28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Caps είναι οι διεθνείς συμμετοχές. Και ο λόγος:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cap_(sport)
http://en.wikipedia.org/wiki/Cap_(sport)

Uploaded with ImageShack.us
Δηλαδή....εντάξ....είμαι σκατόψυχος.....αλλά ρε Κωστάκη.......ρε αγόρι μου....ρε πασά μου.

Απο τη μέση κι κάτω.....είσαι για πολύ βατόμουρο.

Σημείωση....για να προλάβω μερικούς καλοθελητές.....χιούμορ κάνουμε.....μια χαρά παίζει προς το παρόν.
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
- dimitrissss
Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Τάσο Κατσαμπή πριν από 12 χρόνια (21 Ιανουαρίου 2001, Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ 1-2)

Αν δεν απατώμαι είχε μπει αλλαγή ο Σπάσιτς και το καθάρισε εκείνο το ματσάκι...
Άλλες εποχές, πολύ περίεργες για την ομάδα.
Άλλες εποχές, πολύ περίεργες για την ομάδα.
- dimitrissss
Καλά θυμάσαι, ο Σπάσιτς καθάρισε το ματσάκι εκείνο, με γκολ στο 92'. (Στο 39' ο Κωνσταντινίδης το 0-1 και στο 62' ο Σολάκης το 1-1). Ήταν τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.rainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είχε μπει αλλαγή ο Σπάσιτς και το καθάρισε εκείνο το ματσάκι...
Απλά δεν είχε μπει ως αλλαγή, αλλά είχε παίξει σε ολόκληρο το 90λεπτο. Αν και το τόπικ είναι για τον Κατσουράνη, ας πω με την ευκαιρία κάτι για τον Σπάσιτς. Έπαιξε 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ και συνολικά είχε 133 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη). Όμως μόνο στους 23 αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στους υπόλοιπους 110, είτε ξεκινούσε και γινόταν αλλαγή, είτε καθόταν στον πάγκο κι έμπαινε σε θέση συμπαίκτη του. Αυτό το συγκεκριμένο ματς με την Παναχαϊκή ήταν το πρώτο που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς.
- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε κωστάκη που εφτασες τα 33 για να μάθεις ότι δεν μπορείς να παίξεις στα χαφ ομάδας του γιώργος δώνης και ότι πρέπει να μάθεις τακτικά την θέση του στόπερ
- buffalobill4
Κατσουράνης: «Υπήρχε κι άλλο πρόβλημα που δεν λέω...»
Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το τέλους του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
«Δεν μας άφησε ο καιρός να παίξουμε μπάλα. Ήταν πολλά τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Υπήρχε κι άλλο πρόβλημα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Κατσουράνης, ενώ πρόσθεσε για την θέση που αγωνίζεται: «Ο,τι πει ο προπονητής εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής αποφασίζει».
ΠΗΓΉ: pamesports.gr
Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το τέλους του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
«Δεν μας άφησε ο καιρός να παίξουμε μπάλα. Ήταν πολλά τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Υπήρχε κι άλλο πρόβλημα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Κατσουράνης, ενώ πρόσθεσε για την θέση που αγωνίζεται: «Ο,τι πει ο προπονητής εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής αποφασίζει».
ΠΗΓΉ: pamesports.gr
- desperando
- Επικοινωνία: