Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από desperando »

μη κερδοσκοπικες οργανωσεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να θυμισω μονο οτι την ομαδα την εφερε στην τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται διοικηση πρωτοδικειου ορισμενη απο τον ΑΣ για οσους λενε οτι δεν εχει ευθυνη ο ΑΣ για τα χρεη αυτης.Εμενα παντως αυτο το ιδιαιτερο ιδιοκτησιακο καθεστως που ισχυει στην Ελλαδα μου ακουγεται αστειο.Να αγοραζω ενα καταχρεωμενο τμημα και να μην εχω ουτε τον ελεγχο των κυλικειων του γηπεδου μου φαινεται αστειο.Αληθεια αν ο χ ψ Σαββιδης αποφασιζε να φτιαξει ιδιοκτητο γηπεδο εκτος Τουμπας τι υποχρεωσεις θα ειχε απεναντι στον ΑΣ?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυριο στο γηπεδο κυριοι του ΑΣ...θα ερθετε η οχι???
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

joshua έγραψε:Να θυμισω μονο οτι την ομαδα την εφερε στην τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται διοικηση πρωτοδικειου ορισμενη απο τον ΑΣ για οσους λενε οτι δεν εχει ευθυνη ο ΑΣ για τα χρεη αυτης.Εμενα παντως αυτο το ιδιαιτερο ιδιοκτησιακο καθεστως που ισχυει στην Ελλαδα μου ακουγεται αστειο.Να αγοραζω ενα καταχρεωμενο τμημα και να μην εχω ουτε τον ελεγχο των κυλικειων του γηπεδου μου φαινεται αστειο.Αληθεια αν ο χ ψ Σαββιδης αποφασιζε να φτιαξει ιδιοκτητο γηπεδο εκτος Τουμπας τι υποχρεωσεις θα ειχε απεναντι στον ΑΣ?
να σου θυμισω και εγω οτι αν ελεγε κατι εναντιον του ζαγορακη θα πεφτατε να τον" σκοτωσετε" τον κατσαρη η μηπως κανω λαθος?

το κυλικειο ανηκει στον ΑΣ οχι στην ΠΑΕ δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει κατι που δεν του ανηκει
αν εισαι επενδυτης στο αεκ τι εχεις ξερεις?
νοικι μεγαλο χωρις σκοντο κτλ
κυλικεια κτλ για εκμεταλευση γιοκ
σχεδια για να κανεις μπουτικ κ.α γιοκ
γιατι δεν σου ανηκει το γηπεδο αλλα και δεν εχεις την δυνατοτητα να ερθεις σε συμφωνια ουτε φυσικα να πειραξεις τους χωρους του οακα
καταλαβες τι βοηθεια προσφερει ο ερασιτεχνης στην παε και η παε στον ερασιτεχνη?
ποσο σημαντικο ειναι το γηπεδο?
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ μην τα μπερδευετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Τετ 08 Αύγ 2012, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Και κλασσικα καπου εδω χαλαει το θεμα..αντε καλη συνεχεια καλοκαιριου τωρα ! :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε:
joshua έγραψε:Να θυμισω μονο οτι την ομαδα την εφερε στην τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται διοικηση πρωτοδικειου ορισμενη απο τον ΑΣ για οσους λενε οτι δεν εχει ευθυνη ο ΑΣ για τα χρεη αυτης.Εμενα παντως αυτο το ιδιαιτερο ιδιοκτησιακο καθεστως που ισχυει στην Ελλαδα μου ακουγεται αστειο.Να αγοραζω ενα καταχρεωμενο τμημα και να μην εχω ουτε τον ελεγχο των κυλικειων του γηπεδου μου φαινεται αστειο.Αληθεια αν ο χ ψ Σαββιδης αποφασιζε να φτιαξει ιδιοκτητο γηπεδο εκτος Τουμπας τι υποχρεωσεις θα ειχε απεναντι στον ΑΣ?
να σου θυμισω και εγω οτι αν ελεγε κατι εναντιον του ζαγορακη θα πεφτατε να τον" σκοτωσετε" τον κατσαρη η μηπως κανω λαθος?

το κυλικειο ανηκει στον ΑΣ οχι στην ΠΑΕ δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει κατι που δεν του ανηκει
γιατι δεν σου ανηκει το γηπεδο αλλα και δεν εχεις την δυνατοτητα να ερθεις σε συμφωνια ουτε φυσικα να πειραξεις τους χωρους του οακα
καταλαβες τι βοηθεια προσφερει ο ερασιτεχνης στην παε και η παε στον ερασιτεχνη?
ναι μονο στον ζαγορακη κώλυσε γιατι τους προηγουμενους τους ειχε κατατροπωσει, κατι γουμενους κατι μπατατουδιδες , κατι παελουδιδες.
ο ερασιτεχνης εκτος απο απαιτησεις εχει και υποχρεωσεις, και στις υποχρεωσεις ειναι απον εδω και πολλα χρονια και ειναι μεγαλος υπευθυνος για το οτι βρισκόμαστε σε αυτη τη θεση
marley 4

desperando έγραψε:
marley 4 έγραψε:

