+1Odi έγραψε: Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Paok_eisai_4
+2Tetradje έγραψε:+1Odi έγραψε: Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
Μπα, κουκέτα είχα.mpafos4 έγραψε:Aυτο ειναι αληθεια!Προσεξε μη γλυστρισεις στο καταστρωμα!Karelias έγραψε:
ήμουν στο καράβι και γύριζα από διακοπές στην Κω, ρε ξερόλα, ίσια το στόμα λιγάκι, αφήνεις σάλια.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
πολυ ευκολα,ε;μαλιστα...GI4NNEN4 έγραψε:Όχι να το παινευτώ, αλλά μπορώ πολύ εύκολα να εντοπίσω τους εμπαθείς. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν ενδιαφέρονται καν να κρυφτούν. Το σημερινό ματς ανήκει στην κατηγορία "κοιμήθηκε ο Θεός". Το εάν προηγήθηκαν στο παρελθόν κι άλλα ματς αυτής της κατηγορίας τα οποία μάλιστα κερδίσαμε, λίγο με απασχολεί σήμερα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
αν θες χρησιμοποιησε αυτη σου την ικανοτητα στο να εντοπιζεις το κατα ποσο μερικοι ''διπλωματουχοι επαγγελματιες'' ανταποκρινονται στοιχειωδως στις υποχρεωσεις τους ΠΡΙΝ το τρενο σφυριξει...
γιατι τοτε θα'ναι αργα για δακρια Γιαννενα...
φιλικα...
- sourmenetes
- Moderator
Περυσι 15 λεπτα αγωνα...
Φετος αυτο το πραγμα...
Μηπως να μην ξαναπαιξουμε αθηνα...???

Nikolasf για πες μου λιγο τη χρονια που επαιζες την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα και παταγες γαυρους βαζελους αεκ πως τα πηγες στο κυπελλο????
Θεε μου....
Ναι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων.
Αλλα Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ...

Και αμα θυμηθεις πες μου και το σκορ γιατι μου διαφευγει...
Φετος αυτο το πραγμα...
Μηπως να μην ξαναπαιξουμε αθηνα...???

Nikolasf για πες μου λιγο τη χρονια που επαιζες την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα και παταγες γαυρους βαζελους αεκ πως τα πηγες στο κυπελλο????
Θεε μου....
Ναι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων.
Αλλα Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ...

Και αμα θυμηθεις πες μου και το σκορ γιατι μου διαφευγει...
Κανείς;Karelias έγραψε:Ας μας εξηγήσει επιτέλους, απ το τεχνικό επιτελείο κάποιος, πως εδώ και τόσο καιρό, πετυχαίνουμε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάνουμε ματς με 70% κατοχή, τρώγοντας γκολ στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου και να έχουμε μείνει τόσες φορές με 10 παίχτες.
Δεν αντέχεται τόση ποδοσφαιρική ηλιθιότητα και στον πούτσο μου, η καλύτερη άμυνα και αρχίδια μάντολες.
Τίποτα;
+1926Tetradje έγραψε:+1Odi έγραψε: Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
και αντε τωρα να πας για δουλεια το πρωι και να σε δουλευουν παρασκευη πρωι γαυροι και τα σχετικα
δεν γ......ται Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ

Φίλε πάμπλο και τα δυο... αλλά πρέπει να υπάρχει χημεία και ο Δώνης δεν με έχει πείσει γιαυτό!!! Οσο για τα στάνταρ μου... Νάι μετά τα τρια τελευταία χρόνια και τις πορείες στην Ευρώπη ανάιβηκαν. Η σουπαλίγδα δεν μου λέιε τπτ. Για τίτλους θέλω και παράγκα. Το κύπελο μόνο μπορεί να δώσει κάτι ειδικά αν είσαι θυγατρική..
Δεν στο κρύβω φίλε η Ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί φέρνει χρήμα και το χρήμα κάνει τον ιβάν και τον κάθε ιβάν να χώνει και άλλο και τον ΠΑΟΚ αναγνωρίσιμο και εμένα περήφανο!!!! Και τότε ίσως πάισουν και παράγκες!!!!
Με τον Δώνη δεν στέκομαι Ευρώπη ούτε με την θεά τύχη ντυμένη ασπρόμαυρα!!!!!!
Για τριτεδεύτερος στη σουπαλίγδα και κανένα κυπελάκι αν μας κάνει την χάρη και επιστρέψει η κολωφαρδία στον επαναλληπτικό μοια χαρά είναι!!!!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!
Δεν στο κρύβω φίλε η Ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί φέρνει χρήμα και το χρήμα κάνει τον ιβάν και τον κάθε ιβάν να χώνει και άλλο και τον ΠΑΟΚ αναγνωρίσιμο και εμένα περήφανο!!!! Και τότε ίσως πάισουν και παράγκες!!!!
Με τον Δώνη δεν στέκομαι Ευρώπη ούτε με την θεά τύχη ντυμένη ασπρόμαυρα!!!!!!
Για τριτεδεύτερος στη σουπαλίγδα και κανένα κυπελάκι αν μας κάνει την χάρη και επιστρέψει η κολωφαρδία στον επαναλληπτικό μοια χαρά είναι!!!!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!
Πες τους για την Παναχαϊκή εκει ο νόμος του ποδοσφαιρου δεν ισχύει οπως εμάς
....
:)
....

