κανένα πέναλτι δεν έκανε ο Γιαννούληςpariz έγραψε:ισιωσαμε τα πεναλτυ;
ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
-
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν εχουμε δευτερο ματςinterted έγραψε:Εσύ το πήγες στο άλλο άκρο. Πάντως θέλει προσοχή, αν αφήνει όλα τα οφσάιντ του ατρόμητου στο δεύτερο ματς μην σας φανεί περίεργο.Rizla έγραψε:Να πουμε του Ζαγορακη να ζητησει επαναληψη του αγωνα σε ουδετερο,και να ζητησουμε δημοσια συγνωμη...

όχι, αλλά πρέπει να ζητήσει να τιμωρηθεί το κοράκι. είναι επικίνδυνο. (ο οφσαιντάκιας δλδ εκεί στον ασβέστη)Rizla έγραψε:Να πουμε του Ζαγορακη να ζητησει επαναληψη του αγωνα σε ουδετερο,και να ζητησουμε δημοσια συγνωμη...
Bγάλε εξω επειγόντως τον Φωτακη.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Γενικά η ομάδα δεν βλέπεται με τίποτα,και με την είσοδο σναου θα γίνει ακόμα χειροτερη επιθετικά.
Τι να πρωτοαλλάξεις βέβαια. Ακόμα και ο Μαλεζάς σήμερα δεν είναι καλά,βέβαια σε αυτό συμβάλει και ο επιεικώς άθλιος τσιρίλο.
Το πέναλτι είναι και το πρώτο και το 2ο. Το πρώτο όμως ξεκινά καθαρά από οφσάιντ.
Και ΟΧΙ,δεν θέλουμε να γαυροποιηθούμε. Αυτά για άλλους.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Γενικά η ομάδα δεν βλέπεται με τίποτα,και με την είσοδο σναου θα γίνει ακόμα χειροτερη επιθετικά.
Τι να πρωτοαλλάξεις βέβαια. Ακόμα και ο Μαλεζάς σήμερα δεν είναι καλά,βέβαια σε αυτό συμβάλει και ο επιεικώς άθλιος τσιρίλο.
Το πέναλτι είναι και το πρώτο και το 2ο. Το πρώτο όμως ξεκινά καθαρά από οφσάιντ.
Και ΟΧΙ,δεν θέλουμε να γαυροποιηθούμε. Αυτά για άλλους.
1ο ημιχρονο παντως δεν εγινε,αντε να δουμε μηπως γινει 2ο...
το οφσαιντ ητανε.μην το λεμε οριακο επειδη ειναι υπερ μας,αν ηταν κατα θα τα χαμε κανει πουτνα ολα τωρα.απο τη στιγμη που ηταν οφσαιντ πεναλτυ δν υπαρχει.
αντιθετως στην τελευταια φαση δν υπαρχει οφσαιντ,ο κλαους βγαινει κανονικα ο γιαννουλης κανει τακλιν πρωτα βρισκει ποδια νομιζω κ μετα μπαλα.αν επεφτε μπορει και να το σφυριζε.ομως ηταν πεναλτυ με μια πρωτη ματια.
ο λαζαρ εκανε το ιδιο την περασμενη βδομαδα,επεσε κ το πηρε.αυτη ειναι η διαιτησια στο ελληνικο πρωταθλημα.για να ισοφαρισει το οφσαιντ που δν εδωσε,δν εδειξε το δευτερο πεναλτυ.κ τα δυο ευθυνη εποπτη.
αντιθετως στην τελευταια φαση δν υπαρχει οφσαιντ,ο κλαους βγαινει κανονικα ο γιαννουλης κανει τακλιν πρωτα βρισκει ποδια νομιζω κ μετα μπαλα.αν επεφτε μπορει και να το σφυριζε.ομως ηταν πεναλτυ με μια πρωτη ματια.
