Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΚΡΕΣΙΤΣ
3
3%
ΜΑΛΕΖΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
4
4%
ΛΑΖΑΡ
35
35%
ΓΚΑΡΣΙΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΩΤΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΛΑΦΑΣ
44
44%
ΡΟΜΠΕΡ
2
2%
ΙΒΙΤΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΣΦΠ 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από theoPAOK »

baneprelevic361 έγραψε:
theoPAOK έγραψε:
theoPAOK έγραψε:Πως πας αύριο σχολείο να ούμε...
Πωωωω............... :( :( :( :( :(
Όχι τίποτα άλλο, αλλα φοβάμαι μην δεν αντέξω ορισμένους και αρχίσω τις μπουνιές... :?

To είχα πει...
Άντεξα μόνο 4 ώρες.... :?
Και φυσικά δεν αντέδρασα για την καζούρα, αλλα για ένα κωλοπαίδι που κάθε 2 λεπτά φώναζε βου βου βουλγαροι......
Δεν ξέρω αν έκανα σωστά, αλλα το ευχαριστήθηκα..
Άστους ρε, να σου.

Φίλε μου, όλα έχουν και τα όριά τους...
Την καζούρα την άντεξα....Δεν είχα πρόβλημα..
Αλλα το να έχω ένα μ@λ@κιστήρι απο πίσω μου να φωνάζει συνεχώς βούλγαροι και βούλγαροι δεν το άντεξα...
Μέχρι και ο καθηγητής της φυσικής με κατάλαβε οτι είμουν στα όριά μου και με είπε να με άλλαξε θρανίο...
Ε..όταν σχολάσαμε, προχωρούσε απο πίσω μου και φώναζε τι άλλο..Το γνωστό...
Εγώ φταίω...?
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φυσικά και η βρωμιά στο χώρο του ποδοσφαίρου αγγίζει και εμάς δυστυχώς.
Για τις διοικήσεις των ομάδων το έχω ξαναπεί κανένας δεν γίνεται πρόεδρος για την ψυχή της μάνας του ούτε γιατι είναι ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας στον κόσμο. Φυσικά και έχει το λιγότερο προσωπικό όφελος.

Όμως όπως έιπα τα στημένα παιχνίδια φαίνονται από χιλιόμετρα και το χθεσινό δεν ήταν ένα από αυτά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

baneprelevic361 έγραψε:Εσύ που λες ότι η ομάδα στήθηκε, ξέρεις να χάνεις δηλαδή;
Ναι φίλε. Μάλλον έμαθα να χάνω. Θεωρώ ότι είναι ηλίθιο να κάτσω να σκάω επειδή έχασα από μια ομάδα. Το ότι λέω ότι ήταν στημένο είναι γνώμη μου. Και δεν έχει σχέση με να με πειράζει πια πάνω από 20 λεπτά επειδή χάσαμε.[/quote]

Αν η ''γνώμη'' σου είναι ότι ο ΠΑΟΚ στήθηκε για να χάσει αυτό το ματς
η γνώμη μου είναι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.[/quote]

Μάθετε εσείς να μην κάνετε ντου και να χειροκροτάτε τους παίχτες ακόμα και όταν χάνουν και μετά τα λέμε.
Χάσαμε, στημένα ή μη (για μένα κάτι ανάμεσα και στα 2, που γέρνει προς το πρώτο) τέλος. Πάμε παρακάτω.[/quote]

Μεγάλε είσαι βλάκας ή παριστάνεις τον βλάκα;
Τι θα πει, χάσαμε στημένα ή μη; Το ίδιο είναι; Είσαι με τα καλά σου καθόλου;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη , αλλα η περιπτωση να χασαμε επειδη οι γαυροι ειχαν καλυτερη ομαδα, παικτες , χωρις τραυματισμους ενω σε εμας συμβαινουν ακριβως τα αντιθετα + το γεγονος οτι ποτε δεν μπηκαν στο παιχνιδι οι παικτες , υπαρχει ??????

