6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Αυτο δειχνει η δημοσκοπηση? Μονο τον εαυτο σου εκφραζεις.Athens έγραψε:μονο στον στεφενς ελειψες...
Σήμερα δεν έκοβε κανείς στο κέντρο!!!! Αναγκαστικά ανέβαινε ο Κατσικάς ψηλά!!! και τώρα που ο Κατσούρ θα γυρίσει πίσω ο Τζιόλης είτε αρέσει είτε όχι είναι απαραίτητος!!!!
- οπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ
- Επικοινωνία:
μπα... εκφράζει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ακόμα... ε, υπάρχουν και πολλοί που έχουν φάει τον "παπα" των αρδ, και έχουν πιστεψει πως είναι ο Ντε Ρόσσι..KOSTAS54 έγραψε:Αυτο δειχνει η δημοσκοπηση? Μονο τον εαυτο σου εκφραζεις.Athens έγραψε:μονο στον στεφενς ελειψες...
ξέρετε...η κλίκα του ΓΧ Προσφυγιάδη... που σας κάνει κουμάντο... με τις ευλογίες του Ρώσου, φυσικά...
ΠΑΟΚ θρησκεία ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στον Πάμπλο το Γκαρσία
-
black death
Τι; Δηλαδή ο Τζιόλης δεν είναι ο αμυντικός χαφ των ονείρων μου; Από εδώ και πέρα θα απαξιώνω, θα ειρωνεύομαι και θα βρίζω τους χαφ του ΠΑΟΚ, μέχρι να μου φέρουν το Μπουσκέτς ή τον Τσάμπι Αλόνσο. Ευτυχώς υπάρχουν και κάτι σαν εσένα και μας ανοίγουν τα μάτια... :ugeek:
- desperando
- Επικοινωνία:
- οπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ
- Επικοινωνία:
εγώ μιλάω για κλίκα...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...black death έγραψε:Τι; Δηλαδή ο Τζιόλης δεν είναι ο αμυντικός χαφ των ονείρων μου; Από εδώ και πέρα θα απαξιώνω, θα ειρωνεύομαι και θα βρίζω τους χαφ του ΠΑΟΚ, μέχρι να μου φέρουν το Μπουσκέτς ή τον Τσάμπι Αλόνσο. Ευτυχώς υπάρχουν και κάτι σαν εσένα και μας ανοίγουν τα μάτια... :ugeek:
άλλαντ'άλλων...
-
black death
Κι εγώ λέω να μη βγαίνεις εδώ να προσβάλλεις συνοπαδούς σου, θεωρώντας τους μ@λ@κες των "ΑΡΔ", επειδή μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από εσένα για κάποιον παίχτη.
Άλλος εξυπνος άλλο Εξυπνάκιαςοπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ έγραψε:εγώ μιλάω για κλίκα...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...black death έγραψε:Τι; Δηλαδή ο Τζιόλης δεν είναι ο αμυντικός χαφ των ονείρων μου; Από εδώ και πέρα θα απαξιώνω, θα ειρωνεύομαι και θα βρίζω τους χαφ του ΠΑΟΚ, μέχρι να μου φέρουν το Μπουσκέτς ή τον Τσάμπι Αλόνσο. Ευτυχώς υπάρχουν και κάτι σαν εσένα και μας ανοίγουν τα μάτια... :ugeek:
άλλαντ'άλλων...
Πόντιος ειναι λεβεντη και απο τους δυο γονείς και όχι ρώσοςοπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ έγραψε:μπα... εκφράζει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ακόμα... ε, υπάρχουν και πολλοί που έχουν φάει τον "παπα" των αρδ, και έχουν πιστεψει πως είναι ο Ντε Ρόσσι..KOSTAS54 έγραψε:Αυτο δειχνει η δημοσκοπηση? Μονο τον εαυτο σου εκφραζεις.Athens έγραψε:μονο στον στεφενς ελειψες....και ο Κατσουράνης, Μπεκενμπάουερ...
και ο Νίνης, Μαραντόνα...
![]()
![]()
![]()
![]()
ξέρετε...η κλίκα του ΓΧ Προσφυγιάδη... που σας κάνει κουμάντο... με τις ευλογίες του Ρώσου, φυσικά...
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη μιλας ειρωνικα φιλε και ειδικα για καποιον που δεν εχει δωσει δικαιωμα δε θα σου χαριστει η επομενη.Μπηκες εδω για να πουλησεις τρελιτσα???οπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ έγραψε:μπα... εκφράζει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ακόμα... ε, υπάρχουν και πολλοί που έχουν φάει τον "παπα" των αρδ, και έχουν πιστεψει πως είναι ο Ντε Ρόσσι..KOSTAS54 έγραψε:Αυτο δειχνει η δημοσκοπηση? Μονο τον εαυτο σου εκφραζεις.Athens έγραψε:μονο στον στεφενς ελειψες....και ο Κατσουράνης, Μπεκενμπάουερ...
και ο Νίνης, Μαραντόνα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαλαρωσε..
Σε παρακαλώ να είναι αυτό στο καραϊτάβλι το 1 από τα 10 καλά παιχνίδια που κάνεις κάθε σεζόν.

Την Κυριακή είναι ο γύρος της χαβούζας που είναι 12 χιλιόμετρα όσα δηλαδή έτρεξες στο Γκελζενγκίρχεν μόνο που εσύ θα τον τρέξεις στο τηγάνι. Μάζι με μια σιδερωμένη κάθετη κυνηγάς και ένα βρωμόσουτο που το χρωστάς.