδημιες μας[/quote]
αυτό.
μετά φυσικά τον Μπίμπρας, είναι ότι καλύτερο αποκτήσαμε το φετινό χειμώνα.
αυτά μας ξεφτίλισαν σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν δείτε το ριπλέι στο πρώτο γκολ που φάγαμε, θα δείτε έναν Μαντούρο 65 χρονών που δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια του! Αν και τον συμπαθώ, αλλά ΔΕΝ κάνει για τον ΠΑΟΚ μας! Το έχω ξαναπεί, πως μέχρι κι ο Γκαρσία τρέχει γρηγορότερα!
Το φταίξιμο φυσικά, δεν είναι του παίχτη, αλλά αυτών που τον έφεραν εδώ!! (τι διάολο, όταν τον είδαν να παίζει, ντοπαρισμένος ήταν και αδύνατος??) Κρίμα τα λεφτά και κρίμα την θέση που τρώει από κάποιον άλλον!Τα γκολ που έχει βάλει ως τώρα με τα καφενεία, δεν μου λένε τίποτα! Εγώ τον θέλω για τα σημερινά ματσάκια!!