βλεποντας ξανα τις φασεις και τα γκολ..εβγαλα τα ακολουθα συμπερασματα.
στη φαση του πεναλτι ο βιβιαν κανει αδικαιολογητη γκαφα που και τη σουπερ εμφανιση την ακυρωνει εις διπλουν..
αν τον αφηνε ,οπως ειδα τη φαση δυσκολα να το εβαζε..αλλα και να το εβαζε οκ..μπαλα ειναι
λαθος επιλογη..
και στο δευτερο γκολ ναι μεν μπαλα ειναι κτλ αλλα ο επιθετικος της καλλιθεας εκθετει κατσικα αποστολοπουλο και κατσε ..προσεξτε το γκολ ειναι γκολαρα..
στη φαση του πεναλτι ο βιβιαν κανει αδικαιολογητη γκαφα που και τη σουπερ εμφανιση την ακυρωνει εις διπλουν..
αν τον αφηνε ,οπως ειδα τη φαση δυσκολα να το εβαζε..αλλα και να το εβαζε οκ..μπαλα ειναι
λαθος επιλογη..
και στο δευτερο γκολ ναι μεν μπαλα ειναι κτλ αλλα ο επιθετικος της καλλιθεας εκθετει κατσικα αποστολοπουλο και κατσε ..προσεξτε το γκολ ειναι γκολαρα..
Α και κάτι άλλο.
Πως γίνεται κάθε φορά, που στο κύπελο παίζουμε σε γήπεδο-χωράφι, να μην φεύγουμε με κάτω από δύο γκολ στην πλάτη, δεν μπορώ να καταλαβώ.
Πως γίνεται κάθε φορά, που στο κύπελο παίζουμε σε γήπεδο-χωράφι, να μην φεύγουμε με κάτω από δύο γκολ στην πλάτη, δεν μπορώ να καταλαβώ.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη πρεπει να εισαι κωλοφαρδος για να βαλεις 2 γκολ στην καλιθεα στην Τουμπα...
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?Karelias έγραψε:Κανείς;Karelias έγραψε:Ας μας εξηγήσει επιτέλους, απ το τεχνικό επιτελείο κάποιος, πως εδώ και τόσο καιρό, πετυχαίνουμε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάνουμε ματς με 70% κατοχή, τρώγοντας γκολ στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου και να έχουμε μείνει τόσες φορές με 10 παίχτες.
Δεν αντέχεται τόση ποδοσφαιρική ηλιθιότητα και στον πούτσο μου, η καλύτερη άμυνα και αρχίδια μάντολες.
Τίποτα;
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
- sourmenetes
- Moderator
Οταν δεν εχεις σοβαρους αμυντικους απλο ειναι το πραγμα..Τι να μας κανει η κατοχη...dimbar έγραψε:Ακόμα εκεί είσαι εσύ?Karelias έγραψε:Κανείς;Karelias έγραψε:Ας μας εξηγήσει επιτέλους, απ το τεχνικό επιτελείο κάποιος, πως εδώ και τόσο καιρό, πετυχαίνουμε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάνουμε ματς με 70% κατοχή, τρώγοντας γκολ στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου και να έχουμε μείνει τόσες φορές με 10 παίχτες.
Τίποτα;
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
Ο Βιβιαν 2 φορες στο πρωτο ημιχρονο εχασε τον παιχτη και στην πλατη του βγηκε ο επιθετικος.
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα.Κανει δευτερη φορα την ιδια κουταμαρα και ενω ξερει οτι ειναι τελευταιος παει και κανει πεναλντυ.
Τι να σου κανει η κατοχη και ο πολεμος...

Δες μονο τον τροπο που εδιωχνε τη μπαλα και πως την υποδεχεται.Εβλεπα τον κατσικα να την κατεβαζει τη μπαλα στο ποδι του και ευχαριστιομουν.Και εβλεπες το βιβιαν και ελεγες αυτος παιζει μπαλα??
Επισης θεωρει πως μπορει να μοιρασει και παιχνιδι...Κατεβαινει κατεβαινει κατεβαινει και τη δινει εν τελει στον κατσουρανη ήτον κατσε..
Δεν εχει ποδοσφαιρικη παιδεια,αισθηση του χωρου.Δεν αντιλαμβανεται τι πρεπει να κανει.Σου λεει εγω θα τον γκρεμισω και ας φαω κοκκινη.Ενταξει ας τον να βαλει γκολ.Με 11 παιχτες ή θα ισοφαριζαμε ή θα χαναμε 1-0..
Οχι αυτις...