Του χρονου θα ειναι ο βασικος μας σεντερ φορ. Το πιασες συντροφε ετσι?Sera4 έγραψε:εγω αυτον τον παιχτη επαναλαμβανω ετσι και δεν τον δω κορυφη θα τρελαθω...εχει πολυ ποιοτικα χαρακτηριστικα για στραικερ...σωματοδομη, πολυ καλη τεχνικη και πασα, σχετικα καλη ταχυτητα για το υψος του γενικα εχει πολυ ποιοτητα για τη θεση...δεν ξερω εμενα μου εχει καρφωθει οτι μπορει να δωσει πολλα εκει...μ@λ@κ@ς ο μπολονι δεν ειναι να φερει τον παιχτη σε θεση που ημασταν σχετικα καλυμμενοι τον γεναρη...
88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
Re: 88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
- kataramenos5
αμα στειλουν αρον αρον(που ειναι αρκετα εως πολυ πιθανο) τον αθανασιαδη για χαρη της σωτηριας(καλυμμενη με το μανδυα της εξυγιανσης vol2) και στην κατασταση που θα μαστε εγω θα τον δοκιμαζα οπωσδηποτε...ιδιως αν ειναι να ξανακουσω μαντζιο,παπαδοπουλο,επιστροφη ζλαταν και κατι αλλους περιεργους δανεικους....
Nimani cut your hair..
Make the EAGLE OF PAOK WITH YOUR HAIR.
MUCH BETTER.
Make the EAGLE OF PAOK WITH YOUR HAIR.
MUCH BETTER.
Του χρόνου βασικό θα είναι το Παπαζογλίνι-Μπουσουλίνι, μην ακούω χαζά...slidar έγραψε: ...
Του χρονου θα ειναι ο βασικος μας σεντερ φορ. Το πιασες συντροφε ετσι?
Και έχουμε και τον Γιάννου ε, Επιθετικός είναι, μη κοιτάτε που δε χωράει και παίζει όπου νάναι!
Αλλά αν συνεχίσει ο Φρεδερίκος έτσι, χωράει στο ρόστερ άνετα...
Χθες έκανε το 1ο παιχνίδι που δικαιολογούσε τον χαρακτηρισμό καλός ποδοσφαιριστής.Φυσικά έπαιζε εναντίων μιας ομάδας που δεν έχει αρχή και τέλος αλλά σημασία έχει ότι δήλωσε 1η φορά παρών.

εχει φοβερο κατεβασμα οπως και να του ερθει η μπάλα
πολυ καλη τεχνικη (τετοιο γυρισμα που εκανε μετα το δοκαρι του Παμπλο δεν εχω ξαναδει)
αλλά κάπου δεν ξερω που, σαν να λειπει κατι
(θα ηθελα παντως παρα πολυ να τον δω για φορ)
πολυ καλη τεχνικη (τετοιο γυρισμα που εκανε μετα το δοκαρι του Παμπλο δεν εχω ξαναδει)
αλλά κάπου δεν ξερω που, σαν να λειπει κατι
(θα ηθελα παντως παρα πολυ να τον δω για φορ)
Η αυτοπεποίθηση του λείπει, ίσως γιατί νοιώθει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρεία για κάτι σοβαρό.Στήριξη θέλει και υπομονή.
Ο Νιμανί έδειξε ότι είναι σπάνια περίπτωση. Παίκτης με τρομερές προδιαγραφές, που κάπου ξεχάστηκαν μεν λόγω διαφόρων συγκυριών, αλλά που μπορεί να επαληθευτούν και ο παίκτης να βγάλει μάτια. Ο κρίσιμος παράγοντας πιστεύω πως είναι ο ευάλωτος χαρακτήρας του, αφού σε κάθε ευκαιρία δείχνει πως είναι παίκτης ψυχολογίας, πράγμα που υπαινίχθηκε και ο Μπόλονι. Μην ξεχνάμε την ηλικία του...