ο λαζαρ εκανε το ιδιο την περασμενη βδομαδα,επεσε κ το πηρε.αυτη ειναι η διαιτησια στο ελληνικο πρωταθλημα.για να ισοφαρισει το οφσαιντ που δν εδωσε,δν εδειξε το δευτερο πεναλτυ.κ τα δυο ευθυνη εποπτη.
+1000danirifle έγραψε:όχι, αλλά πρέπει να ζητήσει να τιμωρηθεί το κοράκι. είναι επικίνδυνο. (ο οφσαιντάκιας δλδ εκεί στον ασβέστη)Rizla έγραψε:Να πουμε του Ζαγορακη να ζητησει επαναληψη του αγωνα σε ουδετερο,και να ζητησουμε δημοσια συγνωμη...
Θα το ζητησει ομως?
Δεν νομιζω...
θελουμε 2ο γκολ μεχρι το 60 γιατι μετα θα πεταξει μεσα Μητρογλα και Τατο ξεκουραστους και μονο ησυχος δε νιωθω με το σημερινο αμυντικο διδυμο.
Το ειπα οριακο γιατι νομιζω οτι ηταν και παιχτης του Ατρομητου διπλα στον Σαλπι,δεν προσεξα ομως πολυ την φαση απ'την χαρα μου....prophecyy έγραψε:το οφσαιντ ητανε.μην το λεμε οριακο επειδη ειναι υπερ μας,αν ηταν κατα θα τα χαμε κανει πουτνα ολα τωρα.απο τη στιγμη που ηταν οφσαιντ πεναλτυ δν υπαρχει.

Βγες εσύ να το πανηγυρίσεις και μετά καρφί σπίτι για μάτζικΤv και τσουκαλά.abg12d34 έγραψε:καλα ας παρουμε την κουπα με καμια τετοια φαση μαξιμε και εσυ κατσε μεσα μην το πανηγυριζεις
Εγώ πάντως,50 χρόνια μετ'α θα θυμάμαι ακομα ενα προς ένα τα πετσινα πρωταθλήματα και κύπελλα του γαύρου.
Εσύ ξέχνα τα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αυτους γιατι τους εχει εξω?Besuch έγραψε:θελουμε 2ο γκολ μεχρι το 60 γιατι μετα θα πεταξει μεσα Μητρογλα και Τατο ξεκουραστους και μονο ησυχος δε νιωθω με το σημερινο αμυντικο διδυμο.
- abc_o_ karpouzas
δεν ηταν πεναλτι
και οσο για το αλλο που λετε εγω ξερω οτι εκτος απο τα 4 κυπελα που πηρα πηγα σε αλλους 18 τελικους
και εκει σχεδον στους περισσοτερους εχασα με τετοιες φασεις
και επιδη βλεπω τον ΠΑΟΚ απο της αρχες του΄70
αυτες οι φασεις ειναι φασεις που δινουν τιτλους στο ελληνικο πρωταθλημα
ουτε γαυρος ειμαι ουτε βαζελος
το μεταλο που εχω εγω αυτοι ποτε δεν προκειτε να το αποκτησουν
αλλα θελω να τους παρω τιτλο με τετοια φαση για να ακουω τα ποιηματα τους
καλα δεν το παει ο μπαρμπα σαββας γαυροθεοδωριδης;;;
και οσο για το αλλο που λετε εγω ξερω οτι εκτος απο τα 4 κυπελα που πηρα πηγα σε αλλους 18 τελικους
και εκει σχεδον στους περισσοτερους εχασα με τετοιες φασεις
και επιδη βλεπω τον ΠΑΟΚ απο της αρχες του΄70
αυτες οι φασεις ειναι φασεις που δινουν τιτλους στο ελληνικο πρωταθλημα
ουτε γαυρος ειμαι ουτε βαζελος
το μεταλο που εχω εγω αυτοι ποτε δεν προκειτε να το αποκτησουν
αλλα θελω να τους παρω τιτλο με τετοια φαση για να ακουω τα ποιηματα τους
καλα δεν το παει ο μπαρμπα σαββας γαυροθεοδωριδης;;;