Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moz έγραψε:Συμπαθάτε με, αλλά δεν είδα να δικαιολογεί τον ντόρο γύρω από τη μεταγραφή/δανεισμό του όλα αυτά τα 2 τελευταία χρόνια στα 4 ευρωπαϊκά ματς που δώσαμε ούτε ως 10άρι, ούτε ως 7άρι ούτε ως τπτ...
Ουσία στο παιχνίδι του ΜΗΔΕΝ ...
Τιτίκα
Σαν ποδοσφαιριστής σε τέτοιο επίπεδο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο συμφωνώ. Για Ελλάδα ίσως είναι καλύτερος. Το μεγάλο του θέμα είναι η ταχύτητα, δεν είναι γρήγορος.
δεν νομίζω ότι δεν είναι γρήγορος ρε Φώτη, και στα δυο μάτς είχε καλά ξεπετάγματα. το πρόβλημα έως τώρα είναι στην ουσία που βγάζει, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι μέσα στις φάσεις πιστεύω ότι με τον καιρό θα ανέβει πολύ.
οπαδε του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ολα ειναι θεμα ηρεμιας.
εμενα το παιδι μου δειχνει οτι δεν ειναι καθολου ηρεμος.οσο για τις χαμενες ευκαιριες, εχουν χαθει πολυ πιο μεγαλες απο ενα σουτ απο το υψος του πεναλτι με πιεση
K_geo έγραψε:δεν νομίζω ότι δεν είναι γρήγορος ρε Φώτη, και στα δυο μάτς είχε καλά ξεπετάγματα. το πρόβλημα έως τώρα είναι στην ουσία που βγάζει, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι μέσα στις φάσεις πιστεύω ότι με τον καιρό θα ανέβει πολύ.
Δε διαφωνώ ότι έχει ποιότητα. Απλά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λίνγκ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Μπορεί για Γιουρόπα Λίνγκ να είναι καλύτερος. Για Ελλάδα θεωρώ πως θα βοηθήσει.
Photis έγραψε:Το μεγάλο του θέμα είναι η ταχύτητα, δεν είναι γρήγορος.
βαση νουμερων απο τις προπονησεις ειναι ο ποδοσφαιριστης με την μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα.το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι ευκινητος και δεν εχει γρηγορες αλλαγες κατευθυνσης
Ενας πολύ καλός χαφ που οσο περνά ο χρόνος γνώμη μου ειναι οτι θα γίνετε και καλύτερος, στην φαση που εχασε το γκολ μπορούμε να πούμε πολλά, οπως για το τέλειο σχεδόν κοντρόλ που εκανε αλλα και για τον "πυροβολισμό" στην συνέχεια, αυτες οι στιγμές στο ποδόσφαιρο ειναι και οι πιο δύσκολες γιατι ολα χτυπάνε κόκκινο, και σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου ο εκαστοτε παικτης που ειναι σε θέση για γκολ διαλέγει μια επιλογη απο τις πολλες που κατακλύζουν το μυαλό του, ο κεντρικος χαφ μας διάλεξε να σκοτώσει, τι να πει κανείς παρα μόνο τι ποιότητας σεντερ φορ εχουμε (Κλαους)και ασχολούμαστε με τα ξυπνητήρια του, (σορυ για το οφ τοπικ)
Photis έγραψε:Το μεγάλο του θέμα είναι η ταχύτητα, δεν είναι γρήγορος.
βαση νουμερων απο τις προπονησεις ειναι ο ποδοσφαιριστης με την μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα.το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι ευκινητος και δεν εχει γρηγορες αλλαγες κατευθυνσης
Αυτο ειναι θεμα συγκεκριμενης εκγυμνασης. Ευελπιστω το επιτελειο του στεφενς να τον στρωσει.
θα παίξει πολύ καλή μπάλα στον ΠΑΟΚ. έχω και εγώ τις...απογοητεύσεις μου, αλλά φαίνεται ότι διαθέτει μερικά πολύ, πολύ καλά στοιχεία. Είναι πραγματικά από αυτούς που οφείλουμε να τους δώσουμε χρόνο.