Γιατι αν καποιοι υιοθετουν την αποψη "περι στησιματος " , τοτε παικτες , προπονητες και διοικηση πρεπει να παρουν τον μπουλο τωρα...

Οι πιο μεγαλοι θα θυμουνται , οτι επι εποχης Μπατμαν , μας χρεωναν στον γαυρο επειδη και καλα "ειχε τις μετοχες του ΠΑΟΚ στο συρταρι του ο θειος " ..... Και μαλιστα λεγοταν και απο καποιους δικους μας στα ραδιοφωνα ....Ειναι παγια τακτικη των δυο βρυκολακων να μας χρεωνουν ποτε στον εναν και ποτε στον αλλον....
Ας μην αναπαραγουμε αυτες τις παπ@ριες και μονοι μας ....

Σιγουρα ο χωρος δεν ειναι καθαρος και ποσο μαλλον στο Ελλαδισταν ....

Υ.Γ. Οποιος θελει να δει στημενα , ας ανατρεξει στο youtube .... Εχει εκει κατι λεβαδειακους , Βολους , ηλυσιακους κλπ.... Μιλαμε για τους μετρ του ειδους .... 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το παιχνίδι αυτο τελείωσε.Παμε γι άλλα.Μη τρώτε τις σάρκες σας ρε
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

lamosas έγραψε:Φίλε μου ενα ματς φαίνεται απο χιλιόμετρα αν είναι στημένο ή όχι. Μην είμαστε αφελείς.
Ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα τώρα με αυτό που λές αλλά θα σου πώ αυτά τα λίγα.

Έχω παίξει λίγα χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς και σε επι σειρά ετών σε κλιμάκια κ.τ.λ

Εχω παίξει σε πάρα πολλά ύποπτα παιχνίδια και για να μην πω τίποτα αλλο, θα σου πω μόνο το εξεις.
Αυτός (παίκτης) που είναι συνήθως στημένος είναι πάντα ο κορυφαίος του ματς, ΠΑΝΤΑ όμως και σε κάποιο σημείο κυρίως προς το τέλος κάνει την "πατάτα" και ολοι μα όλοι λένε " κρίμα ρε συ ο τάδε ήταν ο κορυφαίος σήμερα" ;)

Τέλος πάντων τα στημένα συνήθως δεν φαίνονται ;) ;)

υγ: δεν πιάνω καν την περίπτωση των κορακιών εκει μιλάμε για πραγματικούς καλλιτέχνες , χειρουργούς πραγματικούς, ούτε κόκκινες ούτε τίποτα, μια κάρτα (κίτρινη) στον αμυντικό που μαρκάρει την φίρμα επιθετικό της αντιπάλου, ενα οφσάιντ, δυο τρία φάουλ εξω απο την περιοχή και άντε γειά.

Μιλάμε για αυτούς που το διοικούσαν χρόνια και για αυτούς που έλεγαν ο θρήνος και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε για σεξ. ;)
Για αυτό το σύστημα μιλάμε και δυστυχώς μια ζωή θα μας επηρεάζει και θα μας προκαταβάλει αρνητικά στις όποιες αποφάσεις- κρίσεις μας.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

baneprelevic361

Θα μπορούσα να πω πολλά και για το επίπεδό μου και για το επίπεδό σου.
Επειδή ομως συμμετέχω σε αυτό το forum κανα τεσσάρι χρόνια και το σέβομαι, δεν θα το κάνω.

Αναπαράγεις και υπερασπίζεσαι μια φημη που κυκλοφορεί εδω και μια βδομάδα από βρωμερους ανθρώπους και θεωρείς οτι ετσι εκφράζεις αποψη. Για να μην σου γυρίσω το κλισε για τις απόψεις και τις κωλοτρυπίδες (και για να κάνω και λίγη επιδειξη επιπέδου μιας και το αμφισβητείς) θα σου απαντήσω με τα λόγια του Μπολίβαρ : "Μην υιοθετείς τις προστυχιες του εχθρού ακόμα και αν είναι αλήθεια".

