Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματα.. δε με ενδιαφέρουν οι παίκτες.... εγώ θέλω απλώς να παίξουν με πάθος, με ψυχή... θέλω να δω τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι...τo δικέφαλο να πετάει στα αστερια.. απλώς στο τέλος να είμαστε και λίγο τυχεροί για μια φορα τι τρελα μου μέσα.. μας το χρωστάει η ρουφιάνα η μπάλα... λίγες ώρες για το ραντεβού με την ιστορία.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝAΝΕ ΛΈΜΕEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Με κόσμο δεν περνούσε η Σάλκε, ούτε για πλάκα!!!
Δεν την ξανά πατάμε δεν ξανά κάνουμε βλακείες.
Μόνο ένα πάθος υπάρχει στο παιχνίδι και αυτό των παικτών.
Έχουμε δύο αποτελέσματα 0-0 και 1-0
Δώστε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πετάξτε μας στα ουράνια.
εφτασε η μεγαλη μερα...η μερα να γραψουμε ιστορια.!!!μπειτε και παιξτε σαν Π.Α.Ο.Κ.
2-1 σκορ με σαλπιγγιδη και στοχ και μετα ομιλους και παιζουμε με μπαρτσελονα...μακαρι το ονειρο το χτεσινο να βγει πραγματικοτητα..
Πραγματικα εχω παρα πολυ καιρο να αγχωθω ετσι για αγωνα μας οπως αυτη τη βδομαδα.Φερνω στο μυαλο μου κατι ματσακια της πλακας προημιτελικων κυπελλου με Ατρομητους κτλ κ σκεφτομαι οτι ειμασταν λαθος τοτε που λεγαμε οτι αυτα ηταν ματς χωρις αυριο και το ματς της χρονιας κτλ. ΤΩΡΑ ειναι το ματς οχι της χρονιας αλλα της δεκαετιας.Ματς που μπορει να σε παει στα ουρανια για πολλους λογους.Θα κρατησω την ατακα που ελεγε παντα ο Παμπλο οτι ειμαστε ομαδα του σχεδον.Που παντα λεμε λεμε φτανουμε στην πηγη κ στο τελος τρωμε τα μουτρα μας.παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα κ ευχομαι το βραδακι να ριξουμε το σερβερ ολοι μαζι
Τωρα εισαι πολυ πιο κοντα στο στοχο σε σχεση με Αγιαξ. και ναι η ιστορια δυστυχως μ δειξε οτι πρεπει να περιμενω παρα πολλα χρονια για μια τετοια στιγμη