21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Κανείς δεν θα σε απαντήσει. Όπως δεν μπορεί να απαντήσει κανείς γιατί η ομάδα είναι τόσο προβλέψιμη.
Δεν θα τα πηγαινε χειροτερα για τον απλουστατο λογο οτι ο ΛΙνο ειχε καταγμα στο χερι και ΔΕΝ επεφτε για τακλιν ποτε και οταν γλιστρουσε προσγειωνοταν με τα μαλακα οπισθια για να μην βαλει το χερι!
- Sick Bastard
Ξέρετε κάτι, όταν δεν μπορείτε να δώσετε απάντηση καλά είναι να αποφεύγεται τους χαρακτηρισμούς.
Σε αυτο το ελληνικο πρωταθλημα μπορεις να σταθεις για πλακα..
Πολυ καλος σημερα.
Πολυ καλος σημερα.
Συγχαρητήρια!!! Πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκες γρήγορα στο παιχνίδι άσχετα ότι έχεις να παίξεις πολύ καιρό. Εκει πάει το συγχαρητήρια.
-
paokpantou
ο σπυροπουλος που δεν τον συμπαθεις ειναι το πιο ολοκληρωμενο αριστερο μπακ της ομαδας οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο πιο γρηγορα θα το χωνεψεις.ο μπαρμπα λινος καλος χρυσος αλλα μπαρμπας πλεον και πολλες φορες ασταθης στην αμυνα.. και πιο παλια οχι μονο τωρα που δεν εχει καλες επιστροφες λογω ηλικιας,,ο τζαβελλας καλυτερος αμυντικα,,ο σπυροπουλος συνδυαζει και τα δυο αν οχι πολυ καλα απλα καλα γιαυτο και τον θεωρω πιο ολοκληρωμενο..τα θεματακια με τον βοηθο προπονητη στην αρχη της χρονιας να μην ειχε και θα επαιζε πιο πολλες φορες τωρα μαλλον βαλανε και οι δυο νερο στο κρασι τους.Athens έγραψε:δεν με ξεγελαει η αποδοση απεναντι σε ανυπαρκτους αντιπαλους..
Ο Bale εγκατέλειψε τη θέση του αριστερού μπακ για να μη συγκρίνεται με το Σπυρόπουλο.
-
paokpantou
- desperando
- Επικοινωνία:
παρα πολυ καλη αποδοση μετα απο μια τεραστια αποχη απο τους αγωνιστικους χωρους.
το κορμι του δειχνει σε πολυ καλη κατασταση ειχε απο το πρωτο λεπτο πολυ καλα πατηματα σε αυτο το χωραφι αλλα ηταν και πολυ ταχιδυναμικος.
και σορρυ μαγκες που σας την χαλαω αλλα εγω δεν θελω να βλεπω για μπακ στον ΠΑΟΚ παικτες που δεν μπορουν να κοψουν ουτε εμενα.καλος γλυκος ο λινο αγαπηθηκε αλλα πλεον οποτε παει η μπαλα στα αριστερα οι παλμοι μου πιανουν κοκκινο.
και για να μην ξεχνιομαστε η θεση λεγεται μπακ και αυτο σημαινει οτι πρωτα απ ολα ο παικτης πρεπει να ειναι αμυντικος.
μραβο νικο για σημερα συνεχισε ετσι.
το κορμι του δειχνει σε πολυ καλη κατασταση ειχε απο το πρωτο λεπτο πολυ καλα πατηματα σε αυτο το χωραφι αλλα ηταν και πολυ ταχιδυναμικος.
και σορρυ μαγκες που σας την χαλαω αλλα εγω δεν θελω να βλεπω για μπακ στον ΠΑΟΚ παικτες που δεν μπορουν να κοψουν ουτε εμενα.καλος γλυκος ο λινο αγαπηθηκε αλλα πλεον οποτε παει η μπαλα στα αριστερα οι παλμοι μου πιανουν κοκκινο.
και για να μην ξεχνιομαστε η θεση λεγεται μπακ και αυτο σημαινει οτι πρωτα απ ολα ο παικτης πρεπει να ειναι αμυντικος.
-
paokpantou
στα κακαλα μας ρε τι εκανε ο bale...αυτος παιζει στην ρεαλ οχι στον ΠΑΟΚhitman έγραψε:Ο Bale εγκατέλειψε τη θέση του αριστερού μπακ για να μη συγκρίνεται με το Σπυρόπουλο.
- kataramenos5
+++++++desperando έγραψε:παρα πολυ καλη αποδοση μετα απο μια τεραστια αποχη απο τους αγωνιστικους χωρους.
Πολυ συμαντικό να ησυχάσουμε λιγο απο αριστερα.Ολοι απο κει μας παίζαν