MANIAKOS έγραψε:εναν μεγαλο τερματα -εξω ο χαλκιας και ο κρεσιτς αν γινεται/...
αν φυγει μονο χαλκιας δινουμε αλλου το συμβολαιο του οποτε
0
ενα καλο δ φουλ μπακ μαζι με εττο...και 3ο αποστολο εκτος αν υπολογιζεται για 20+ παιχνιδια του χρονου που δε νομιζω
500 000
Ο λινο δειχνει να αντεχει αν δεν παιζει 5ο παιχιδια και ο λεο εδειξε καλα στοιχεια οποτε αρ κανενα..
0ε
ενα σεντερ μπακ ηγετη στη θεση κονδορα αν φυγει και ενα κανονικο κλασσικο ψηλο δυνατο στοπερ στη θεση τσιριλο..
750 000ε + 100 απο τη διαφορα με μπρουνο= 850 000 ε
ενα μεγαλο αμ χαφ και ενα 6αρι στη θεση αριας...με ταυτοχρονη αποδεσμευση αριας σωτου...
800 000ε
να μεινει ο Γκαρσια που φαινεται οτι μπορει +τον λαζαρ +φωτακη αλλαγη
Μεγαλο 8-10αρι για τη θεση ιβιτς
750 000 ε
@ εξτρεμ ενα μεγαλης αξιας για τη θεση βιερι και ενα ακομα καλο...
750000 ε + 500 000 =1 250 000ε
ενα πληρες σεντερ φορ με ταυτοχρονη απομακρυνση σακη , σαλπι (με μειωση) στεφανος α΄λλαγη...
850 000 ε
συνολο 5 000 000ε χρειαζομαστε για τη νεα ομαδα/// με απομακρυνση ιβιτς αλλα -500 000
οποτε 4 500 000 αν παρουμε απο πωληση βιερι...χτιζουμε τη νεα ομαδα....
καπου τοσα χρειαζονται πιστευω....
Ώραία τα λέμε εμείς..
Το θέμα είναι, αυτά τα 4.5 (που είμαι 100% σίγουρος είναι πάνω απο 6) μπορούμε να τα βρούμε?
Γιατί αν τους αγοράσει, αλλα βγούν μάπα και πάμε στραβά....το επόμενο καλοκαίρι θα λέμε ΓΙΑΤΙ 20εκ άνοιγμα ΖΑΓΟΡ? ΖΑΓΟΡ Φύγε, δεν είσαι ικανός και μπλα μπλα μπλά..(και μην μου πείς οτι κάνω λάθος..)
Επίσης, δεν νομίζω ο ζαγορ να είναι τόσο, μα τόσο βλάκας που να μην πιστεύει οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση..Ή έτσι είναι? Εγώ δεν το νομίζω..
Λέτε να μην θέλει να αγοράσει? Το θέμα είναι μπορεί?? Γιατί δεν αγοράζουμε παίχτες στην ομάδα και λέμε..θα τα βγάλει τα λεφτά του..
Ακόμα και τον τρεζεγκε να φέρναμε το καλοκαίρι όπως έλεγαν οι ΑΡΔ (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΖΑΓΟΡ), έτσι και έσπαγε το πόδι του να ούμε??

Δ' θα πέφταμε..
Τέσπα, όλοι ξέρουμε τι θα γίνει απ του χρόνου στην ευρώπη..
Και 1, ΜΟΝΟ 1 σοβαρόλάθος να κάνουμε, ξεχάστετα..
Γι' αυτό, θεωρώ πως πρέπει να αφήνουμε τα οικονομικά σε άλλους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι γι αυτά...
Βέβαια αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το να λες την γνώμη σου για την ομάδα..Απλά με μέτρο..
Τωρα θα μου πείς, ο Έλληνας, και πόσο μάλλον ο ΠΑΟΚτσής έλληνας, έχει μάστερ στα οικονομικά
(Δεν τα λέω αυτά για σένα..Γενικά μιλάω..Μην τα πάρεις προσωπικά..

)
*ΕΔΙΤ: Όλοι είδαμε,πως εφόσον δεν υπάρχουν λεφτά, οι Ζ-Ζ-Μ στράφηκαν στα πιτσιρίκια..Και μάλιστα όχι μόνο στράφηκαν...στροφή 180 μοιρών έκαναν..