Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
επεστρεψε μετα τον τραυματισμο του αλλα καλυτερα που ηταν τραυματιας και δεν μας εσπαζε τα νευρα...
να φυγει χθες απο τον ΠΑΟΚ....
θα εγραφα ενα σωρο εναντιον του αλλα φοβαμαι την διαγραφη μου απο το φορουμ...
εγώ μια φορά τον είδα να τρέχει και να έχει περισσότερη διάθεση από άλλους. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο μόνος που δεν φοβόταν να κρατήσει μπάλα,να κάνει μια ατομική προσπάθεια και να ανοίξει το παιχνίδι.
δυστυχως παιζεις σαν παλαιμαχος ετων 23.
μια φορα σε ολο το παιχνιδι περασες των αντιπαλο σου και εβγαλες σωστα την μπαλα και καναμε το γκολ.
αν παντως το ονειρο σου ειναι να αγωνιστεις το καμπιονατο,πρεπει να αλλαξεις πολλα για να τα καταφερεις
Αν προσέξετε το γκολ πως ξεκίνησε... Ίσως να θυμηθείτε δυο ακόμη πανομοιότυπες κινήσεις του αδειάζοντας το κέντρο του Ηρακλή. Μου έμεινε η κίνηση του για αυτό και το λέω.
Κατά την διάρκεια δεν μπορώ να πω αμάν και τι. Αλλά φιλότιμο και τρεξίματα έβγαλε. Δεν φοβήθηκε να βάλει το πόδι του, μετά από έναν τραυματισμό. Δείγμα για μένα που ο παίκτης ίσως θέλει να μείνει στην ομάδα. Κάπως έτσι μου πέρασε το μήνυμα ο Νίνης, βλέποντας του να αγωνίζεται μέσα στην κάκιστη εικόνα της ομάδας.
Μπορεί να κάνω λάθος.