Euro 2012

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Euro 2012

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αυτόν τον Σαμαρά δεν τον χώνεψα ποτέ. Δεν μου αρέσει καθόλου. Και τον Νίνη τον θεωρούσα ψιλο-απάτη αλλά τα χθεσινά του τακουνάκια με εντυπωσίασαν... :?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τον Σαμαρά δεν τον πάω ούτε εγώ..Αυτό το βαριεστημένο στυλ και το μπλαζέ ύφος μου την δίνουνε..Ασε που είναι και σαν κομμουνιστής ταχυδρόμος.Σαν να τον βλέπω μπροστά μου να κρατάει τον Ριζοσπάστη κάτω απ την μασχάλη και να μοιράζει φυλλάδια. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ειναι τυχαιο πως οι παιχτες που ξεχωρησαν χθες σε μια ομαδα με 11 γερασμανη -ιδιως στο κεντρο- ειναι αυτοι οι οποιοι διαθετουν πολλα τρεξιματα...καποια πραγματα που εγω κραταω...

-η εθνικη πλεον παιζει μπαλα και οχι γιουρια οπως με ρεχαγκελ...εχει μια τακτικη μεσα στο γηπεδο ενα σχεδιο μια αναπτυξη οχι ολοι στην περιοχη και γιομα ολε...

-οταν βλεπεις παιχτες οπως ο κυριακος παπαδοπουλος και ο φορτουνης και σκεφτεσαι πως χαθηκαν μεσα απο τα χερια σου ειναι να βαζεις τα κλαματα...για τον κατερινιωτη παπαδοπουλο εχω να πω για οποιον δεν ξερει οτι θεωρειται στα τοπ5 κορυφαια ονοματα στην ηλικια του πανευρωπαικα και αναμενεται μεγαλη σφαγη...ο δε 20χρονος φορτουνης (τον οποιο χασαμε μεσα απο τα χερια μας) δειχνει σε κατι γατακια τυπου δικου μας γεωργιαδη τι πραγματικα σημαινει ταλεντο και οχι στα 24-25 με ξενυχτια και ποτακια να κανεις καριερα...για οποιον το παρατηρησε εχει βελτιωθει τουλαχιστον 50% σε σχεση με περισυ...αυτο θα πει δουλεια...

-απο την αλλη μερια ο νινης ειναι ο ορισμος του πως μπορει μια ομαδα να καψει εναν νεο φερελπη...

-ακουγαμε πολλα επι εποχη σαντος για το ποσο ωραια κοιμαται στον παγκο κλπ...in your fucking face idiots...περιμενω κανενα τζορμπακολκα να κανει τα παραπονα που δεν εκανε 3η αλλαγη οπως με μπολονι...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σερα έκανε ρε συ 3η αλλαγή.

Μπήκαν ο κοκκινομάγουλος (παικταράς), ο κοντός, και ο Φορτούνης (παικταράς).

Γενικά μπράβο στην Εθνική.

Κάποιοι μπήκαν χεσμένοι, χολέμπας και νίνης και ο άτυχος παπαδόπουλος. Αλλά το σώσαμε.
Κατσουράνης έχει τελείωσει από κέντρο, δεν έχει τρεξίματα και καλύτερα την εμπειρία να την βάλει ως νέος Χένρικσεν στο λαγό.

Καραγκούνης όσο καραγκιόζης και να είναι, παλεύει για Εθνική. Σε 10 μέρες έχει βγάλει 90λεπτα που δεν επαιξε ολο τη χρονιά φέτος.

Σαμαράς μου τη σπάει πόσο φλατ είναι. Μηδέν νεύρο.
Γκέκας είναι συνεχώς στη γραμμή του οφσαιντ και κρατάει 2 παίκτες. Χρήσιμος νομίζω.

Μανιάτης, τοροσίδης καλή παρουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 09 Ιουν 2012, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι δεν το εγραψα καλα...εννοω που δεν εκανε 3η αλλαγη νωριτερα... 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το σκαουτινγκ στην Ελλάδα είναι τόσο σοβαρό που τον Κυριάκο τον είχαν οι γάβροι στον πάγκο
και το παλικαράκι βγάζει μάτια στην Γερμανία...
όντως για την πάρτη του θα γίνει χαμός σε λίγα χρόνια..

Όσο για τον Φορτούνη, ο άνθρωπος πήγε σε μια μικρομεσαία ομάδας της Γερμανίας και έδειξε άλλο πρόσωπο..
Όντως βελτιωμένος όχι μόνο 50% που είπε ο σέρα, ίσως και παραπάνω θα έλεγα και είναι ακόμη πιτσιρικάς...
Έπαιξε βασικός όλα τα παιχνίδια, και δούλεψε σε ένα σοβαρό επίπεδο ποδοσφαίρου όχι της πλάκας όπως το δικό μας..

