Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Tetradje »

Odi έγραψε: Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
+1
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

Tetradje έγραψε:
Odi έγραψε: Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
+1
+2
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

mpafos4 έγραψε:
Karelias έγραψε:
ήμουν στο καράβι και γύριζα από διακοπές στην Κω, ρε ξερόλα, ίσια το στόμα λιγάκι, αφήνεις σάλια.
Aυτο ειναι αληθεια!Προσεξε μη γλυστρισεις στο καταστρωμα!
Μπα, κουκέτα είχα.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

GI4NNEN4 έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...
Όχι να το παινευτώ, αλλά μπορώ πολύ εύκολα να εντοπίσω τους εμπαθείς. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν ενδιαφέρονται καν να κρυφτούν. Το σημερινό ματς ανήκει στην κατηγορία "κοιμήθηκε ο Θεός". Το εάν προηγήθηκαν στο παρελθόν κι άλλα ματς αυτής της κατηγορίας τα οποία μάλιστα κερδίσαμε, λίγο με απασχολεί σήμερα.
πολυ ευκολα,ε;μαλιστα...

αν θες χρησιμοποιησε αυτη σου την ικανοτητα στο να εντοπιζεις το κατα ποσο μερικοι ''διπλωματουχοι επαγγελματιες'' ανταποκρινονται στοιχειωδως στις υποχρεωσεις τους ΠΡΙΝ το τρενο σφυριξει...

γιατι τοτε θα'ναι αργα για δακρια Γιαννενα...

φιλικα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περυσι 15 λεπτα αγωνα...

Φετος αυτο το πραγμα...

Μηπως να μην ξαναπαιξουμε αθηνα...??? :D :D :D :D :D :D :D

Nikolasf για πες μου λιγο τη χρονια που επαιζες την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα και παταγες γαυρους βαζελους αεκ πως τα πηγες στο κυπελλο????
Θεε μου....

Ναι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων.
Αλλα Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ...

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

Και αμα θυμηθεις πες μου και το σκορ γιατι μου διαφευγει...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Karelias έγραψε:Ας μας εξηγήσει επιτέλους, απ το τεχνικό επιτελείο κάποιος, πως εδώ και τόσο καιρό, πετυχαίνουμε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάνουμε ματς με 70% κατοχή, τρώγοντας γκολ στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου και να έχουμε μείνει τόσες φορές με 10 παίχτες.
Δεν αντέχεται τόση ποδοσφαιρική ηλιθιότητα και στον πούτσο μου, η καλύτερη άμυνα και αρχίδια μάντολες.
Κανείς;
Τίποτα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Tetradje έγραψε:
+1
+1926

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

και αντε τωρα να πας για δουλεια το πρωι και να σε δουλευουν παρασκευη πρωι γαυροι και τα σχετικα :evil: δεν γ......ται Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Φίλε πάμπλο και τα δυο... αλλά πρέπει να υπάρχει χημεία και ο Δώνης δεν με έχει πείσει γιαυτό!!! Οσο για τα στάνταρ μου... Νάι μετά τα τρια τελευταία χρόνια και τις πορείες στην Ευρώπη ανάιβηκαν. Η σουπαλίγδα δεν μου λέιε τπτ. Για τίτλους θέλω και παράγκα. Το κύπελο μόνο μπορεί να δώσει κάτι ειδικά αν είσαι θυγατρική..
Δεν στο κρύβω φίλε η Ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί φέρνει χρήμα και το χρήμα κάνει τον ιβάν και τον κάθε ιβάν να χώνει και άλλο και τον ΠΑΟΚ αναγνωρίσιμο και εμένα περήφανο!!!! Και τότε ίσως πάισουν και παράγκες!!!!
Με τον Δώνη δεν στέκομαι Ευρώπη ούτε με την θεά τύχη ντυμένη ασπρόμαυρα!!!!!!
Για τριτεδεύτερος στη σουπαλίγδα και κανένα κυπελάκι αν μας κάνει την χάρη και επιστρέψει η κολωφαρδία στον επαναλληπτικό μοια χαρά είναι!!!!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πες τους για την Παναχαϊκή εκει ο νόμος του ποδοσφαιρου δεν ισχύει οπως εμάς
....:(:)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

βλεποντας ξανα τις φασεις και τα γκολ..εβγαλα τα ακολουθα συμπερασματα.
στη φαση του πεναλτι ο βιβιαν κανει αδικαιολογητη γκαφα που και τη σουπερ εμφανιση την ακυρωνει εις διπλουν..
αν τον αφηνε ,οπως ειδα τη φαση δυσκολα να το εβαζε..αλλα και να το εβαζε οκ..μπαλα ειναι
λαθος επιλογη..
και στο δευτερο γκολ ναι μεν μπαλα ειναι κτλ αλλα ο επιθετικος της καλλιθεας εκθετει κατσικα αποστολοπουλο και κατσε ..προσεξτε το γκολ ειναι γκολαρα..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Α και κάτι άλλο.
Πως γίνεται κάθε φορά, που στο κύπελο παίζουμε σε γήπεδο-χωράφι, να μην φεύγουμε με κάτω από δύο γκολ στην πλάτη, δεν μπορώ να καταλαβώ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δηλαδη πρεπει να εισαι κωλοφαρδος για να βαλεις 2 γκολ στην καλιθεα στην Τουμπα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Karelias έγραψε:
Karelias έγραψε:Ας μας εξηγήσει επιτέλους, απ το τεχνικό επιτελείο κάποιος, πως εδώ και τόσο καιρό, πετυχαίνουμε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάνουμε ματς με 70% κατοχή, τρώγοντας γκολ στην πρώτη σοβαρή επίθεση του αντιπάλου και να έχουμε μείνει τόσες φορές με 10 παίχτες.
Δεν αντέχεται τόση ποδοσφαιρική ηλιθιότητα και στον πούτσο μου, η καλύτερη άμυνα και αρχίδια μάντολες.
Κανείς;
Τίποτα;
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

dimbar έγραψε:
Karelias έγραψε:
Κανείς;
Τίποτα;
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
Οταν δεν εχεις σοβαρους αμυντικους απλο ειναι το πραγμα..Τι να μας κανει η κατοχη...
Ο Βιβιαν 2 φορες στο πρωτο ημιχρονο εχασε τον παιχτη και στην πλατη του βγηκε ο επιθετικος.
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα.Κανει δευτερη φορα την ιδια κουταμαρα και ενω ξερει οτι ειναι τελευταιος παει και κανει πεναλντυ.

Τι να σου κανει η κατοχη και ο πολεμος... :? :? :? :?

Δες μονο τον τροπο που εδιωχνε τη μπαλα και πως την υποδεχεται.Εβλεπα τον κατσικα να την κατεβαζει τη μπαλα στο ποδι του και ευχαριστιομουν.Και εβλεπες το βιβιαν και ελεγες αυτος παιζει μπαλα??
Επισης θεωρει πως μπορει να μοιρασει και παιχνιδι...Κατεβαινει κατεβαινει κατεβαινει και τη δινει εν τελει στον κατσουρανη ήτον κατσε..

Δεν εχει ποδοσφαιρικη παιδεια,αισθηση του χωρου.Δεν αντιλαμβανεται τι πρεπει να κανει.Σου λεει εγω θα τον γκρεμισω και ας φαω κοκκινη.Ενταξει ας τον να βαλει γκολ.Με 11 παιχτες ή θα ισοφαριζαμε ή θα χαναμε 1-0..
Οχι αυτις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”