ναι μονο στον ζαγορακη κώλυσε γιατι τους προηγουμενους τους ειχε κατατροπωσει, κατι γουμενους κατι μπατατουδιδες , κατι παελουδιδες.
ο ερασιτεχνης εκτος απο απαιτησεις εχει και υποχρεωσεις, και στις υποχρεωσεις ειναι απον εδω και πολλα χρονια
ναι το ξερω εμενα τι μου τα λες να τα πεις σε αυτους που βαζουν τους προεδρους της παε πανω απο ολα
και ναι εχει υποχρεωσεις αυτες παλευει να κρατησει και η μεγαλυτερη υποχρεωση ειναι το γηπεδο να μεινει στα χερια του λαου

εκτος εσυ αν νομιζεις οτι ο σαββιδης ειναι ετοιμος να χαλασει την επενδυση του για αυτα τα ποσα
η συμφωνια ειχε γινει ο ιβαν επρεπε να βαλει τα χρηματα και ξαφνικα αρχισε να δημιουργει θεμα με τον ερασιτεχνη
ο ερασιτεχνης δεν φταιει σε τιποτα τωρα
για τα υπολοιπα κανεις μια εγγραφη στον ΑΣ και ψηφιζεις ποιον θεωρεις καταλληλο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

επειδη ειμαι αποτο 2001 στον ΑΣ και επειδη εχω προσωπικη εμπειρια απο το τι γινετε εκει και τιμικροσυμφεροντα υπαρχουν γι αυτο λεω αυτα που λεω. και ναι μια επενδεισημπορει να χαλασει και για τον πιο ασήμαντο λογο.
αυτη τη στιγμη πρεπει να εκμεταλευτουμε τον σαβιδη
marley 4

για το τι εχει γινει στον ασ τοσα χρονια δεν ειναι της ωρας αλλα ουτε θα τα πουμε σε ενα φορουμ

λοιπον ο σαββιδης αθετησε την συμφωνια του οκ?
παλι ναι θα του πουμε αλλα δεν θα βγαλουμε οτι φταει ο ερασιτεχνης οκ?
σαν ΠΑΟΚ εννοεις να εκμεταλευθουμε γιατι ο ερασιτεχνης χανει απο τον ιβαν
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

φιλε μου τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα. ο σαβιδης μπορει να κανειοτι θελει αυτη τη στιγμη , ειναι απλα ενας επιχειρηματιας που απλα θελει να επενδύσει και ουτε τον νοιαζει αν χαλασει τον ντηλ αν αυριο ο ΠΑΟΚ καταστραφει. εμας ομως μας νοιαζει και ισως επειδη καποιοι δεν εχετε καταλαβει ακομα σε ποσο δυσκολη κατασταση ειμαστε γι αυτο αντιμετωπηζετε ετσι το θεμα.
αν ολα αυτα γινονταν πριν 3 χρονια θα ελεγα αντε σαβιδη αγορι μου τραβα στο χωριο σου,αλλα τωρα πρεπει να τον εκμεταλλευτώ να με σωσει
marley 4

δεν διαφωνουμε στο ποσο αναγκη εχουμε τα χρηματα φιλε
διαφωνουμε στα ποσα ανταλαγματα πρεπει να δωσουμε
και δεν ειναι κακο να διαφωνουμε ετσι?

για την ιστορια και μονο ας προσεχαμε γιατι ευθυνες για την κατασταση εχουν αλλοι που εχουν ακομα λογο στον ΠΑΟΚ και κυκλοφορουν ανετοι χωρις τυψεις
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σαββίδη θέλεις τον ΠΑΟΚ? βαλε χρημα και παρε την ομαδα....
θέλεις γηπεδο? δεν ειναι ρε φίλε της ΠΑΕ, του Α.Σ. είναι και αν γουσταρει στο δίνει...(πρεπει να πληρωσεις)
θέλεις κυλικεία και σουπερ μαρκετ? και αυτα του Α.Σ. είναι, αυτός τα εκμεταλευεται...
δεν σε συμφερει? τωρα το καταλαβες? δεν ηξερες τι επικρατει στην ελληνικη αθλητική νομοθεσία? αν δεν ηξερες παρε τα ρουβλια σουκαι τρεχα στο Ροστοφ...
αν πραγματικα γουσταρεις,μην φορας μονο κασκολ για εντυπωσιασμό, φερε λεφτα και θα βγαλουμε γουστα...
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σωστα ολοι οι αθλητες ειναι απληρωτοι στον ΑΣ. Τελειωσε το κρατικο χαρτζηλικωμα. Διαλυσε το μπασκετ διελυσε το βολλευ αλλα εχουμε ταικβοντο, γι αυτο κανε επενδυσεις σαββιδη για να μαζεψει λεφτα ο αχρηστος ερασιτεχνης που στις γ.σ μας μοιραζει μια σελιδα κ το λεει ισολογισμο. Και πολλα δινει. Αν σκεφτεις οτι θα ανακαινισει το ερειπιο για να το εκμεταλευτει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μια ψυχη, ο Δροσος, τι κανει αραγε; να ναι καλα ο μπαγασας που εσωσε το μπασκετακι μας..παλι καλα που τον φαγαμε τον κατσαριδα να του στηθει μη χασουμε το κελεπουρι..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ειχες δει τον ισολογισμο του δροσου; Ή ετσι ακουσες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”