Αν ο Σάντος δεν βάλει έτσι όπως έγινε τον Μαλεζά βασικό θα είναι για φάπες...
Η Εθνική έμεινε από σέντερ μπακ και θα μου βάλει τον Κατσουράνη?
Στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, τρέχει τα 20 και περπατάει τα 70....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν τίθεται θέμα: ο Μαλεζάς είναι πολύ προτιμότερος από τον κατσουράνη. Φοβάμαι μόνο την απειρία του σε Εθνική.
Ο κατσουράνης μπορεί να ευνοηθεί μόνο στο ταμπούρι πίσω. Αν ανοίξει λίγο το παιχνίδι, γεια σας.

Αν ο Κυριάκος συνεχίσει έτσι και στα άλλα δύο παιχνίδια (δεν μας κόβω για παραπάνω), θα αρχίσει να μαζεύει από φέτος προτάσεις. Η Σάλκε θα τον μοσχοπουλήσει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sera4 έγραψε:δεν ειναι τυχαιο πως οι παιχτες που ξεχωρησαν χθες σε μια ομαδα με 11 γερασμανη -ιδιως στο κεντρο- ειναι αυτοι οι οποιοι διαθετουν πολλα τρεξιματα...καποια πραγματα που εγω κραταω...

-η εθνικη πλεον παιζει μπαλα και οχι γιουρια οπως με ρεχαγκελ...εχει μια τακτικη μεσα στο γηπεδο ενα σχεδιο μια αναπτυξη οχι ολοι στην περιοχη και γιομα ολε...

-οταν βλεπεις παιχτες οπως ο κυριακος παπαδοπουλος και ο φορτουνης και σκεφτεσαι πως χαθηκαν μεσα απο τα χερια σου ειναι να βαζεις τα κλαματα...για τον κατερινιωτη παπαδοπουλο εχω να πω για οποιον δεν ξερει οτι θεωρειται στα τοπ5 κορυφαια ονοματα στην ηλικια του πανευρωπαικα και αναμενεται μεγαλη σφαγη...ο δε 20χρονος φορτουνης (τον οποιο χασαμε μεσα απο τα χερια μας) δειχνει σε κατι γατακια τυπου δικου μας γεωργιαδη τι πραγματικα σημαινει ταλεντο και οχι στα 24-25 με ξενυχτια και ποτακια να κανεις καριερα...για οποιον το παρατηρησε εχει βελτιωθει τουλαχιστον 50% σε σχεση με περισυ...αυτο θα πει δουλεια...

-απο την αλλη μερια ο νινης ειναι ο ορισμος του πως μπορει μια ομαδα να καψει εναν νεο φερελπη...

-ακουγαμε πολλα επι εποχη σαντος για το ποσο ωραια κοιμαται στον παγκο κλπ...in your fucking face idiots...περιμενω κανενα τζορμπακολκα να κανει τα παραπονα που δεν εκανε 3η αλλαγη οπως με μπολονι...
+12

δεν ξερω αν βαλει μαλε ή ροτιμησει κατσουρ και φωτακη στο κεντρο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

“Να λέμε κι ευχαριστώ”

Ο πολωνικός Τύπος ασκεί κριτική στην Εθνική ομάδα της χώρας, ωστόσο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές είναι πιο χειμαρρώδεις.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην διεθνή άσου, Γιάτσεκ Μπακ, που δήλωσε: “Κυριαρχήσαμε, αλλά στο τέλος μάλλον πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, παίζαμε γρήγορα κι έξυπνα, ενώ η ελληνική ομάδα δεν ήταν καλή. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να αλλάξει η εικόνα του ματς, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν πίστευα στα μάτια μου.
Μπορεί να είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά οι Έλληνες ήταν σαν να έπαιζαν με έντεκα κι εμείς να ξεμείναμε από δυνάμεις. Αυτό είναι παράξενο, γιατί έχουμε νεανική ομάδα και η Ελλάδα αρκετούς μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Να λέμε κι ευχαριστώ που ήρθε το ματς 1-1, γιατί η Ελλάδα έχασε πέναλτι και της ακυρώθηκε ένα γκολ που ήταν ελάχιστα οφσάιντ. Ο βοηθός θα μπορούσε να αφήσει τη φάση αυτή και τότε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα”.