Maximus
Ετσι ακριβώς εχουν τα πράγματα. Φυσικά δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ ουτε και κανείς θα μας δώσει ποτέ λογαριασμό.

Μπορώ να ανεκτώ οποιαδήποτε κριτική για τον Π.Α.Ο.Κ. απο τους πάντες. Ακόμη και αν κάποιος βρίσει τον Π.Α.Ο.Κ. την ιστορία του ή τους συνοπαδούς μου. Θα διαμαρτυρηθώ, θα αντιδράσω αλλά δεν θα φτάσω σε σημείο βιας.

Η υπόνοια ομως οτι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι "στημένος" με εξαγριώνει. Αυτό οχι ρε αδερφέ δεν το δέχομαι.
Εγω είμαι Π.Α.Ο.Κ. γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. συμβολίζει την αθωωτητα, επειδή ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μοιαζει με καμία αλλη ομάδα, επειδή ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΟΥ είναι περισσότερο απο μια Ποδοσφαιρική Ανωνυμη Εταιρία.

Αν μου το αμφισβητήσεις αυτό είναι σαν να με λες και μενα πουστη. Σαν να μου βγάζεις τριάντα χρονια σκάρτα και πουστικα. Γιαυτό δεν σηκώνω εκπτώσεις και παίζω και ξυλο αμα λάχει.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Είδες έστω ένα απο αυτά που αναφέρεις στο χθεσινό παιχνίδι;
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Θα παρακαλούσα τους μοντς να επέμβουν. Άρχισαν οι βρισιές. Λυπάμαι αλλά αυτό που λες είναι τελείως ανούσιο. Το να μμην πιστεύεις τις προστιχιές του εχθρού ακόμα και αν είναι αλήθεια σε κάνουν να εθελοτυφλείς.

Επίσης, ποιος είπε ότι όλοι είναι εχθροί. Και για πια φήμη λες; εγώ σε κανέναν σταθμό δεν άκουσα ούτε διάβασα αυτή την φήμη. Και δεν είμαι και από Θεσσαλόνικη.

Το ότι είσαι μέρος σε ένα φόρουμ τόσα χρόνια δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει τι λες, τι γράφεις και πως αντιμετωπίσζεις τους συνδιαλεγόμενους σου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

[quote="georgedoulk"]baneprelevic361

Θα μπορούσα να πω πολλά και για το επίπεδό μου και για το επίπεδό σου.
Επειδή ομως συμμετέχω σε αυτό το forum κανα τεσσάρι χρόνια και το σέβομαι, δεν θα το κάνω.

Αναπαράγεις και υπερασπίζεσαι μια φημη που κυκλοφορεί εδω και μια βδομάδα από βρωμερους ανθρώπους και θεωρείς οτι ετσι εκφράζεις αποψη. Για να μην σου γυρίσω το κλισε για τις απόψεις και τις κωλοτρυπίδες (και για να κάνω και λίγη επιδειξη επιπέδου μιας και το αμφισβητείς) θα σου απαντήσω με τα λόγια του Μπολίβαρ : "Μην υιοθετείς τις προστυχιες του εχθρού ακόμα και αν είναι αλήθεια".

Maximus
Ετσι ακριβώς εχουν τα πράγματα. Φυσικά δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ ουτε και κανείς θα μας δώσει ποτέ λογαριασμό.

Μπορώ να ανεκτώ οποιαδήποτε κριτική για τον Π.Α.Ο.Κ. απο τους πάντες. Ακόμη και αν κάποιος βρίσει τον Π.Α.Ο.Κ. την ιστορία του ή τους συνοπαδούς μου. Θα διαμαρτυρηθώ, θα αντιδράσω αλλά δεν θα φτάσω σε σημείο βιας.

Η υπόνοια ομως οτι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι "στημένος" με εξαγριώνει. Αυτό οχι ρε αδερφέ δεν το δέχομαι.
Εγω είμαι Π.Α.Ο.Κ. γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. συμβολίζει την αθωωτητα, επειδή ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μοιαζει με καμία αλλη ομάδα, επειδή ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΟΥ είναι περισσότερο απο μια Ποδοσφαιρική Ανωνυμη Εταιρία.

