ΠΑΟΚ-οσφπ 25/11 19:30
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ 25/11 19:30
τον δώνη δε τον συμπαθώ καθόλου.
ψωνισμένος χωρίς λόγο, μηδέν διάθεση αυτοκριτικής και κομπασμός χωρίς τέλος.
πάραυτα δε μπορώ να αγνοήσω τους παίκτες.
νομίζω οτί πραγματικά όποιος και αν έρθει προπονητής με παίκτες όπως ο έττο, ο γλύκος, ο ρομπέρτ και άλλοι τέτοιου βεληνεκούς δε θα μπορέσει ΠΟΤΕ να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
είναι ελάχιστοι αυτοί οι παίκτες για τον ΠΑΟΚ.
ψωνισμένος χωρίς λόγο, μηδέν διάθεση αυτοκριτικής και κομπασμός χωρίς τέλος.
πάραυτα δε μπορώ να αγνοήσω τους παίκτες.
νομίζω οτί πραγματικά όποιος και αν έρθει προπονητής με παίκτες όπως ο έττο, ο γλύκος, ο ρομπέρτ και άλλοι τέτοιου βεληνεκούς δε θα μπορέσει ΠΟΤΕ να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
είναι ελάχιστοι αυτοί οι παίκτες για τον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να δώ τον τρόπο που θα σκοράρουμε σήμερα .... όχι και να νικήσουμε!
συμφωνο με τον tsou και να φυγει ο δωνης παλι τον γλυκο θα εχουμε και τον κατσικα και τον εττο
- Mario Jardel
Παραδεχομαι Γλυκο.
Θεωρω απαραδεκτο στην καρδια της αμυνας να ειναι μονιμα μονος πουστης
Εdit: Αυτη ειναι εξοδος...Δε σε νοιαζει αν σκοτωσεις καποιον.Βγαινεις και τους παιρνεις ολους μαζι σου...Μακαρι να το βλεπαμε συχντοτερα.
Θεωρω απαραδεκτο στην καρδια της αμυνας να ειναι μονιμα μονος πουστης
Εdit: Αυτη ειναι εξοδος...Δε σε νοιαζει αν σκοτωσεις καποιον.Βγαινεις και τους παιρνεις ολους μαζι σου...Μακαρι να το βλεπαμε συχντοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 25 Νοέμ 2012, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- fiorentinos
- nick_shortjohn
Πόσα παίρνεις; 800.000 ευρώ; Και ο μισός πλανήτης ανεξαρτήτου επαγγέλματος ξέρει να κάνει ένα κοντρόλ...
μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί διάολο δεν βάζει τον Λάζαρ;
Πόσο χάλια πρέπει να παίζουν το ντουο στούτζες του κέντρου Φωτάκης και Ρομπέρ για να τους αλλάξει;
Πόσο χάλια πρέπει να παίζουν το ντουο στούτζες του κέντρου Φωτάκης και Ρομπέρ για να τους αλλάξει;