Ένας γνώριμός μας βετεράνος παίκτης, ο Ματσέι Μουράφσκι, που έχει παίξει στον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, άσκησε ευθεία κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πολωνίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε σε εφημερίδα της Πολωνίας: “Μετά το πρώτο ημίχρονο ήμουν πεπεισμένος πως δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για το ματς. Δύσκολα μπορούσες να βρεις ψεγάδι στην εμφάνισή μας και ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Το πρόβλημα είναι πως το ίδιο σκέφτηκαν και οι παίκτες μας. Νομίζω πως μετά την ανάπαυλα το πρόβλημα ήταν στη νοοτροπία. Πιστέψαμε πως έχουμε ήδη κερδίσει, επειδή είχαμε το προβάδισμα και την αριθμητική υπεροχή.

Δυστυχώς οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωσή μας και παρότι έπαιζαν με δέκα, ήταν καλύτεροι από μας. Άξιζαν την ισοφάριση, ακόμη και τη νίκη, αφού έχασαν πέναλτι κι ακυρώθηκε ένα γκολ τους, που δεν είμαι τόσο σίγουρος πως ήταν οφσάιντ.
Η αλλαγή του Σαλπιγγίδη ήταν καθοριστική, αφού πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι. Τον θυμάμαι από το ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν δύσκολο να τον μαρκάρεις, γιατί είναι πολύ γρήγορος και ικανός σκόρερ. Ο Σάντος έκανε πολύ καλά και τον έριξε στο παιχνίδι, ενώ ο Σμούντα δεν βοήθησε την ομάδα μας από τον πάγκο”.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=47456
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

για σας που λετε οτι δεν γουσταρετε Σαμαρα, δεν νομιζετε οτι εχει πολλες ομοιοτητες με Βρυζα?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όντως. Και οι δύο "μιλάνε" στη μπάλα, αλλά...

Και ο Ζήσης άλλωστε, είχε φάει ΠΟΛΥ κράξιμο! Ευτυχώς ηταν εκείνο το γκόλ στο χάιμπουρι ειδάλλως θα τον είχαμε λιντσάρει... :mrgreen:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Όσοι έχουμε ζήσει Ζήση την πρώτη περίοδο να προσπαθεί να περάσει αντίπαλο και να κρατάει με τα δυο του χέρια το καρεδάκι έχουμε τεράστια εκτίμηση στο Σαμαρά που φοράει στέκα! :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Απαιτούν ξήλωμα του ιατρικού τημ της Εθνικής

Ο Παπαδόπουλος τραυματίστηκε χθες και θα απουσιάσει για έξι μήνες από τα γήπεδα. Παρά τον τραυματισμό του συνέχισε να αγωνίζεται για λίγα λεπτά και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ζητά το... ξήλωμα του ιατρικού τημ της Εθνικής! Λέτε να το κάνει ο Πιλάβιος; Διαβάστε την ανακοίνωση των ερυθρολεύκων: “«Με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα για αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον να μπαίνουν σε κίνδυνο ποδοσφαιριστές της από αμέλεια ή ανικανότητα των υπευθύνων. Για μια ακόμα φορά, αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, ότι το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας είναι επικίνδυνο για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Πέρα από την εγκληματική χθεσινή τους αμέλεια, να επιτρέψουν να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ ήταν ήδη σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του, υπάρχει μια σειρά λαθών που στοιχίζουν τόσο στην ίδια την Εθνική ομάδα όσο και στους συλλόγους.
Θυμίζουμε στους φιλάθλους αλλά και στην ΕΠΟ ότι ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Τοροσίδης είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά και αυτό δεν το διέγνωσε, ως όφειλε, το ιατρικό τιμ της Εθνικής. Αποτέλεσμα; Να γίνει η διάγνωση εβδομάδες αργότερα και να στερηθεί τον παίκτη ο Ολυμπιακός σε κρίσιμους Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του και απαιτεί από την ΕΠΟ να μεριμνήσει άμεσα για την αντικατάσταση των ανθρώπων που συνεχίζουν να κάνουν εγκληματικά λάθη σε βάρος των αθλητών.
Ας κάνουν όλοι ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokrevolution.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2277.html#more
Άβαταρ μέλους
eorptol

Euro 2012

Δημοσίευση από eorptol »

Ότι πει ο μεγάλος νταβαντζης του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Κυνηγάει αποζημείωση το παιδοβούβαλο θέλουν και οι βάζελοι για τον Νίνη αλλά τότε που είχε τραυματιστεί δεν υπήρχε ο κανονισμός.
Υ.Γ. Λέτε να το κάνει η Ολλανδία το κλαρίνο ή θα το γυρίσουν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”