Αν μου το αμφισβητήσεις αυτό είναι σαν να με λες και μενα πουστη. Σαν να μου βγάζεις τριάντα χρονια σκάρτα και πουστικα. Γιαυτό δεν σηκώνω εκπτώσεις και παίζω και ξυλο αμα λάχει.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
M

++++
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Το λες ότι οι ομάδες είναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ, δεν είναι ότι σε λένε χχχχχχχ, αλλά η αλήθεια. Αθώα ομάδα του ΠΑΟΚ είναι το Χαντμπολ, το ποδόσφαιρο γυναικών, το πόλο. Όλα τα σωματεία που δεν είναι επαγγελματικά.

Όταν μπλέκει μόνο το χρήμα στην μέση, χάνει κάθε αξία όποιοδήποτε σωματεία. Ακόμα και γαύρος στο ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟ στο μπάσκετ, είναι εταιρίες για να βγάλουν κέρδος που θα το φάει ο επενδυτής-πρόεδρος τους. Λογικό.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η ομάδα που υποτίθεται ότι έχει ομόνοια στην κερκίδα. Ότι συμβολίζει την προσφυγιά από την Πόλη και όχι από την Σμύρνη και τα χωριά όπως η ΑΕΚ ή ο Πανιώνιος.

Τέλος πάντων ας ηρεμήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

baneprelevic361 έγραψε:Θα παρακαλούσα τους μοντς να επέμβουν. Άρχισαν οι βρισιές.
Μεγάλε, βγαίνεις και γράφεις σε ένα οπαδικό site του ΠΑΟΚ, ότι ο ΠΑΟΚ στηθηκε στον αγώνα με τον γαύρο και περιμένεις να μη σε βρίσουν; Και λίγα σου χουν πει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τη στημενο ρε παιδια αχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχααχχααχ εχχετε λαλησει χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αν ηταν στημενο γιατι θα λειπουν ενα μηνα ο κλαους?????????????????????????
γιατι ο κατσικας επαθε ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΜΗΝΙΣΚΟ που εχει χειρουργηθει που μπορει να μην ξαναπαιξει μπαλλα ποτε ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?????? τον κατσικα ξεχαστε τον για φετος αν εχει γινει ζημια στο γονατο....στημενο??????????????

ο ετο και ο σναουτσερ ηταν στημενος????????

και να σας πω και κατι καλυτερα που κερδισε ο γαβρος ρε φιλε για να παρει το πρωταθλημα γιατι ο βαζελος δε μας συμφερε να το παρει γιατι θα δυναμωθει ....... η μηπως επρεπε να μαστε με το βαζελο που περσι μας πηρε το εισητηριο απο το c.l???????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Δευ 06 Φεβ 2012, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Ναι ρε φίλε. Γιατί πρέπει υποτίθεται ότι έχουμε άποψη και σεβόμαστε τους άλλους. Στο γκατζέτα που είναι ουδέτερο δεν βρίζονται συνέχια μεταξύ τους και οι μοντς δεν επεμβαίνουν;

Τότε όμως, ούτε η ΑΕΚ πέρισυ στήθηκε στον ΠΑΟ σωστά; Ούτε ο Σπάθας έπαιξε για να μας κόψει το πρωτάθλημα; ούτε ούτε ούτε.

Μην βλέπουμε τα πράγματα μόνο όταν μας συμφέρει

Συμφωνώ με το παρασάνδαλο για το τελευταίο. Μόνο που μην κάνουμε όνειρα γιατί δεν θα τα πετύχουμε. Ευχαριστημένοι να είμαστε αν βγούμε πάλι τρίτοι και μπούμε πάλι ανάμεσα στο ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Εχω μαθει να λεω και να γράφω αυτά που εννοω και να εννοω αυτά που λέω.

Σε κανενα σημείο δεν σε εβρισα προσωπικά.

Εν πάση περιπτώση σου ζητώ συγγνωμη που ασχολήθηκα μαζί σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”