Φάνηκε άλλωστε και στο ματς με τη Δράμα, αφού μετά το καθολικό χειροκρότημα του κόσμου που επιβράβευσε το γκολ που πέτυχε, αλλά και την μέχρι τότε εξαιρετική εμφάνισή του, πήρε εμφανώς τα πάνω του και τόλμησε και ακόμα περισσότερες «φανταιζί» ενέργειες.
Ωστόσο, η πλέον χαρακτηριστική ήταν η περίτεχνη «αλά Βιεϊρίνια» ενέργεια, που έκανε περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μπροστά από την θύρα 3, η οποία άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα για κανένα πεντάλεπτο! Όσοι ήταν στο γήπεδο καταλαβαίνουν σε τί αναφέρομαι. Έζησα την μεταστροφή της αρχικά απαξιωτικής για τον παίκτη άποψης τριών «γειτόνων» μου στην θύρα 3 μετά από αυτή την ενέργεια! Έγιναν οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του!
Στήριξη στον παίκτη, για να βγάλει αυτό που μπορεί. Κερδισμένοι θα είμαστε όλοι. Και μην ακούω παραμύθια ότι κόβει το μέλλον του Πόποβιτς ή οποιουδήποτε άλλου. Αν είναι έτσι, τότε καλά κάναμε και διώξαμε τον Αντελίνο, γιατί θα έκοβε το μέλλον του Πόποβιτς...
Φάνηκε άλλωστε και στο ματς με τη Δράμα, αφού μετά το καθολικό χειροκρότημα του κόσμου που επιβράβευσε το γκολ που πέτυχε, αλλά και την μέχρι τότε εξαιρετική εμφάνισή του, πήρε εμφανώς τα πάνω του και τόλμησε και ακόμα περισσότερες «φανταιζί» ενέργειες.
Ωστόσο, η πλέον χαρακτηριστική ήταν η περίτεχνη «αλά Βιεϊρίνια» ενέργεια, που έκανε περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μπροστά από την θύρα 3, η οποία άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα για κανένα πεντάλεπτο! Όσοι ήταν στο γήπεδο καταλαβαίνουν σε τί αναφέρομαι. Έζησα την μεταστροφή της αρχικά απαξιωτικής για τον παίκτη άποψης τριών «γειτόνων» μου στην θύρα 3 μετά από αυτή την ενέργεια! Έγιναν οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του!
Στήριξη στον παίκτη, για να βγάλει αυτό που μπορεί. Κερδισμένοι θα είμαστε όλοι. Και μην ακούω παραμύθια ότι κόβει το μέλλον του Πόποβιτς ή οποιουδήποτε άλλου. Αν είναι έτσι, τότε καλά κάναμε και διώξαμε τον Αντελίνο, γιατί θα έκοβε το μέλλον του Πόποβιτς...
απλα μη χασουμε το μετρο....σιγουρα εχει στοιχεια...τα εδειξε απο την πρωτη στιγμη...αλλα θελει προσοχη...απο το κραξιμο στην αποθεωση και τουμαπλιν ειμαστε...
Εγω τον βλεπω σαν αντι Κλαους και πιστευω γι αυτο τον προετοιμαζει....
Εγω τον βλεπω σαν αντι Κλαους και πιστευω γι αυτο τον προετοιμαζει....
Nice work my man ..you are good player!
continue and fans of PAOK will love yu like god
Φίλε, καταλαβαίνω το πνεύμα σου αλλά κάποιος άλλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί σαν ρατσιστικό σχόλιο. DC
continue and fans of PAOK will love yu like god
Φίλε, καταλαβαίνω το πνεύμα σου αλλά κάποιος άλλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί σαν ρατσιστικό σχόλιο. DC
Τωρα φενεται ομως λες και εγραψε μπινελικι
3 φορες το διαβασα να σιγουρευτω. Αμα ειναι σβησε και το χχχ και βαλε man

3 φορες το διαβασα να σιγουρευτω. Αμα ειναι σβησε και το χχχ και βαλε man